Mostarac 5075 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Konačno sam našao ( slučajno ) normalan ( regularan ) motor ! Nazovem druga u Mostar, inače drži moto opremu ( luis ), da ga pitam nešto u vezi opreme. Kad on kaže meni, prodajem motor, u Njemačkoj registrovan, 19.000 prešao, kao nov, 99% ga uzimam. Pa pitam kolege, ima li ga iko, kakav se pokazao, čuo sam da je jak mnogo. Evo i slika, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokac 5 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 32 postova Motocikl: Honda 600F F4 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Godište je 2002, ima li utisaka !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokac 5 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 32 postova Motocikl: Honda 600F F4 Prijavi odgovor kao problematičan Godište je 2002, ima li utisaka !? Pravo da ti kazem nisam se nesto susretao sa ovim modelom, ne vidja se tako cesto, pa sam kuckao na youtube da ga pogledam, utisak je skroz pozitivan.... Svidja mi se, a ima i mocan zvuk.... Jedino sto iskreno nikada ga ne bi pazario za sebe zato sto ja volim oklope, ne volim otvorene motore, ali to je sve vec stvar ukusa.... Motor je skroz na svom mestu i stvarno je mocan.... Izvini ali stvarno ne mogu nista blize da ti kazem o tom motoru jer ne zelim da lupam kad ne znam, jedino sto mogu da ti kazem: HONDA JE TO A vec ce se javiti neko ko mozda ima nekog licnog iskustva sa ovom ''azdajicom''.... Ako ga pazaris od mene sve najbolje i u zdravlju da ga vozis....Pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Ja sam ga danas gledao, prepao sam se koliki je ! Baš motorina, ogromni motor. Kao nov je. Ne znam više ništa, našao sam Bandita isto malo prešao (9000milja) 2007g. isto 5000e, na BiH table, mnogo je mlađi od Honde ( 5 godina ) a isto love, ali Honda je dosta moćnija i ona bi me došla 5000e na BiH table, a prešla je tu negdje. Ne mogu biti pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan X11 je isto sto i CBR1100XX samo bez oklopa, znaci odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Radili smo skoro redovan servis na 70000km,na jednoj koja je videla i Mugello. Bomba!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta onda kažu da je slaba po krivinama ? E, ovoga naroda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 24, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno vrijeme sam mastao o tom motoru ali nisam imao cash-a Kad sam ga prvi put vidio uzivo,odusevio sam se. Covjek koji ga je vozio kaze da ga i ne tuce vjetar. Pogledaj malo testove,svi kazu da je to naked sa najmanje vjetra...da li zbog polozaja sjedenja,intrumant table,fara???ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga gledao prije par dana, ogromni je, čudo od motora, na slikama nije ni sličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Meni BRUTALNO izgleda,ja obozavam naked-e i ovakva Honda mi je san jednog dana...potpuno je monstruozna ! Po meni u klasi sa MT-01 , B-Kingom, Augustom Brutale, Ducati Streetfigterom...govorim o izgledu ofc. Video sam jednu letos kod Mercatora (NS) i pustio sam fest balu,ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan bas u toj klasi i nije al jedna ispod moze da bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...