sremci 9 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan XVI Moto susret u Sremskoj Mitrovici u organizaciji MC Srem održaće se 29, 30.04. - 01.05.2011. godine. Pozivamo sve koji su nekada bili gosti najboljeg susreta u Srbiji, kao i one koji će to tek postati, da se uvere u to kakvi su domaćini Sremci, i sa nama, uz koncerte, puno piva, dobre hrane, zezanja i naravno bajkerske igre, proslave 35. godina od osnivanja našeg kluba. Očekujemo vas i radujemo se vašem dolasku! Živeli! Program... XVI Moto susreta MC Srem Petak. 29. april 2011. 12 sati - Otvaranje 16 sati - Bajkerske igre 18 sati - Večera 20 sati - Rock koncert - Sveti gral - Prorok - Human (Tuzla) Subota 30. april 2011. 10 sati - Izlet 14 sati - Ručak 16 sati - Defile 20 sati - Rock koncert - Cactus Jack - Kraljevski apartman - Osmi dan Ostale informacije možete dobiti na sledeće telefone: Klub: +381 (0)62 134 23 38 Krkelja: +381 (0)63 513 753 Aca: +381 (0)65 513 6333 Pogledajte kako je izgledalo postavljanje bine za XV Moto susret u Sremskoj Mitrovici 2010. godine: Pogledajte defile sa XV Moto susreta u Sremskoj Mitrovici 2010. godine: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam! Ako bude upola dobro kao prosle godine bice odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kod MC Srem uvek dobro :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jedan od najboljih skupova kod nas. MK BATANA dolazi naravno u punom sastavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo SREMCI i mi smo SREMCI............ ............................ura za srem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan I rimljani spremaju iznenadjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene tamo ako mi stigne registracija do tad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Specijaliteti kuhinje i rimski dorucak sa sve vinom "SIRMIUM"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 19, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan posto Krkelja nije uspio pomaknuti datum,a ni ja nisam uspio pomaknuti kcerkin rodjendan opet necu vidjeti ovaj spektakl. znam da ce provod biti zagarantiran pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se i ove godine a gde če biti izlet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan posto Krkelja nije uspio pomaknuti datum,a ni ja nisam uspio pomaknuti kcerkin rodjendan opet necu vidjeti ovaj spektakl. znam da ce provod biti zagarantiran pozdrav svima! Sta ces..nemamo uticaja u tako mocnoj organizaciji kao sto je MAS! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano April 20, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan posto Krkelja nije uspio pomaknuti datum,a ni ja nisam uspio pomaknuti kcerkin rodjendan opet necu vidjeti ovaj spektakl. znam da ce provod biti zagarantiran pozdrav svima! Kao i ranijih godina zaduzen sam za izlet. Planira se mali izlet,tj.poseta Carskoj palati.Tamo nas docekuju Rimljani sa performansom. Sam izlet je u subotu,polazak u 10h. Vodimo vas u sremsko selo Jarak na sremacki dorucak. Nameravamo da vam pokazemo kao se u Sremu jede i zasto imamo problema sa viskom kilograma. U lepom ambijentu nas ceka strogo visokokaloricna i iskljucivo domaca hrana i pice. Voznjica od ukupno 30-tak kilometara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan posto Krkelja nije uspio pomaknuti datum,a ni ja nisam uspio pomaknuti kcerkin rodjendan opet necu vidjeti ovaj spektakl. znam da ce provod biti zagarantiran pozdrav svima! Kao i ranijih godina zaduzen sam za izlet. Planira se mali izlet,tj.poseta Carskoj palati.Tamo nas docekuju Rimljani sa performansom. Sam izlet je u subotu,polazak u 10h. Vodimo vas u sremsko selo Jarak na sremacki dorucak. Nameravamo da vam pokazemo kao se u Sremu jede i zasto imamo problema sa viskom kilograma. U lepom ambijentu nas ceka strogo visokokaloricna i iskljucivo domaca hrana i pice. Voznjica od ukupno 30-tak kilometara. Komso,jel vodite i mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ove