zozon 6 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i po osobi, bio sam sam, ali kod drugih je 400 po coveku, motoru, iliti osobi ??? Pa to smo apsolvirali vec X puta... 400 din. po motoru, sa suvozacem ili bez , kod drugih, sem NS. Ja sam samim tim platio i u Indjiji 400. A cena od 200 je OK. Ne mogu da verujem da se josh opterecujete sa cenom ulaza na moto susrete. K'o za NS , te skupo, pa ovo, pa ono, a SISE na dve bine bi da gledash za dz. Zamisli kakvi bi likovi uleteli da je neka jeftinoca. Ajd vishe ne serite o ceni ulaznice! Evo ja sam josh uvek opterecen cenom ulaza, a i tvojim recnikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 28, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i po osobi, bio sam sam, ali kod drugih je 400 po coveku, motoru, iliti osobi ??? Pa to smo apsolvirali vec X puta... 400 din. po motoru, sa suvozacem ili bez , kod drugih, sem NS. Ja sam samim tim platio i u Indjiji 400. A cena od 200 je OK. Ne mogu da verujem da se josh opterecujete sa cenom ulaza na moto susrete. K'o za NS , te skupo, pa ovo, pa ono, a SISE na dve bine bi da gledash za dz. Zamisli kakvi bi likovi uleteli da je neka jeftinoca. Ajd vishe ne serite o ceni ulaznice! Gogi, takvo ponasanje ovde ne tolerisemo. Shvati ovo kao prvu opomenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A uzgred,koliko ja vidim nema jos glasanja za skup u Indjiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro omladinci,nije valjda da samo meni smeta što su zatvorili šank oko tri ( 03,00 ) ujutro ..? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znam, rece mi Marko (iz organizacije susreta momak, ganja onaj autobus od motora GW) da je u petak na subotu dezurao u sanku do 6 ujutru. Da ga prozivam sad ili je rec o noci subotu na nedelju? Kad je tacno bio kiks sa sankom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znam, rece mi Marko (iz organizacije susreta momak, ganja onaj autobus od motora GW) da je u petak na subotu dezurao u sanku do 6 ujutru. Da ga prozivam sad ili je rec o noci subotu na nedelju? Kad je tacno bio kiks sa sankom? Subota na nedjelju,ja sam u petak bio u Sarajevu,pa ne znam kako je bilo toga dana. Navukli su nekakav paravan preko šanka,sjedio sam sa Pančevcima i Jožikom iz Iriga,pa smo se čudili ( žedni ) zašto su zatvorili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...