zlocko 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NOVI BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ni manje ni vise nego na poklon od tece suzuki vx 800. da li iko ista zna o tom motoru.sa taletom na zvezdari se raspravljao pola sata oko oznake motora i covek kaze to moram da vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovo ja nisam uzzivo nikad video! http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_vx_800_1996.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocko 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NOVI BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ISTI OVAKAV,ISTA BOJA, SAMO NAPRED POLUOKOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 19, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan mene podseca na zephyra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Usao bi mi u uzi izbor za motor da nije tih 50ccm viska V masina,kardance sta ces vise Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan [glow=blue,2,300][move]http://www.vx800.net/man_eng/01_General.pdf[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ni manje ni vise nego na poklon od tece suzuki vx 800. da li iko ista zna o tom motoru.sa taletom na zvezdari se raspravljao pola sata oko oznake motora i covek kaze to moram da vidi BRAVO ZA TECU! Sto se tice motora imao sam prilike da ga vozim. Bio je 1997-o godiste, bez prednjg oklopa. Imao je mali pexy. Jako udoban motor, polozaj skoro idealan. V2 masina, 60ks, lepo poteze na nizim obrtajima. Sasvim korektan bike. Mozda mala zamerka za kocioni sistem ,jer ima samo jedan disk napred ali kazem mala zamerka. Nije motor za veike brzine, jednostavno nije pravljen za to. Tezak cini mi se nesto preko 200kg. I najbolja stvar je prenos jer nema mazanja lanca - kardan sedi i vozi sistem. E kada bi svi imali po jednog ovakvog tecu! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 19, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.suzukicycles.org/VX-series/VX800.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, gdi ima takav teča da se nabavi, dajem dve tetke da bira!!! Sramota za Taleta, al ne čudi me! Treba da ti je drago što on u servisu nikad nije video taj model ;D. Videh uživo, drugačiji je od ostalih... BRAVO TEČO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocko 0 Napisano Jun 20, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NOVI BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan hvala mikiju 125, sad imam sve sto mi je potrebno. a inace teca je belgijanac 1950 godiste,a jedva je docekao da istera iz garaze suzukija da bi ugurao fatboy-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 20, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan aaaa fatboyyyyy ...e .. zlocko ... ajde mi pozajmis tecu na par dana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...