thelord 97 Napisano Jun 23, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Na pocetku jos i ajde, ali vec negde od zmaja moja 125ica nije mogla da prati ritam i ljudi su mi se izgubili sa vidika pa sam posle nekog vremena odustao iz objektivnih raazloga. Mada je i taj pocetak diskutabilan jer kao sto je Peki rekao nije bilo policijske pratnje niti zaustavljanja poprecnih ulica u Kneza Milosa kako bi se odrzao kontinuitet povorke. Vec po izlasku na autoput motori su se provlacili izmedju kola i kamiona i svako je vozio za sebe. Ocekivao sam ipak malo bolju organizaciju ali sta je tu je, nadam se da su oni zbog kojih je ovo bilo organizovano stigli bez problema i da ce ih na ostatku puta pratiti sreca. Srecan im put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hajd` nek neko postavi fotke sa skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio je lep ispracaj nasih bajkera, necemo nikoga da kritikujemo, nek je njima srecan put u belom svetu a mene ako se sete za dan bezbednosti sete se, ako ne nista, to je bila moja gradjanska duznost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan jako lep prizor sa vrha kneza milosa kad smo krenuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan jako lep prizor sa vrha kneza milosa kad smo krenuli SLIKE SLIKE SLIKE SLIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan bice za koji dan dok se dokopan najzlog fotoaparata koji je shkljocao na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jun 26, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Evo nekoliko slika sa ispraćaja... Zvanični deo programa... Polako se formira kolona... Sve nas je više... Lagano niz Miloša Velikog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1921 Napisano Jun 26, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, Brate SVAKA cast na zastavi! BTW lepo ti stoje ta 'Talijanska odela! "talijanski auto imas, jos da kupis 'talijanski motor pa da te svet vidi. Pablo svaka cast na slikama i podrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...