godine očekujete i Grunfove iz Brčkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan posto Krkelja nije uspio pomaknuti datum,a ni ja nisam uspio pomaknuti kcerkin rodjendan opet necu vidjeti ovaj spektakl. znam da ce provod biti zagarantiran pozdrav svima! Kao i ranijih godina zaduzen sam za izlet. Planira se mali izlet,tj.poseta Carskoj palati.Tamo nas docekuju Rimljani sa performansom. Sam izlet je u subotu,polazak u 10h. Vodimo vas u sremsko selo Jarak na sremacki dorucak. Nameravamo da vam pokazemo kao se u Sremu jede i zasto imamo problema sa viskom kilograma. U lepom ambijentu nas ceka strogo visokokaloricna i iskljucivo domaca hrana i pice. Voznjica od ukupno 30-tak kilometara. Komso,jel vodite i mene? Jok ti nisi bio dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan ove godine očekujete i Grunfove iz Brčkog Dobro dosli Grunfovi vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 26, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice smestaja osim standardnih hotela Srem i Sirmium,nekoliko pansiona ove godine i Dom ucenika,dvokrevetne sobe sa kupatilom 1.200 dinara i bez kupatila tj sa etaznim kupatilom 1.000 dinara,u cenu je ukljucen i dorucak!Sobe su nove i veoma pristojne sto mozete videti i na sajtu,a Dom se nalazi na nekih 500m od kampa,tako da je verovatno najbolja solucija,rezervacije na telefon Doma i na telefone... Aca 065 513 6333 MC Srem (Mire) 062 134 2 338 http://www.domucenika-sm.edu.rs/iznajmljivanje_soba.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar. Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar.Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? Ako si im reko i neka si im rekao Salu na stranu, iako je skup u Sr. Mitrovici nesto drugo od onih sto bi da od dzaka pasulja zarade motoskupirajuci se, ipak bi mogli da razmisle bar o smanjivanju cene ulaza za strane tabele ako ne i za sve. Zasto - zato. Interesuje me zbog satnice dolaska, gde je predvidjen izlet ove godine? Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam posto nigde nepise a ljudi me i ovde pitaju. Cena ulaza je po motoru kao i uvek u SM.400 dinara, za pesake 100 din. Pivo je 100 din,toceno 0,5l ili limenka po zelji Zadnjih nekoliko godina vaš sam redoviti gost (osim 2009) i zanima me jedna stvar. Pričajući sa Profom više puta smo dotakli pitanje naplate ulaza za strane tablice tj.za bikere koji dolaze iz bivših republika ex YU.Mi iz HR smo pogotovo alergični na naplatu i toga kod nas nema niti na jednom susretu.Kod vas dolazim jer sam prijatelj sa Krkeljom,Profom,itd.da sad ne nabrajam,ali boli me kad se prijateljstvo naplačuje. Kakva je to dobrodošlica kada ti na ulazu jedan nudi rakiju dobrodošlice,a drugi te traži novac za ulaz? A dali je problem tih 400 din.? Ili 4 evra? Ja mislim da nije!!! I ja dolazim iz Nemacke na skup zato sto volim moj klub i moje kolege iz kluba.Nemoze me niko ubediti da je to puno.Obilazim i ja skupove i svasta sam doziveo. Dali se zna koliko treba da se ulozi da bi se napravio jedan takav skup kao sto je u Mitrovici? Mnogo, verujete mi! Ako jednog dana bude i taj ulaz dzabe onda ce to biti zato sto sve finansiraju sponzori.A naci sponzora za tako veliku svotu novca je tesko i veliki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Planira se mali izlet,tj.poseta Carskoj palati.Tamo nas docekuju Rimljani sa performansom. Sam izlet je u subotu,polazak u 10h. Vodimo vas u sremsko selo Jarak na sremacki dorucak. Nameravamo da vam pokazemo kao se u Sremu jede i zasto imamo problema sa viskom kilograma. U lepom ambijentu nas ceka strogo visokokaloricna i iskljucivo domaca hrana i pice. Voznjica od ukupno 30-tak kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i ja kao i uvek sam iz raške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano April 27, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i ja kao i uvek sam iz raške Javi se kad stignes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...