kepo 4527 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kacigu, naocare, gladijator, protektore za kolena i cizme. Oprema moze da hude i koriscena, samo da je u solidnom stanju. Uzrast 10 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje : http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/Kros-odelo-za-decu-THOR/1012053 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Obrisa neko link. Kepo napisi broj obuce, visinu, tezinu itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.halooglasi.com/vozila/motocikli/delovi-i-oprema/ponuda.aspx#{%22__s%22%3A%22%2FwEXAQUJUmV6dWx0YXRpAv%2F%2F%2F%2F8PJxjCzUAQR%2FgRAEuzS9WGGVk1Cww%3D%22} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Mart 16, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/oprema-za-motocross-oglas-6248/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan do koliko para sve ukupno? imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 28, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да не отварам нову тему, јел неко зна где могу набавити мото крос дрес за децу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Avgust 28, 2013 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znaci doslo vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 30, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta da ti kazem... skontao sam da u Srbiji gotovo nema toga. Kupovati preko je tesko zbog probanja poslato iz mangulane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali je i izuzetno nezahvalno, t.j. neisplativo donositi bilo kakvu opremu za decu u ovim uslovima. Treba imati dosta modela i velicina, a broj potencijalnih musterija je neuporedivo manji nego za opremu za odrasle. Ja mogu to da donesem, ali mi ne pada na pamet za sada da donosim deciju opremu bez narudzbine jer je ogromna verovatnoca da ce mi stajati sledecih "100 godina" Evo ti primer: prodajem vec nekoliko meseci fenomenalno ocuvanu SHOEI RAID deciju "M" kacigu za 80 eu. Rezultat: za svo ovo vreme, samo jedna ozbiljna musterija, cijem je sinu, na zalost, bila zamalo premala. A da je poklonim necu. Ako ti nije kasno za mesec dana, javi mi se na PP, pa da vidimo mogu li ti pomoci. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 2, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел имаш ти да се негде види то како изгледа, на шта личи, колике су цене... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...