Obelix 140 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Obelixe, kakva arhiva, pa ja nemam ni jedan snimak ni jedne trke koju sam vozio. Ako ti je lako da dođeš do njega uzmi ga, a ako ti predstavlja i najmanje cimanje - zaboravi ( tako bi ja uradio ). U svakom slučaju hvala ti. Već sam ga uhapsio.Nije bilo teško,a i da jeste ..opet bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 27, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratim bas redovno ovaj dio foruma (nisam sportski tip), no kada vidjeh 6 strana tema mora da je nesto zanimljivo, kad ono... EvilZo pade. Racunam, nista strasno, to je sastavni dio moto-sporta, zar ne... Mozda je i bolje sto se odmah desilo, jer kako neko rece, sada zna da pad i nije nesto strasno... Pad je najmanji problem, nije ni prvi ni posljednji ...Ostaje da obrnemo djir CG primorijem? Cim oporavim motor racunaj na to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan neki me forumasi nacerase da silom na sramotu napisem izvjestaj s puta, i to je sve sto uradih u zadnje 20 dana sto se foruma tice, jer nedostatak vremena me udaljio... no, u svakom slucaju, Patku veeeeelike cestitke za ostvareno vrijeme i mjesto, ponosimo se sto si nas mili forumas Evile, sramoto, bruko!! Necu da te vidim odje kad dodjes!! ;D Stari moj, rekoh ti i preko telefona, nema sjekiracije, odradio si muski sve to, a prvo skupio si muda i uopste izasao na stazu, sto nije mala stvar.. a ne kao ja sto prijetih da idem na Grobnik pa ga popusih ti si ziv/zdrav i prav, a eto i masinica je skoro pa skroz popravljena. Rane na dushi nadam se da su prosle i ne treba da te nerviraju, odradio si to ovaj put tako kako si uradio, za sledeci put ces bolje promislit i gotovo. Sve ti cestitke idu na svemu - trudu, hrabrosti, pozrtvovanju, odricanju.... nemam rijeci. Vidimo se za koji dan pa da mi pricas sto/kako/dje.. jedva cekam da te malo zaebavam Ziv bio pa se gledamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan neki me forumasi nacerase da silom na sramotu napisem izvjestaj s puta, i to je sve sto uradih u zadnje 20 dana sto se foruma tice, jer nedostatak vremena me udaljio... no, u svakom slucaju, Patku veeeeelike cestitke za ostvareno vrijeme i mjesto, ponosimo se sto si nas mili forumas Evile, sramoto, bruko!! Necu da te vidim odje kad dodjes!! ;D Stari moj, rekoh ti i preko telefona, nema sjekiracije, odradio si muski sve to, a prvo skupio si muda i uopste izasao na stazu, sto nije mala stvar.. a ne kao ja sto prijetih da idem na Grobnik pa ga popusih ti si ziv/zdrav i prav, a eto i masinica je skoro pa skroz popravljena. Rane na dushi nadam se da su prosle i ne treba da te nerviraju, odradio si to ovaj put tako kako si uradio, za sledeci put ces bolje promislit i gotovo. Sve ti cestitke idu na svemu - trudu, hrabrosti, pozrtvovanju, odricanju.... nemam rijeci. Vidimo se za koji dan pa da mi pricas sto/kako/dje.. jedva cekam da te malo zaebavam Ziv bio pa se gledamo! Veći,jedva čekam da te upoznam. Vidi se da si pravi laf i da ispod tog,naizgled, grubog crnogorskog imidža kuca jedno junačko,a u isto vrijeme i toplo srce koje zna prijateljima pružiti ruku i uputiti pravu riječ podrške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Veci samo ga nedostatak prave konkurencije dolje malo kvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Obelix, thanx druze i nadam se brzom gledanju/upoznavanju i dobroj voznji, a moze nam se i Evil pridruzit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pad je najmanji problem, nije ni prvi ni posljednji To je pravi duh Ja ovo tek sad vidim, i stvarno svaka ti cast na tim vremenima sa potpuno serijskom nepodesenom masinom, a motor ces ti vec dovesti u A1 stanje, ne sumnjam u to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...