Gorancha 49 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj facu kuvara na majici bolesno trebao sam ovo jos prosle godine postaviti al volim srednju pa ostao jos godinu dana Eeeeeee...U po flajku Apa,da ne znas ime lika na maji...?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan nope, ja mislio to neki nasumicni kuvar (koji mnogo lica na ludog klovna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan nope, ja mislio to neki nasumicni kuvar (koji mnogo lica na ludog klovna) Ne...Stilizovana fotka kuvara iz Cro,tadasnje FNRJ,ali sad se ni ja ne mogu setiti njegovog imena...Propade mi flajka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan zar nije lik sa Vegete? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 20, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar nije lik sa Vegete? Pozdrav, Nebojsa Nije, nego... ;D Ma sta djeca znaju, obukli majice pa nose... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se ko nemoze bez Vegete ;D ;D E moj kuvaru pa imas to na majici a neznas sta je ccccc ajde u cosak i stidi se 5 menitu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ahahahaha ladno nisam ni skontao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Kovin 0 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Slikano na Lozovickoj cesmi na putu za Kosovo ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan evo me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan On i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
allexariulk 0 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Denmark Prijavi odgovor kao problematičan molim pomoc ako itko zna kako se moze provjeriti zbog cega trosi puno ulja..i sta bi bio kvar?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pantic 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Doboj,Republika Srpska Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozop68 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja i hodik gabor i pera matić na skupu u bijeljini 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantazmo 42 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shevrolet Kalos (ima motor u sebi) :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene s mojom dragom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozop68 0 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan spremanje u sabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan ispred moje garaže i neverovatnog silaza u nju koji ne smem ni da pokažem(svi se razmisle par puta pre nego se spuste u dotičnu pa čak i ja posle 5 godina korišćenja iste ;D ) Na drugoj slici je moja najveća ljubav (mislim naravno na ćerku ) a nadam se i buduća bajkerka Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan kanjon morace.bebica i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N-i-k-O 13 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa mojim ponosom odje Znachi kao sto pishe u naslovu, 2008 godiste, cijela je fabrichka osim auspuha "Skorpion" pod guzicom, kupio sam ga snjim i tako... Eto tako, doprinijeh i ja ovom forumu sa mojim ponosom Uzdravlje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan sloper ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Slopere, bolje da si stavio Sixovu sliku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Slopere, bolje da si stavio Sixovu sliku ;D ;D ;D Šta meni fali? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 2, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma tebi ništa ne fali. Šta više... To je interno sa sloperom. On zna šta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 2, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Slopere, bolje da si stavio Sixovu sliku ;D ;D ;D Šta meni fali? Brada? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...