Sale_XT 988 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan fruska gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan evo sam ja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajac.zr 0 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene na putu iz moto radnje , prva votka na "mungosu" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo za ovo ima da ti vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha!!! Borko nema sta da jede u Bg-u, pa je otisao malo do BN na pasulj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha!!! Borko nema sta da jede u Bg-u, pa je otisao malo do BN na pasulj ;D ;D ;D Bas sam mislio sutra kod tebe na rucak da se najavim ali setih se da od kuvanih jela znas da spremis samo caj pa sam odustao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moj zelenko i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan lep motor deki! vozio sam ga ,odusevljen sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Avgust 4, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ortakovom Neosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor deki! vozio sam ga ,odusevljen sam! Hvala. I ja sam odusevljen, a sto ga vise vozim i duze vozim-odusevljenje raste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da to sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ahhh, evo i mene eto, cisto reda, hehe ....ovako je otprilike sve pocelo , 95', ehehhe Ovde sam na jamahi malo, turiranje, eheh Mita i ja, skuteras i superbiker, ehe i da, to je ta glava na koju naleze NZI VITESSE kaciga, hahaa To bi bilo sve od mene, pozz svima ;D Ja mislim da te znam...odakle si , kako se zoves? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 6, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja, Ziveli!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan cika sane !!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 6, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se osecas mocno kad gledas ovu sliku .... :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan spel ! pravi si jebac! au opako nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Avgust 10, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan da se udenem i ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Jelka al si probrala slike. Ako, lepo je to.... salim se naravno, super su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14357 Napisano Avgust 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene (obicno sam sa motorom a bez piva, neznam sta mi bi taj dan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Avgust 10, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan U bre Jelka al si probrala slike. Ako, lepo je to.... salim se naravno, super su. Pa bwe Borko kaj da ti recem...birala sam i birala..i eto.. haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 11, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam se prolepsao pa da udenem i ja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaia-jr 0 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa, pa ne moze ova zurka da prodje bez mene!!!!! pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ne moze,i ne treba! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rene 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mašina i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...