toni08 121 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan By txconi00 at 2010-05-30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja malenkost od 105kg na frajli i u pozadini nas drugar sa foruma arsa_arsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan fruska gora.....dunav..... prrrriruuuda,uzivancija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jun 13, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onaj na motoru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Komsija zovi Tajka ili mene da slikamo ubuduce. Ovakav motor zasluzuje prave slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kad si bio u Sartiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Saranitelju evo ti ga na. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova masina u pejtonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jun 23, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan jalija kobaja,jalija .... saranitelj,farbach,ninja66,ninja-si fu koviljac ..... saranitelj moze neka cast,da se nesto ne pokvari prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan jalija kobaja,jalija .... saranitelj,farbach,ninja66,ninja-si fu koviljac ..... saranitelj moze neka cast,da se nesto ne pokvari prelep je Ne moze se pokvariti kad ga ne vozi. Stalno ga polira ,pa ne stize. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan kad si bio u Sartiju? 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jalija kobaja,jalija .... saranitelj,farbach,ninja66,ninja-si fu koviljac ..... saranitelj moze neka cast,da se nesto ne pokvari prelep je Ne moze se pokvariti kad ga ne vozi. Stalno ga polira ,pa ne stize. ;D sad i ti bre jbg vide se da su gume prljave........ :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nuta 0 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Eo me PS: nije moja Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan jalija kobaja,jalija .... saranitelj,farbach,ninja66,ninja-si fu koviljac ..... saranitelj moze neka cast,da se nesto ne pokvari prelep je hahahaha nije jalija ;D Tu sam i ja ziveo, ipak su svi sto si ih nabroja u pejtonu Jalija je na drugoj strani ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Eo me PS: nije moja Afrika steta sto nije tvoja ili bar moja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MariO_BN 1 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Njemacka-Bijeljina Motocikl: r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan A ovo sam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Eo me PS: nije moja Afrika steta sto nije tvoja ili bar moja ;D bice i vaša samo polako i strpljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Slika od juče. Od danas Transalp ima i koferče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHARK 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ako se spustate na more mozete me lako srest izmedju budve i tivta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan de da se i ja malo osvezim EDIT: ups, ja sam onaj levi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vrh majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj facu kuvara na majici bolesno trebao sam ovo jos prosle godine postaviti al volim srednju pa ostao jos godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan vrh majice nabavi nam po jednu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...