aca-pn 6430 Napisano April 4, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koji se uopste ne razume u motore me je zamolio da mu pronadjem gume za Kawasaki ER-5. U bilo kakve druge gume sem za enduro motore se uopste ne razumem, pa bi mi tu trebala vasa pomoc, tj koje bi gume bile adekvatne za taj motor i gde mogu da se nabave ? Hoce nove gume da kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cojo, postavio sam slicnu temu i nisam dobio odgovor. Doduse, sto se tice 500 klase (CB500, GS500, ER500) svi su u 80% slucajeva preporucili Bridgestone Battlax BT45. Kazu da lepi fantasticno ali da se nesto brze trose u odnosu na ostale. Sve u svemu, to ce da kosta oko 250 eura ali mislim da vredi. Imao sam negde test pneumatika na GS500, cim to iskopam objavicu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 5, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaju njemu neke sportske gume koje ce zacas da se potrose, covek to vozi lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 5, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis lepo schinko gume i nerazmisljas,prednja je oko 55e,zadnja oko 90... ja ih sad stavljam na suzukija, http://www.shinkotireusa.com/product/index.php?category=2 a danas zoki ode u grcku po robu..aaa...........stize mi gumicica za dan dva, drugar ih vozi na cbr,u i jako je zadovoljan,lepe se lepo za asfalt,imaju ih u svim mogucim modelima sarama i dimenzijama http://www.shinkotireusa.com/product/index.php?category=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 5, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 5, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan saljem ti na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4464 Napisano April 5, 2011 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan saljem ti na pp Vidim da imaju i enduro gume u ponudi. Shodno tome zamolio bih i ja jednu pp sa kontaktom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam njihov pamflet sa sajma, pipao sam ih na sjamu i sta znam deluju ok kolko to moze rukom da se oseti, nemaju plastican osecaj. "B&T"-Nedeljkovic Bulevar Despota Stefana 115, Beograd. 01132 94 160 ili Mobilni 063 208 523 Imaju sve, skuter, enduro, atv,cross, sport.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Da nije taj test guma za GSa ovaj http://www.ex-500.com/wiki/index.php/Tire_Comparison Ja sam isto u potrazi za novim gumama i razmisljam se da uzmem ContiGo u Motoboxu. Mada i ove Shinko bi mogle da dodju u razmatranje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 6, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan saljem ti na pp Vidim da imaju i enduro gume u ponudi. Shodno tome zamolio bih i ja jednu pp sa kontaktom samo su kod njih gume po 40e skuplje...od 30 do 40,,,sad sam zvao da proverim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto sam ja dao? Pa dobro nemam pojma ja sam samo cop paste. Sto jeftinije prodjemo to bolje. Samo da nisu naravno "bajate" gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Aljosa Tako je Ja se uopste ne bih zezao sa gumama. Nije to samo da drzi u krivini, vec da bude stabilan pri kocenju, mokrom, itd. Ne mogu nigde kod nas naci Avon iz testa, pa cu razmisliti izmedju Brigdestone i Dunlopa. Vec sam vozio na Dunlopu i bio sam zadovoljan,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ajde i meni posalji kontakt na PP, ako to nije isti kao sto je Bigbad86 dao ??? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A sto na PP, sto da ne bude javno pa kome treba nek zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 7, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene ove Shinko gume za ER-5, gume su koreanske proizvodnje, deluju sasvim pristojno, videcemo kako ce se pokazati u eksploataciji. Inace komplet je 130 eur (110/70-17 i 130/70-17). Hvala Bokilicu na kontaktu, imas pice kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo 130e OBE!? Pa ja samo prednju pireli platio 95e sa unutrasnjom? Aco jesi provozao motor pre i posle, kakav je utisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Maj 7, 2011 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cojo, testiraj te gume pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 7, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sam uzeo za druga koji se ne razume u gume, a hteo je nove, nije ni svestan koliko je dobro prosao Nije neki agresivan vozac, tako da ce mu sigurno biti odlicne. A i mene nesto ne mami da vozim er-5, tako da od testa nista U svakom slucaju kad dobijem feedback, javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...