Dacha72 41 Napisano Decembar 1 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda Pacific Coast Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne drugačije : porodičan čovek - Vidovdanska vožnja sa ženom dole na jug 2011ta ispred skupštine 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22010 Napisano Decembar 2 Integrisan, 9502 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas, direktno sa klupice (Svoj sam bajs slomio, skocio klinac sa stepenica kod hale "Jezero", ja za njim i iskrivise se bandasi u osmice. Sada trckaram za njim ) 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8155 Napisano Decembar 2 Ne silazi, 2136 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,Nešooo,a tvoju biciklu sa osmicama si trampio za sladoled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22010 Napisano Decembar 2 Integrisan, 9502 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahha! Ma to sam jos letos odradio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8155 Napisano Decembar 2 Ne silazi, 2136 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Aaahahaha,dobar ti selfi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 120 Napisano Decembar 2 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, setih se ovoga Hm | By Saša | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Hm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 120 Napisano Decembar 2 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan I ovog Misha's drift | By Saša | Facebook WWW.FACEBOOK.COM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9808 Napisano Decembar 8 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Davna 1979.godina...oduvek su me privlačila 2 točka, kao i sve nas... P.S. Bez komentara o cipelama... 5 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8155 Napisano Decembar 8 Ne silazi, 2136 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A zavrnute nogavice i banana sedište? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 120 Napisano Decembar 8 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo offtopic – bacite pogled na 20 cola, mali muzej u Kragujevcu. Lik restaurira stare bajseve. Ima baš interesantnih eksponata. Restauration projects 20COLA.COM Restauration projects 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16936 Napisano Subota u 21:33 Vozim motor, nisam BAJKER, 2354 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6333 Napisano Subota u 23:41 Drug član, 1803 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna…. 22 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1597 Napisano juče u 08:24 Drug član, 593 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, BokyBoy je napisao: Trenutna... Hmmmm, nekako te nikad nisam zamišljao sa dugom kosom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16936 Napisano juče u 09:46 Vozim motor, nisam BAJKER, 2354 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, admiki je napisao: Hmmmm, nekako te nikad nisam zamišljao sa dugom kosom? ...znam, svi mi to kazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4663 Napisano pre 21 sati Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ready for work 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2990 Napisano pre 9 sati Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ovo neke nove uniforme?Dobro je dok su bele Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4663 Napisano pre 8 sati Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za drugi work .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7230 Napisano pre 8 sati Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Darko Mihajlovic said: Ready for work ...da sam žensko... Na, naaa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1304 Napisano pre 7 sati Drug član, 851 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan A nisu imali u radnji pantalone tvog broja? 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4663 Napisano pre 4 sati Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eh...izlizana jeftina fora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2628 Napisano pre 3 sati Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ...da sam žensko... Na, naaa! Svejedno mu je Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2628 Napisano pre 3 sati Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ready for work Što patike na bosu nogu Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2655 Napisano pre 2 sati Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Blizu Zvecana na Kosovu, ja sa mojom decom. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7230 Napisano pre 1 sat Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Rider000 said: A nisu imali u radnji pantalone tvog broja? Viš da je moro od žene 'duzme.. Šta odma kritike.. Žena ima ukusa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2990 Napisano pre 1 sat Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Blizu Zvecana na Kosovu, ja sa mojom decom.Kad bi vas negde sreo satro bi se bežeći - kaki Q javljanje, bajkerski pozdrav i te fore... Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...