LeGeNd 17 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem yamahu DT,TDR 1998 i noviji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bre poslovan covek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da niko nema na prodaju ovakve motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja oba modela. Yamaha DT 125, '99.god u fabričkom stanju, plava... Yamaha TDR 125, '96.god u fabričkom stanju, crvena... Oba su uvežena iz CH, ocarinjena, plaćen porez.... više na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan idalje niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan 98 godiste je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT 125, '99.god u fabričkom stanju, plava... posto ti je ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Inam ja TDR 125 u odlicnom stanju 1998 godina uvoz iz Nemacke prava kilometraza 15000 km zuto srebrni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 17, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kupovina još uvek aktuelna, moj komšija prodaje tdr-a. Javi se, pa da vam organizujem spojku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon96 11 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Le Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Da li idalje neko ima ovakav motor i ja sam zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ima Miljane, moj surak je prodaje, tj.on otisao preko pa zamolio mene da mu nadjem kupca, ali ja nikako da stignem da je stavim u oglase. Motor je zaista u ekstra stanju. Ako si zainteresovan i nije ti daleko, javi se na pp za dalje... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ima Miljane, moj surak je prodaje, tj.on otisao preko pa zamolio mene da mu nadjem kupca, ali ja nikako da stignem da je stavim u oglase. Motor je zaista u ekstra stanju. Ako si zainteresovan i nije ti daleko, javi se na pp za dalje... Pozdrav Sada videh da si ti bio vredan pa odgovorio i u onoj temi u enduro podforumu. Motor mu stoji poprilicno dugo, ali cu gledati da ga za vikend operem i slikam, ako budem imao vremena da odem do njegove kuce. Inace je mehanicki ekstra, mislim da je uvezen iz Shvice, placena carina i porez, samo da se registruje. On je presao sa njim neke 2 - 3000 hiljade ukupno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buna 1 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha DT125R,Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Imam Yamahu DT 125 R, 1998 god. 19500km pravih, nikad nista otvarano i radjeno.Ja sam vlasnik, registracija je istekla prosle nedelje,.Razmisljam da li da je registrujem jer imam drugi motor koji vozim.Cena je 1300evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi vb 1 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam tdr 2008 godiste prva registracija u ch uvezena juce a pravo je godiste 2003 nove zadnje plocice i lanac i lancanik u fabrickom stanju presla 18000km ima servisnu iz ch ako te zanima 063605828 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...