tomerc 1240 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine kada sam putovao kroz Sloveniju naisao sam na bilborde koji su promovisali povecanje bezbjednosti motorista Postoje i video reklame koje se emituju na slovenskoj televiziji, a koje su radile vodece reklamne agencije . http://www.youtube.com/watch?v=17jwrVudX2g http://www.youtube.com/watch?v=CoBnEgy7MeM Postoje i web sajtovi sa mnogo tekstova http://supermotorist.si/ http://www.nespreglej.si/ Meni ovo izgleda kao vrlo ozbiljna kampanja sa dosta ulozenih para, a bilo bi lijepo kada bi kolege iz Slovenije prenijele utiske o rezultatima kampanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uff ovo kada bi se aktivirali ljudi kod nas, nesto da se pripremi pa da se podnese ministarstvu saobracaja, pa da oni iskesiraju bilborde i reklame... Svakako odlicna ideja na pocetku proleca i lepog vremena... Motora ce samo biti sve vise. Mozda ne bi bilo lose ni neko okupljanje u centru grada (nista protestnog karaktera ili tako nesto, bez blokiranja ulica), kao sto sam video da rade u nekom Italijanskom gradu, kao podsecanje ljudima da smo tu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Možda zvuči naivno ali mi imamo agenciju za bezbednost saobraćaja, mogao bi se poslati dopis njima da se vidi da li su zainteresovani za finansiranje reklamne kampanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Slovenci su uvek prednjačili sa "dobrim" akcijama. Mislim da ovi "naši" ne bi finansirali ništa što ne bi mogli da pojedu i popiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da uvedu još jednu stavku prilikom registracije, "naknada za kampanju bezbednosti", i da dobijemo sajtove, sportske susrete i bilborde po tragikomičnim cenama. btw, verujem da su mi bilbordi dobrim delom došli glave poslednji put od kojeg se još nisam oporavio, svetlo motora je verovatno bilo neuočljivo spram ogromnih svetlećih bilborda pored kojih sam u tom trenutku prolazio a kasno i na teži način sam naučio da uvek ali uvek treba da bude upaljeno dugo svetlo uštelovano da bije direktno u lobanju onih u suprotnoj traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Najstrašnije je što se za takvu kampanju uopšte ne radi o nemogućem novcu. Postoje načini da se kampanja realizuje i sa malim sredstvima. Iz ličnog iskustva znam da agencija za bezb. saobr. nema snagu da istera tu stvar. Oni imaju neki svoj plan i tempo za koje smatraju da su dovoljno dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas tu reklamu na slovenačkoj televiziji preko satelita. Naravno da Slovenci uvek prednjače, kamo sreće da smo pola kao oni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 28, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A da se provozamo goli po gradu pod parolom sta je potrebno da uradimo pa da nas vidite? Mislim da su to negde radili, sjajna ideja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 29, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Osvješćivanje motorista kampanjama i organiziranjem školama varne vožnje, tu mislim npr. na MAKSI - Društvo Motorističnih aktivistov Slovenije, tokom godina očito ima pozitivne posledice. Neke besplatne škole i kurseve, koji se održavaju u sezoni, organizuju i uključuju se i marsovci (vaše najomraženije pleme), kao što i dobrovoljci iz Motosveta... stradali motoristi u SLO 2008 - 46 2009 - 31 2010 - 23 statistika u EU Savet ETSC je države EU rasporedio u četiri grupe glede na bezbednost njihovih puteva. Tako so se među najbezbednije države za vožnju dvotočkoaša svrstile Norveška, Švica, Danska i Finska, jer imaju u proseku među 30 i 45 žrtava na milijardu pređenih kilometara. U drugi grupi su Nemačka, Portugalska, Avstrija, Švedska in Grčka, koje su nešto ispod proseka EU 86 žrtev na milijardu kilometara. Španija, Irska, Holandija, Francuska, Velika Britanija, Belgija, Estonija i Poljska imaju prosek iznad 86 i ispod 200, međutim na repu su Latvija, Madžarska, Češka i Slovenija, gde umre više od 200 vozača motoriziranih dvotočkaša na milijardu pređenih kilometara. (izvor Motosvet) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi nase lopine stvarno vodile racuna o bezbednosti.. ovakve akcije ili slicne bi bila normalna stvar.. Ovako, ostaju nam vece kazne i novi porezi.. Prilicno bezbedno da poludis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Po našem sistemu se može pljuvati do prekosutra bar za to ima materijala. Kad bi neka organizacija skupljala pare za ovakve akcije ja bih prvi donirao pare. Ali opet tu bi se našli neki koji bi pljuvali kako tu neko hoće da ukrade a možda bi neko stvarno i krao tako da je slaba vajda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...