Ninja66 2841 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas priredise raciju na Miseluku. Jel neko bio ? Jel neko fasovao ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 13, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja. Moram priznati da ih je bilo MNOGO (policije) Samo ne znam šta ti znači fasovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja. Moram priznati da ih je bilo MNOGO (policije) Samo ne znam šta ti znači fasovao Bio bez dozvole , neregistrovan ili otisao kuci pesice . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 13, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja. Moram priznati da ih je bilo MNOGO (policije) Samo ne znam šta ti znači fasovao Bio bez dozvole , neregistrovan ili otisao kuci pesice . Svako je odgovoran za svoje postupke, meni uopšte nije žao ako neko otišao kući peške jer vozi nelegalan motor i neko plače za tim motorom koji predmet krivičnog dela. (al će da padne milijardu minusa) 68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @Johann: Za sada sami plusici. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio tamo, ali sam prolazio... strasno koliko je bilo pajkana, bukvalno su blokirali miseluk. Tako da sam produzio svojim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mogao da fasujem posto mi tablica nije bila na motoru nego u rancu, i posle kracec ispitivanja zasto-zato presao je do kolege pored Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto bio na Miseluku, dolazim pun gas sa pravca a oni dzipovima drugim pandurska kolima, drze 3 strane blokirane, izbrojao sam 9 automobila..... Naravno ja sam ih eskivirao iako sam ispravan i popeo se na brdo da posmatram....... Panduri su osim trkelja, sa kamerom snimile sve redom motocikle, i sa tablicama i bez i sa sakrivenim znaci sve su ih snimili.....prilicno zajebano?? Onda su se jos malo izivljavali na kome su stigli a zatim su svi otisli i onda je krenulo klasicno divljanje, zadnjacenje i sve sto ide uz to....... Cujem da su cak nekima merili i saru na gumama????????? Mogu da konstatujem da nisam video nikoga bez kacige.... Ne znam samo sta ti to znaci Johane da neko vozi motocikl za kim neko place??????? Slazem se da ima ne registrovanih, ali nisam cuo da se neko ukredenim motociklom vozi po Miseluku???????? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 13, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan johann, on 13 March 2011 - 17:50 PM, said: Bio sam ja. Moram priznati da ih je bilo MNOGO (policije) Samo ne znam šta ti znači fasovao Bio bez dozvole , neregistrovan ili otisao kuci pesice . Ja sam isto bio na Miseluku, dolazim pun gas sa pravca a oni dzipovima drugim pandurska kolima, drze 3 strane blokirane, izbrojao sam 9 automobila..... Naravno ja sam ih eskivirao iako sam ispravan i popeo se na brdo da posmatram....... Panduri su osim trkelja, sa kamerom snimile sve redom motocikle, i sa tablicama i bez i sa sakrivenim znaci sve su ih snimili.....prilicno zajebano?? Onda su se jos malo izivljavali na kome su stigli a zatim su svi otisli i onda je krenulo klasicno divljanje, zadnjacenje i sve sto ide uz to....... Cujem da su cak nekima merili i saru na gumama????????? Mogu da konstatujem da nisam video nikoga bez kacige.... Ne znam samo sta ti to znaci Johane da neko vozi motocikl za kim neko place??????? Slazem se da ima ne registrovanih, ali nisam cuo da se neko ukredenim motociklom vozi po Miseluku???????? Ako je neko otišao peške to znači nelegalan motor, e sad ti ko da si sa kruške pao Nikad nisi dobijao sumnjive ponude ? Meni su pre dve godine nudili maltene novu MV Agustu F4 za 3.500,00.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja pao sa kruske, sa motocikla jesam vise puta.......ali ispada da hoces da kazes da nas kolega vozi ukraden motor????? Nemoj tako da pricas nije u redu, pa i ja da nemam dozvolu sigurno ne bih seo na motocikl pored pandura nego bi otisao pa se posle vratio...sta je tu cudno?????????? Ja ne znam sa kime se ti druzis, kada su ti ti nudili ukreden motocikl????? Meni nije niko nikada nudio ukreden motocikl.... A postavlja se pitanje, kada tako otresito pricas sto onda te koji su ti nudili ukreden motocikl nisi prijavio pandurima pa ucinuo dobro delo?????????? Aj mi reci??? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 13, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i u vrscu su panduri danas otvorili tezgu i gnjavili motoriste po gradu, srecom u centru, ja sam vezbao krivine i izbegavanje setaca po bregu ceo dan pa sam izbegao oduzimanje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mali off i u Kraljevu su danas panduri bili po citavom gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preventiva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Mart 13, 2011 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da offujem,ali moram reci da kada kazemo da neko place za nekim motorom ili da se jos suze nisu osusile za nekim bajkom to hocemo da kazemo da je taj motor verovatno ukraden.. Ili da pojednostavim,to bi znacilo da onaj kome je motor ukraden jos place za njim. Isto tako znamo da je nas drzavni aparat omogucio da se mnogi nelegalni motori "legalizuju" i voze,a sada polako dolazi vreme da se to sve pooduzima. Tu spadaju razni podmladjeni,skinuti sa osiguranja,blizanci... A to da li nase kolege bajkeri voze nelegalne,divlje,kradene motore... Pa ja ne znam da li ima takvih... