tomerc 1240 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze netko da provjeri i javi. Ja mogu da dodjem kad god bude trebalo, ako mogu da dam te trombocite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 29, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao jutros zbog posla. Moze li neki drugi termin popodne, na VMA ili moze u Sv. Save? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 29, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad dođoh sa VMA. Dosta bajkera i Željkovih poznanika je došlo da da krv. Nisu pravili problem oko krvne grupe, ja sam 0+. Prema poslednjoj informaciji koju sam čuo pred davanje, Željkovo stanje je nepromenjeno od sinoć, što znači stabilno ali izuzetno teško - čovek ima višestruke otvorene prelome i iskidane krvne sudove u karličnom pojasu - kolege/poznanici koji su u kontaktu sa lekarima i rodbinom javiće se sigurno sa novijim informacijama. Za kolegu tomerca - muškarci mogu da daju krv na svaka 3 meseca, tako da te neće primiti ako si davao u januaru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu tomerca - muškarci mogu da daju krv na svaka 3 meseca, tako da te neće primiti ako si davao u januaru. Za krv znam da je 3 mjeseca, ali koliko sam shvatio oni traze trombocite, a za njih ne znam da li smijem da ih dajem ako sam dao krv u januaru. Zato pitam da netko provjeri jer ako mogu - dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 29, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan - čovek ima višestruke otvorene prelome i iskidane krvne sudove u karličnom pojasu - Teske povrede. Pretpostavljam direktan sudar. Kako je sa unutrasnjim organima? Polomljene kosti se daju popraviti, samo da "stanje krene" na bolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 29, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu tomerca - muškarci mogu da daju krv na svaka 3 meseca, tako da te neće primiti ako si davao u januaru. Za krv znam da je 3 mjeseca, ali koliko sam shvatio oni traze trombocite, a za njih ne znam da li smijem da ih dajem ako sam dao krv u januaru. Zato pitam da netko provjeri jer ako mogu - dolazim Mislim da trombocite mozes da dajes na 3 nedelje,ali proveri jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se Zeljko.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je dato dovoljno krvi,stanje je i dalje tesko ali se nadamo da ce biti bolje,vojnik je to,prosao je sve i svasta,pregurace i ovo. Kada bude trebalo opet da se da krv bicete obavesteni. Udarila ga je zena koja je bila pod dejstvom alkohola,50 godina,zaspala za volanom,kada se trgla videla je zaustavljeni auto,covek stao da mokri na malom prosirenju,upalio 4 migavca, izasla je na Bunarovu stranu i direktno ga udarila. Vaspitanje mi ne dozvoljava da napisem ono sto mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 29, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dao krv 16.2.11. Pa i mene interesuje da li mogu da dam trombocite? A+ sam krvna grupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan isto sam dao u januaru na DDK, ako je moguće dati i ja bi dao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko sam razumeo doktora za sad je dovoljno posto trombociti imaju rok trajanja, da ne propada krv ne iskoriscena(danas je bilo dosta ljudi).Rekose da je pozeljno da dodje druga grupa davaoca za jedno desetak dana kako bi imao sveze jedinice....u svakom slucaju kao sto rece Nikola-Pera neko ce se oglasiti vec kad bude sledece davanje.... DRZI SE, KOLEGA!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan NE DAJ SE BRATE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 29, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su danas dosli i dali krv za naseg brata Bunara. Jos jednom se pokazalo da su bajkeri posebna sorta Hvala i medicinskom osoblju na VMA koji se brinu neposredno za zdravlje Bunara, u dobrim je rukama . Preko 20 ljudi je dalo krv, jos mnogo ih se prijavilo a kad i ako bude bilo potrebno organizovacemo se opet !! Nama ostaje da se molimo za naseg brata, i da mu saljemo pozitivne vibracije. Izdrzi Bunar, bori se i ne predaj se !!