markone 454 Napisano Mart 15, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa MOL motornim uljima? Hvala unapred! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 16, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa? Možda sam postavio pitanje u pogrešnom forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Mart 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisi , mesto je pravo ali očigledno iskustava nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja znam gde ima http://motornaulja.blogspot.com/2010/02/mol-mol-lub-motorna-ulja-mol-motor-oils.html http://motornaulja.blogspot.com/2010/03/preporucena-kupovina-recommended-buy_28.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 17, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja znam gde ima http://motornaulja.b...motor-oils.html http://motornaulja.b...ded-buy_28.html Ili sam ja premoren pa sam obnevideo ili nisam našao ništa o uljima za motocikle? Ovo je sa njihovog zvaničnog sajta: http://www.mol.hu/en...for_motorbikes/ U svakom slučaju, sipali smo Mikiju u Transalpa (zamorče br. 0001) MOL Dynamic Moto 4T GP 20W-50 four-stroke motorcycle motor oil. Zamenjen i filter Filtrex OIF006. Pali, radi, ide, menja brzine Otišao čoek za BG i nije zvao upomoć. Kaže da radi bolje nego sa starim uljem (gle čuda?). Ostaje da pratimo ponašanje zamorčeta mada ne vidim zašto bi ulje bilo loše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta ova sintetika 10W-50, a koliko polusintetika 10W-40? Koliko sam gledao, OMV i Eco Hellenic nemaju moto ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec izvesno vreme podmazujem lanac sa MOL sprejom, pise i da ima teflona u njemu. Zadovoljan, pogotovo sto sam ga platio oko 700 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta ova sintetika 10W-50, a koliko polusintetika 10W-40? Koliko sam gledao, OMV i Eco Hellenic nemaju moto ulja? Racing pro 5w-60 794 din Racing 10w-50 690 din Street 10w-40 536 din Gp 20w-50 460 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Mart 18, 2011 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mol dynamic 10w-40, druga zamena u cbr1000f. Zadovoljan, masina nesto bucnija u poredjenju sa Agip-om ali je poluga menjaca meksa... Po meni prihvatljivo ulje sa razumnom cenom, nista gore od ovih sa "zvucnim" i duplo skupljim imenom. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Racing pro 5w-60 794 din Racing 10w-50 690 din Street 10w-40 536 din Gp 20w-50 460 din Cene su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Racing pro 5w-60 794 din Racing 10w-50 690 din Street 10w-40 536 din Gp 20w-50 460 din Cene su super Paaa, pogled'o sam malo stl i kem.sastav, nisu se baš potrudili ugraditi nešto posebno u formulacije. Prema sastavu sintetike, nema sintetičkih estera u blendu, a udio mineralnog ulja je i do 20%, a kod polusintetike udio mineralnog ulja je i 80%, a aditivacija se zasniva na zastarjelom ZDDP aditivu . Eto toliko od mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan m900, korisne informacije, hvala ti. Ako ništa drugo, može li da prođe za starije i niskoturažne mašine? Možeš li da nam kažeš koje je najbolje od tih niskobudžetnih ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan m900, korisne informacije, hvala ti. Ako ništa drugo, može li da prođe za starije i niskoturažne mašine? Možeš li da nam kažeš koje je najbolje od tih niskobudžetnih ulja? Moje misljenje : Gp 20w-50 za nase podrucje (topli dani,gradska voznja i stariji motori ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se u Novom Sadu moze kupiti ovo ulje? Moj Dominator jede Motula kao blesav pa bih drage volje da probam neku alternativu a ovaj Gp 20w-50 za 460 din mi zvuci odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ga ima ne Mol pumpama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Mart 19, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam informaciju na njihovom sajtu. U Novom Sadu postoji samo jedna Mol pumpa a ona se nalazi na adresi Futoski put br. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 19, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam informaciju na njihovom sajtu. U Novom Sadu postoji samo jedna Mol pumpa a ona se nalazi na adresi Futoski put br. 2 Znači sme da se napiše da ima na MOL pumpi, mogu da se napišu cene koliko košta u Temerinu, ali ne sme da se napiše gde još ima? Ok. Nije frka... Mi koji smo platili u berzi smo budale... Nije problem da se obriše ali je problem nedoslednost pojedinih urednika (da ne kažem ostrašćenost). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 19, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Racing pro 5w-60 794 din Racing 10w-50 690 din Street 10w-40 536 din Gp 20w-50 460 din Cene su super Ali su bez PDV-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što je suprotno novom zakonu o zaštiti potrošača, koji kaže da se cene moraju javno isticati sa prikazanim PDV-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 20, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Što je suprotno novom zakonu o zaštiti potrošača, koji kaže da se cene moraju javno isticati sa prikazanim PDV-om Ja ne mogu da napišem cene ovde ni bez ni sa PDV-om jer će post biti obrisan. Ima u Moto berzi pod PEGAZ-MOTO. (mada ne verujem da će i ovaj post opstati dugo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam informaciju na njihovom sajtu. U Novom Sadu postoji samo jedna Mol pumpa a ona se nalazi na adresi Futoski put br. 2 Znači sme da se napiše da ima na MOL pumpi, mogu da se napišu cene koliko košta u Temerinu, ali ne sme da se napiše gde još ima? Ok. Nije frka... Mi koji smo platili u berzi smo budale... Nije problem da se obriše ali je problem nedoslednost pojedinih urednika (da ne kažem ostrašćenost). Niko nije napisao koliko kosta u temerinu!!! nego je decko pitao posto su ulja i ja sam odgovorio jer imam njihov cenovnik a niti ja drzim njihova ulja niti prodajem niti ima u temerinu da se kupi !! P.s. a da li su sa ili bez pdv-a to ne znam na cenovniku pise ta cena a nigde ne pise da li sa ili bez pdv-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 20, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam informaciju na njihovom sajtu. U Novom Sadu postoji samo jedna Mol pumpa a ona se nalazi na adresi Futoski put br. 2 Znači sme da se napiše da ima na MOL pumpi, mogu da se napišu cene koliko košta u Temerinu, ali ne sme da se napiše gde još ima? Ok. Nije frka... Mi koji smo platili u berzi smo budale... Nije problem da se obriše ali je problem nedoslednost pojedinih urednika (da ne kažem ostrašćenost). Niko nije napisao koliko kosta u temerinu!!! nego je decko pitao posto su ulja i ja sam odgovorio jer imam njihov cenovnik a niti ja drzim njihova ulja niti prodajem niti ima u temerinu da se kupi !! P.s. a da li su sa ili bez pdv-a to ne znam na cenovniku pise ta cena a nigde ne pise da li sa ili bez pdv-a. Opušteno. Što si se uzbudio Cene koje si dao su bez PDV-a i piše ti u tom cenovniku koji imaš jer je verovatno isti kao i onaj koji ja imam. Niko nije rekao da ga ti držiš i prodaješ. Po mojim informacijama biće ga uskoro i u Temerinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7558 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 3122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I tako je jedna tema o iskustvima o nekom ulju prerasla u pljuvačinu i prepirku... A ja baš željan da saznam neka iskustva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Novembar 22, 2015 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto napisah 2011-te, prihvatljivo ali kratkotrajno... Moja ga honda razbije za 1000km, o 10w/40 govorim... Jednom me je zvuk masine na tren i uplasio a nesto vise od 1100 km predjoh na otvorenom putu, visok prenos , obrtaji niski... Kada bolje razmislim i nije tako jeftino obzirom na ucestalost zamena... Necu druga ulja pominjati u ovoj temi ali mislim da postoji kvalitetnijih u tom rangu. Ovo napisano je iz mog ugla, u drugoj se masini verovatno i drugacije ponasa, sprej za lanac pomenute firme mi se svidja. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...