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 13, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan На Мишелику све легални момци и све легални мотори......полиција свратила да се поздрави са њима..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 13, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sta vas boli ko sta vozi, vidis da nismo pozeljni na ulicama.... Necu, da se na mene vozaca motora, gleda kao na nepozeljnog ucesnika u saobracaju,sve uredno placam "drzavi"!Sta policiju boli ko se gde okuplja, nek uhvate te koji "divljaju".... Necu da me slikaju,evidentiraju....Imaju evidenciju A kategorije , reg br.... Ne oni sve redom cimaju..... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.dragan67 26 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je samo zastrasivanje pred sezonu da se utera jos koji dinar u budzet od onih koji nisu registrovani a nelegalni su kolateralna steta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 13, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 'ebo ih budzet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja pao sa kruske, sa motocikla jesam vise puta.......ali ispada da hoces da kazes da nas kolega vozi ukraden motor????? Nemoj tako da pricas nije u redu, pa i ja da nemam dozvolu sigurno ne bih seo na motocikl pored pandura nego bi otisao pa se posle vratio...sta je tu cudno?????????? Ja ne znam sa kime se ti druzis, kada su ti ti nudili ukreden motocikl????? Meni nije niko nikada nudio ukreden motocikl.... A postavlja se pitanje, kada tako otresito pricas sto onda te koji su ti nudili ukreden motocikl nisi prijavio pandurima pa ucinuo dobro delo?????????? Aj mi reci??? Ne bi johann izletao sa tako ishitrenim i preozbiljnim izjavama, jel tako johann-e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan ma to je jedno veliko da prostite(proseravanje) i uterivanje nekog straha u motorase..ja nisam bio gore iz razloga jer cekam sediste i lancanik a dosao bi.uvek je bilo neregistrovanih na putu i neka njih hvataju.ovako mi dodjemo kao neka stoka za odstrel i maltretiranje.tacno bi trebali jedan dan organizovati protestnu voznju i pokazati im koliko ima nas ispravnih i potpuno normalnih na motorima.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jedan nas je uhvacen na Miseluku bez dozvole (ceka polaganje). Celo popodne mozgamo kakva je kazna . Novcana - koliko po novom ? Zabrana polaganja - za koji period ? Negativni poeni - na B kategoriju ? Znaci ne pitam za moralisanje nego za konkretne podatke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan I u pančevu je bilo policije ali nisu striktno zaustavljali svaki motor,već npr svaki treći (toliko su postizali bez blokiranja saobraćaja). Jedan sam od zaustavljenih ali bez ikakvih izdrkavanja,samo : "Dokumenta molim... kako ide? .. Srećno!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 13, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja pao sa kruske, sa motocikla jesam vise puta.......ali ispada da hoces da kazes da nas kolega vozi ukraden motor????? Nemoj tako da pricas nije u redu, pa i ja da nemam dozvolu sigurno ne bih seo na motocikl pored pandura nego bi otisao pa se posle vratio...sta je tu cudno?????????? Ja ne znam sa kime se ti druzis, kada su ti ti nudili ukreden motocikl????? Meni nije niko nikada nudio ukreden motocikl.... A postavlja se pitanje, kada tako otresito pricas sto onda te koji su ti nudili ukreden motocikl nisi prijavio pandurima pa ucinuo dobro delo?????????? Aj mi reci??? Ne bi johann izletao sa tako ishitrenim i preozbiljnim izjavama, jel tako johann-e ? Nemam pojma o čoveku koji Džigi pominje... Nisam video, jer je bila poprilična gužva a nisam se zadržavao. A dal bi neko prijavio nekog koji ti nudi ukradenu robu ? Ja ne bih. Zašto? Iz bezbednosnih razloga (osvete krimosa) . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li su poceli da traze i posedovanje prve pomoci? jel neko imao takvih situacija u ovo zadnje vreme ili da kazem u ovim prvim danima ove sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 13, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da, interesantno pitanje. Ja nešto kontam da je i ne kupujem jer bih voleo da mi pandur pokaže gde na nejkedu da je držim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...