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ne predaje se on,oficir je to,nedaj se kolega.Prosao si ti i gora iskusenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce da bude sve OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je dato dovoljno krvi,stanje je i dalje tesko ali se nadamo da ce biti bolje,vojnik je to,prosao je sve i svasta,pregurace i ovo.Kada bude trebalo opet da se da krv bicete obavesteni.Udarila ga je zena koja je bila pod dejstvom alkohola,50 godina,zaspala za volanom,kada se trgla videla je zaustavljeni auto,covek stao da mokri na malom prosirenju,upalio 4 migavca, izasla je na Bunarovu stranu i direktno ga udarila.Vaspitanje mi ne dozvoljava da napisem ono sto mislim. Kol'ko sam razumeo doktora za sad je dovoljno posto trombociti imaju rok trajanja, da ne propada krv ne iskoriscena(danas je bilo dosta ljudi).Rekose da je pozeljno da dodje druga grupa davaoca za jedno desetak dana kako bi imao sveze jedinice....u svakom slucaju kao sto rece Nikola-Pera neko ce se oglasiti vec kad bude sledece davanje.... DRZI SE, KOLEGA!!! Hvala svima koji su danas dosli i dali krv za naseg brata Bunara.Jos jednom se pokazalo da su bajkeri posebna sorta :care:Hvala i medicinskom osoblju na VMA koji se brinu neposredno zazdravlje Bunara, u dobrim je rukama .Preko 20 ljudi je dalo krv, jos mnogo ih se prijavilo a kad i ako bude bilo potrebnoorganizovacemo se opet !!Nama ostaje da se molimo za naseg brata, i da mu saljemo pozitivne vibracije. Izdrzi Bunar, bori se i ne predaj se !!! Drago mi je da se javilo toliko ljudi Poslije 1.maja je planirano redovno davanje krvi pa pratite stanje i javite da li treba da namjenski damo krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 29, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan tek sad sam otvorio temu, mislim da bi trebalo dodati u naslovu kad se ponovo bude davala krv "hitno potrebni davaoci krvi" jer sam ja mislio da je slučaj iz pretnodnih godina pa nisam otvarao temu, slučajno je otvorih danas... Daću krv sigurno kad ponovo bude bilo potrebnio, koliko sam shvatio za nedelju dana, sad pratim temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na licu mesta se našla doktorka iz Bogatića koja je pružila prvu pomoć dok ekipa sa sanitetom nije stigla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan A ovu zenu ludu treba osuditi na 41 godinu robije, em pijana em raspala em presla na tudju stranu em oborila coveka! Lako cemo mi za nju, samo neka njemu bude bolje. Ne mogu da pomognem ali mi je drago da se javio veliki broj onih koji mogu. Zelim mu da se izbori sa povredama i ozdravi sto pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se u kom mestu je imao sudar? Ja sam u nedelju predvece prosao pored jedne saobracajke izmedju Jarka i Hrtkovaca, nisam video motor, ali sam video zenu koja je vozila auto i stajala je u suprotnoj traci. Neko mi je tad rekao da je udaren motociklista, mada motora nigde nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh na sajtu mk copera da je saobracajka bila u Jarku. Prosao sam pored i pomislio da ne daj Boze nije motociklista i evo sad vidim da jeste. Daj Boze da se covek spase.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A ovu zenu ludu treba osuditi na 41 godinu robije, em pijana em raspala em presla na tudju stranu em oborila coveka! Lako cemo mi za nju, samo neka njemu bude bolje. Ne mogu da pomognem ali mi je drago da se javio veliki broj onih koji mogu. Zelim mu da se izbori sa povredama i ozdravi sto pre. Nekad davno vestice su spaljivane na lomaci... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudina je to! Zato vjerujem da će imati snage da se bori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Mart 29, 2011 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Sve želje za što bržim oporavkom! Ne daj se ljudino!! Za dotičnu gospođu....,nemam riječi,bog nek joj sudi ako sud ne bude dovoljno pravičan!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 29, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Помози Боже да човеку буде добро! Ја сам малокрвна и нисам давалац .....и криво ми је због тога. Свака част свима који су били јутрос и дали крв. По свему што читам а што сте написали ви који га познајете борац је то и јак човек.... Искрено се надам да се изборити и да ће му бити добро!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...