Jump to content

Moto Zajednica

Honda Dominator NX 650 KLACKALICE

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Kupujem sve 4 KLACKALICE za HONDU DOMINATOR NX 650 RD02 god 1993. Vase ponude postavite ili ako znate da neko ima stavite na forumu. Molim Vas rasturio sam motor pa ako ima neko JAVITE.

0612714451

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

ma ja sam ih tuce promenio, odere bregasta nalegajucu povrsinu na klackalici i smanjuje ugao otvaranja ventila.....

Ako se ne varam iste su klackalice kao i kod XL..R

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: suzuki hsxf 750

Ma sve su se ujele 2 najvise dene usisna i izduvna ali bi ja promenio sve 4 ako neko ima javite..plzizzz

Inace ja i brat vozimo isti motor zato odgovaram u njegovo ime iako je on postavop temu nadam se da nema zamerke

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

pošto ide to,mislim da imam tri komada od xl-ke

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

ma dobro je i da ima :zdravo:

• U prolazu, 2 postova

Hvala svima,naso sam sve cetri,cena je bila 30e za komad,po meni to je preskupo,ali su dobre!

zna li neko zasto ona tako brzo pojede nalagajuci sloj na klackalici,i koliko km prodje,pa se pojedu i pocnu da zveckaju

• U prolazu, 80 postova

podmazivanje

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Skupo si platio polovne klackalice, 40e su nove. Klackalice i bregasta se najvise jedu zbog cepanja i turiranja hladnog motora. Prvo ga lepo zagrej, pa tek posle po gasu. I naravno , ulja uvek da ima dovoljno, ako fali, prvo glava strada jer je najvislja i najosetljivija na nedostatak ulja.

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

meni je bio zveketo dekompresor,dobio lufta ,i ja ga izbacio i udri,a sto kaze kolega aca-pn ugrej ga prvo pa cepanje,nebi bilo lose kad bi i pumpu uljnu proverio,ili laksi nacin,kad skines deklu,zaverglaj malo ne puno,i mora da tera ulje gore na verglanju,aj pa javi sta si nacinio

• U prolazu, 2 postova

zamenio sam klackalice,motor tiho radi,baca ulje,provereno,izgleda da je neko pre mene vozio bez ulja i na minimumu,neverovatno kako su se bile pojele,sad je sve ok,motor se necuje,pali na zub,i ide super,hvala svima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja