Cilesd 171 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je nadjoste???? Svaka caST!!!! Bas mi je drago!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi,dajte neke informacije,gde ,kako,kad,jel joj sta fali??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa malocas mi je javio drugar cucemo se malo kasnije pa cu ili ja ili on da baci koment ovde sta i kako sve je na svom mestu jedino je kontakt brava razvaljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klinci se malo vozali. Podseti me na fiću mog teče, stajao na ulici i komišije vidjale da ga neki tip regularno vozio i vraćao nazad, ne znam dal je i ulje menjao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 7, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je to neki novi beogradski fantom Drago mi je da je nadjena!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago što je nađena! Mogu samo da zamislim kako se vlasnik osećao kad je video da je nema, sad ipak može da bude miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan ma to su samo deca... prolazili pa su shvatili da ih bole noge i da je guzva u autobusu... Gde je nadjen motor, da ih priupitam ja da nisu i mog Peugeot Vivacity isto tako hteli da provozaju pre 4 godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan nasao je vlasnik negde u lisicijem potoku, ostavljena pored neke zgrade presao 36km i ostavio je zvali zandare pravili sacekusu al nista jbg dripac se nije pojavio odvaljena kontakt brava iskopcan akumultoe i sve ostalo je na mestu jbg imao je srece decko je odlepio nije spavao nista al na kraju ju je ipak nasao SAM sad pamet u glavu lanci katanci i po neki hekler da bude ispod jastuka za svaki slucaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja umesto njega bacam obavestenja al ne mogu izdrzaim a da vas ne obavestim uzbudjen sam isto koliko i on dobar mi je ortak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ALA!!!! Svaka cast! Ma nema.... forum je cudo... Bas mi je drago da je pronadjena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano April 7, 2011 Hronični Motociklopata, 7360 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan napokon malo lepih vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je pronasao sam ili mu je neko (do)javio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan sve sam koliko sam ga shvatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i pomislio,isti slucaj kao i u vecini predhodnih kradja,neko uzme provoza se i ostavi,tako je bilo i sa mojim bike om,evo tako se i ova prica zavrsila....Dobro je dok je tako..... Srecno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I to sve nadjene, ako me pamcenje sluzi, na Miljakovcu a sad i okolina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem!!! Ali brate nasao je u Lisicjem potoku! Decko se bas potrudio da je nadje. Eto lekcije, svaki trud se isplati E sad dal se taj samo vozio i dal bi se tu zavrsila prica? Zasto bi iskopcao akumulator? Imam osecaj da je nije nasao danas da bi ona produzila dalje,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nije našao i lopužu. Čisto da se malo zabavimo. Fala bogu da ju je našao. Javio je čim je našao. Bio je sa ocem u potrazi i nabasao u Lisičijem potoku. Sad pamet u vugla i alarme na motore, katance, sajle, lance... bilo šta što može makar da oteža krađu. Ipak je ovo Srbistan, mada se i na europskom zahodu isto tako krade ali tamo bar ima neka vlast koja to kažnjava jer ipak uspevaju da nađu "pozajmljivače" tuđih vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 7, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Srecom pa je nisu ukrali. Ne znam kako nas zakon sad gleda na to ali znam da ne gleda kao klasicnu kradju. Na Engleskom se kaze Joyriding e sad kako to nasi zovu nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 7, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da je isao da luta po onolikom Beogradu i da je naletio na motor parkiran na ulici. Svake dve casti. Šteta što nije našao i lopužu. Čisto da se malo zabavimo. Fala bogu da ju je našao. Javio je čim je našao. Bio je sa ocem u potrazi i nabasao u Lisičijem potoku. Sad pamet u vugla i alarme na motore, katance, sajle, lance... bilo šta što može makar da oteža krađu. Ipak je ovo Srbistan, mada se i na europskom zahodu isto tako krade ali tamo bar ima neka vlast koja to kažnjava jer ipak uspevaju da nađu "pozajmljivače" tuđih vozila. Mosa prijatelju. Ovdje se za to nema vremena. Ne bi dosli ni na sacekusu. Imaju preca posla, kao cucanje u zbunju i slikanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile Ups! Pa ja onda imam potpuno pogrešnu sliku o europskom zahodu. Hvala na prosvetljenju, dragi druže. Zaista sam mislio da je tamo to ipak malo strože nego ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 7, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca sreca radost Jel fali neki deo sa motora, onaj sa belim kombijem sto pozdravlja unaokolo (citaj merka..) mi sada jos sumnjiviji nego sto bio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da je pronadjena ...ako se ne varam tri afrike su pronadjene u krugu od oko 2km. Turisticka organizacija Miljakovca bi mogla da ima novi slogan "Dodjite kod nas vasa Afrika je vec ovde..." 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da je pronadjena ...ako se ne varam tri afrike su pronadjene u krugu od oko 2km. Turisticka organizacija Miljakovca bi mogla da ima novi slogan "Dodjite kod nas vasa Afrika je vec ovde..." Care! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 8, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tip dosao da "kupi" motor. Otisao da proba i nije se vise vracao. Stao na pumpu, pumpa ga snimila. Vlasnik ode sa snimkom u muriju i jos im kaze da je nasao adresu od tipove majke (koja naravno nista ne zna). Murija nije provjerila da li je tip sa snimka sin od doticne, jer "nema dovoljno dokaza" da bi se oni s tim zajebavali. (sto je dva-tri klika u njihovom sistemu). On ga fakticki nije ni ukrao, nego mu ga je ovaj "dao" i tako dalje.... A da ne pricamo o ludosti da lopov (kad ga uhvate na ukradenom motoru) mora da ga se "odrekne" da bi mogao biti vracen vlasniku. Dok to ne uradi, motor stoji u muriji, a vlasnik ceka da se lopov "smiluje". Nedaj boze da lopovu padne dlaka s glave ako ga vlasnik uhvati na djelu...Uh...ima toga jos kamaru, ali vec mi raste pritisak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan murija koliko je nesposobna i neaktivna za hvatanje lopova i kaznjvanje,sa druge strane se ne cima mnogo ni ako malo uzmes zakon u svoje ruke. Jer u ovom Srbistanu ipak vazi zakon jaceg ne zakon drzave. Sto ce reci da su tolerantni i ako malo na svoju ruku prevaspitas lopova,a onda im lepo objasnis zasto si to uradio, oni se uglavnom sloze i napisu u izvestaju da se ovaj sapleo niz stepenice. A kazu i da je to dobro za zivce, kad se malo iskalnis na lopovu. Covek se bolje oseca E sad zao mi je za OFF al moram nest da vam ispricam: Zenu mog komsije maltretirala neka budala, stalno dolazio zvonio joj na vrata kad ovaj nije kuci i sl. I on otisao da se zali u muriju, a ovi posle par bezuspesnih intervencija mu dali savet: "Znamo za tog, on je neka budala, lezo vec par puta. Mi mu nista ne mozemo jer ga sud stalno pusta. Nego uzmi jedan debeli kabal, pa ga savi na 2 i malo mu ocitaj lekciju al gledaj da mu nesto ne polomis. " Mozete li misliti da neko u normalnoj drzavi dobije takav savet od policije??? I covek na krilima podrske koju je dobio od cika policajaca saceka ovoga na pogodnom mestu i izbaci iz sebe sve ono kada su mu krali uzinu dok je bio mali, za sve otete klikere od starijih, za sve prevare na izborima, raskide sa devojkama.... I verovali ili ne, resio problem 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...