lord_oblivion 1392 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U manualu pise da ide 20w40 ili 20w50 API-SE ili API-SF bez aditiva i grafita. Gde u Beogradu mogu da kupim takvo ELF mineralno ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Lav autu na Zarkovu a i cena je vise nego povoljna... http://www.lavauto.co.rs/index.php?option=com_phpshop&page=shop.browse&category_id=84&Itemid=1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo povedi racuna o API specifikaciji koju je propisao proizvodjac tvog motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan takođe moj glas za ovo ulje, cena 450 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U Lav autu na Zarkovu a i cena je vise nego povoljna... http://www.lavauto.c..._id=84&Itemid=1 Imaju ovo ELF SPORTI TXI 20W50 za koje pise API SL/CF; ACEA 2002: A2/B2 Clymer manual kaze da ide 20w40 ili 20w50 API-SE ili API-SF bez aditiva i grafita. Moze li ovo gore ulje (u ponedeljak cu ih zvati da pitam imaju li ga) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Lav autu na Zarkovu a i cena je vise nego povoljna... http://www.lavauto.c..._id=84&Itemid=1 Imaju ovo ELF SPORTI TXI 20W50 za koje pise API SL/CF; ACEA 2002: A2/B2 Clymer manual kaze da ide 20w40 ili 20w50 API-SE ili API-SF bez aditiva i grafita. Moze li ovo gore ulje (u ponedeljak cu ih zvati da pitam imaju li ga) ? ja koristim 4T ELF MOTO 4 DX RATIO 20W50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec u nekom postu pomenuo, kupio sam to ulje u novootvorenoj prodavnici uvoznika Elf ulja u YBC-u i platio 370 dinara litar. Upravo ovo koje je Popsy naveo. Kupio pre 5-6 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ga i ja na Lav sajtu, al je spooor... Po svim specifikacijama odgovara DX. Hvala svima, sad jos ostaje da vidimo dal' ga ima na policama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 26, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas sipao u masinu ELF 20w50 mineralno (masina je cb:750) rekao bih da joj prija, posto se prilicno utisala i mirnije radi ulje je odlicno, svaka preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Uvoznik Profaco sada radi i maloprodaju u svojim kancelarijama u YUBCu. Dobijete sve po nešto nižim cenama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto napisaa Popsy sam i ja sipao 3x u moju cb-jku i sve je radilo i radi jos uvek kako treba tako da preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh danas DX u Profaco u YUBC, po ceni od 370din za litru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uzeh 4T ELF MOTO 4DX RATIO 20W50 za svog Transalpa direktno od uvoznika (Profaco). 4litra me izaslo svega 1480din. Ovom, takoreci, veleprodajnom cenom, sam extra zadovoljan. Sta ce motor reci videcemo ovih dana. Bio sam zadovoljan Totalovim uljem, pa se nadam da necu imati zamerke ni na ELF. Osoblje u Profaco je ljubazno i voljno da odgovori na pitanja. Inace uvoze ga direktno od proizvodjaca sto je meni licno veoma vazno. Imao sam previse iskustava sa raznim laznim proizvodima u zivotu, pa znam da cenim original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio ovo ulje i bio prilicno zadovoljan, mada je motor posle sipanja ovog ulja poceo malo vise da dimi ali ja sam to pripisao gumicama ventila koje su verovatno bile dotrajale i sumnjam da ima veze sa ovim uljem, verovatno bi dimio sa svakim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 13, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Već 2 godine trošim taj elf i nemam zamerki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...