freepartyman 420 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo-ona 219 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 56 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: suvozačica Prijavi odgovor kao problematičan Moja Labradorka Nala i ja... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i mene sa mojim omiljenim motorom, Yamaha R6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rikigsxr 0 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxr 600 ccm Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8158 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1715 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja malenkost: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 30, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja malenkost: Čemu onoliki lanac, ako si ga vezao za onu tanku armaturicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8158 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1715 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ha, dobra konstatacija Roar....tu komsinica iz obliznjeg friz. salona vezuje svoj bajs da joj se ne prlja sajla. Ja se, btw, kacim sa druge strane ankera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Octobar 1, 2013 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK SHARK TIVAT 4 Napisano Decembar 16, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene kao predstavnika KLUBA MK SHARK TIVAT presidente na mojem predhodnom motoru yamaha mt 01 na zadnji i mom sadasnjem motoru suzuki b king 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Decembar 16, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridruzim kolegama Boka K. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ..... photo hosting A evo i bez kacige image hosting sites 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene sa svojim ljubimcem u letnjem izdanju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pop u haremu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Labradorka Nala i ja... Sto je lepa. Upravo sam nabavio labradora od 3 meseca crne boje. Zove se Rei. Pozdrav od njega za Nalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 11, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam do sada postavljao svoju sliku, ali nije zgoreg staviti ponovo ako i ima koja nedje... Ovde motor nije imao masku posle udesa...sada je vec opet ima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVX 18 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS125 2006. god 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jkuki 3 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: ljubljana Motocikl: YAMAHA FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog doprinosa ......fotka je u to doba baš aktualna kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od poslednjih mojih slika sa jednog od poslednjih desavanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 269 Napisano April 2, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan penzioner na bicikli u naboljoj kafani u srbiji slow drive - long life Jao kako je dobro! Daj reci gde je to, pa da svratim i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Januara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Borhez . motor ti je fenomenalan. Prije dvije godine zamalo ne kupih isti ... Koje je godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene, moja jedna ... upload a gif Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Borhez . motor ti je fenomenalan. Prije dvije godine zamalo ne kupih isti ... Koje je godiste ? 97 godiste, prodao ga pre par meseci.Preporucujem ga svima koje vole opustenu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...