N.F.S. 22168 Napisano Februar 3, 2023 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idu godine jbg...Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1604 Napisano Februar 3, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ova profilna ti kao saobracajni policajac. Svaki put se presecem, ko da sam za volanom da li je to neka trauma ili gresan u saobracaju, pitam li se, posle velim sam sebi dobro je to je samo bjbikers forum 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Februar 3, 2023 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juuuu, odo" da bacim onaj prsluk! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Februar 6, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan vozate li se 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8192 Napisano Februar 6, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Protaa je napisao: vozate li se Na minus 10,nema tih para. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Februar 6, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 stepen kod mene bilo sa suncem bez vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Februar 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 pari pantalona,2 pari carapa 3 duksa jakna kapuljaca ispod kacige, rukavice i izguralo se nekako Promenio Februar 6, 2023 član Protaa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tražim odgovarajući kacigu.... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Joj @ZoraNS nije zajebancija, moja glavudža je negde oko 61 cm L-XL tu je negde na prelazu. Ali avaj ni jedna kaciga mi po obliku ne odgovara, svaka me steže na čelu. Odem u Maxmoment i žalim se prodavcu, kaže on meni, nemoj da ljutiš nećeš ni naći imaš mnogo ćoškastu glavu. Nego nije te nešto bilo na forumu, jesi li ti nama čio i veseo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tebi zapravo treba neka fiberglass kutija od kacige... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNS Gde si, čovek, nema te k'o turpije u zatvoru...? Nego, malo si se promenio!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ima nove naočare.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, shlem je napisao: Ali avaj ni jedna kaciga mi po obliku ne odgovara, svaka me steže na čelu. Odem u Maxmoment i žalim se prodavcu, kaže on meni, nemoj da ljutiš nećeš ni naći imaš mnogo ćoškastu glavu. Врло сличан притисак и ја имам, пре него се летос врнух мотору турио сам на главу мислим једно 100 кацига, код неких ми је одмах ишао притисак а код неких после једно 5 мин дрмусања у шетњи по радњи, ал ипак изабрах LS2 Valiant2 кацигу, и ту ме је почела стезати али крене на неких сат-сатипо вожње ... давнијих дана имах кацигу Simpson и та ми је била као саливена, имам је још је у животу али од стајања пропала унутрашњост кациге. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Imam izražene čeone kosti i problem je oblik, kupih malo veću kacigu sa potkapom skoro pa idealna. Baš mi je Zoran jednom savetovao da skinem unutrašnjost i šmirglom da skinem višak stiropora u predelu žuljanja. Žao mi bilo sve nove kacige behu, a imam i jednu staru na kojoj ću da probam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7323 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 1/10/2023 at 10:57 AM, Paljevina said: A evo da predstavim i našu malu ekipu iz Kragujevca. Svakog radnog dana, kad temperatura pređe 20 C, od 18:00h do 22:00h možete nas naći na klupicama kod muzeja "21. Oktobar" u Kragujevcu, ko voli da se druži, sprda i tera šegu, dobrodošao je! Tebra, max gej slika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4037 Napisano Februar 8, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Paljevina je napisao: Nije tačno, ima jedna devojka. Dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4035 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dr. @Satelisme je napokon dozvao na servis i obradovao vožnjom kroz grad... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 9, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo pred kraj sezone, ostale samo slike. Nemojte se mnogo uzrujavati, izgleda kako izgleda jer sam bio mamuran Sunce se ne može dočekati ccccc.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9928 Napisano Februar 16, 2023 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 'Vatam sunce... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Februar 16, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od danas sa bajs (avan)ture upload pictures online 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Februar 16, 2023 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan malo starija, 2016. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Februar 17, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan "Jeste li danas zagrlili svoj motor?" 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Februar 17, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas, ali ce sutra da pzdne grljenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17059 Napisano Mart 9, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2365 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pozerska, sa Novogodisnje BJB voznjice... 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Mart 9, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ne izgledam baš najljepše ali kakav sam takav sam. 9 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...