jager 3446 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, ja bih voleo da ovde bar i jedan jedini kolega kaže kako je tuda prošao više puta i SVAKI PUT je poštovao ograničenje... Ko god to izjavi, slagaće, al' debelo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 9, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, ja bih voleo da ovde bar i jedan jedini kolega kaže kako je tuda prošao više puta i SVAKI PUT je poštovao ograničenje... Ko god to izjavi, slagaće, al' debelo.... Vjerovatno ce slagati, ali isto tako ne treba onda da kuka na pijanog citroendziju i da se poziva na punu liniju i ostale propise (koje i sam krsi). Bem li ga, ja mislim da tu ne bih presao 60-70. Ako i toliko s obzirom na ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... ja ne vidoh taj znak ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano April 16, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Toliko buke i niko da da konačni epilog ove priče....... .......ili sam nešto propustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...