Surb 66 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan U 'pretraga' sam otkucao 'protest' i nema ni jednog rezultata koji je vezan za ovu temu. Da li smo postali fini? Sta je bilo sa nasim zahtevima za registraciju na 6 meseci i za sve one zahteve koje su nasi drugari, motorciklisti, izneli na onom protestu prosle godine. Zasto se ne ugledamo na druge ucesnike u saobracaju, Da li ste videli sta su uradili kombi vozaci i naravno uspeli. Sta je sa nama? Zasto su sve teme na ovu temu izbrisane ili ja ne mogu da ih nadjem? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan U 'pretraga' sam otkucao 'protest' i nema ni jednog rezultata koji je vezan za ovu temu. Da li smo postali fini? Sta je bilo sa nasim zahtevima za registraciju na 6 meseci i za sve one zahteve koje su nasi drugari, motorciklisti, izneli na onom protestu prosle godine. Zasto se ne ugledamo na druge ucesnike u saobracaju, Da li ste videli sta su uradili kombi vozaci i naravno uspeli. Sta je sa nama? Zasto su sve teme na ovu temu izbrisane ili ja ne mogu da ih nadjem? Ja sam ukucao protest i izbacio mi je 4 strane sa temama, ukupno 82 teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Budite sigurni da desno od ukucane reči za pretragu stoji odabrano "Forumi". Ako stoji "This topic" ili nešto drugo, nećete dobiti očekivane rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Da bi vam proradila pretraga idite dole na samom dnu bilo koje strane i videcete opciju " Obriši cookie-je" odaberes to i resen problem . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Budite sigurni da desno od ukucane reči za pretragu stoji odabrano "Forumi". Ako stoji "This topic" ili nešto drugo, nećete dobiti očekivane rezultate. Ovo je generalno uputstvo za sve pretrage jer se cesto ne gleda unutar cega se radi pretraga. Kada se oznaci "Forums " iz padajuceg menija sa desne strane polja za pretragu sve radi kako treba i pretrazuje se citav forum. Ako je oznaceno nesto drugo rezultati su bez veze. Po defaultu oznaceno je onu u cemu si trenutno, npr This topic ako gledas neku temu, i on ce pretraziti samo tu konkretnu temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije rec samo o pretrazivanju. Mislio sam stvarno kakve korake predlazete da 'akciju smanjenje registracije dovedemo do kraja'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije rec samo o pretrazivanju. Mislio sam stvarno kakve korake predlazete da 'akciju smanjenje registracije dovedemo do kraja'. Znas li kako je tesko naci majstora koji bi nastavio rad, koji je zapoceo neki pajac i eventualno popravljao ono sto je zasrano? To je poprilicno nemoguca misija, a i kada uspes da nadjes nekoga ko bi se prihvatio takvog posla to obicno kosta ko' Svetog Petra kajgana. U tom smislu, najpostenije bi bilo da, "nasi drugari, motorciklisti" (kako ih ti zoves), ukoliko nisu u stanju da dovedu akciju do kraja, sami zatraze stucnu pomoc od BJB-AMS. U suprotnom, preporucujem strpljenje! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...