nesic1 266 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probam ovako, ako neko ima clanak ili je radio sa tim, pa da kaze na kom principu rade ili da mi predlozi neku alternativnu zamenu i gde bi se kacile one? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan brzinomer ima davac na tocku a obrtomer vuce pobudu sa bobine i nije neki problem povezati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si ih razvalio. oni tvoji bi trebalo inicijano da otklone pa vrate ako se ne varam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene su elektronski, nemam puza, imam senzor brzine mi je na lancu, ok provericu zice iz bobine do satova @guja ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad daš kontakt, otklone (ispravni) cajgeri skroz pa se vrate, to te pitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i slikaj onu štampanu ploču odozdo tj sa lemne strane pa okači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan aha, sad razumem, da "odrade" skazaljke do kraja pa se vrate kad se da kontakt, evo slika od napred a od pozadi tek na kraj meseca sad sam u bg-u pa nisam u mogucnosti da slikam hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 18, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupis neki aftermarket digitalni (tj. elektricni (tj. ne-mehanicki)) sat i u uputstvu ti pise koje zice i gdje da prikacis. Onda moras vjerovatno raditi calibraciju brzinomjera (okreces zadnji tocak x puta dok je uredjaj u odgovarajucem modu) i to je to. Ako kupujes polovan sat, prvo provjeri ima li vlasnik ili internet uputstvo (ili kupis original.) Ako mislis na cajgere od nekog drugog motora...za to treba istrazivanje, mozda postoji nesto kompatibilno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znači ako su u svom prethodnom životu (pre čupanja rotora) kazaljke otklanjale na kontakt (self test, uslovno) onda problematika nije do cajgera (oaim ako bi zaglavljivale u nekom položaju što je za obe odjednom gotovo nemoguće), zato je bilo pitanje. mile, dobio nesic vec neke insrukcije za kupovinu pa razmatra.. zanimljivo je da se ovi direktni otkloni (motorići kazaljki) teže nabavljaju od onih sa prenosom kao što su po autima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre nekoliko dana evo i danas prilikom voznje skazaljke su pocele da reaguju na voznju, obe, ali ne padaju na nulu kad se ugasi motor niti odrade otklon, vec rade i samo stanu odjednom, i posle rade normalno ali od tog mesta na kome su stale. kada dam kontakt umesto otklona skazaljke se tresu kao da imaju epilepsiju, i posle stanu, proveravao sam spojeve i kontakte i sve mi se cini da je u redu? neka ideja sta da pogledam? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti je na ploči problem, ako imaš lupu pogledaj sve elemente da vidiš da nisu oksidovali, imaju kratku vezu itd... Ako si locirao problem, probaj ploču da očistiš medicinskim benzinom (brzo se suši i ne ostavlja tragove vode)... Uzmeš jednu četkicu za slikanje, malo je skratiš i trljaš (ne previše jako). Možda ima neku kratku vezu pa zbog toga brljavi.... Elektronika je to.... Mada može da bude ko zna šta.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...