Jump to content

Moto Zajednica

Koliko goriva pije tvoj motor

Recommended Posts

• Drug član, 1066 postova
  • Motocikl: YZF R1
Pre sat vremena, Paljevina je napisao:

Jes' da imam motor 2 dana, (R1 beng bing il' nijedan), ali - dobro se pokazao za sad. 

Sljuštio 14L za 100km, doduše vozio sam ga onako kako mu dolikuje... Normalna vožnja nekih 8L... Žedan neki agregat, il' mi je bušan rezervoar... :lol:

Nije, bušan..taj kec troši momački..ali i ide tako :) 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 908 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Honda CB500X. Sad je nesto veca kilometraza, potrosnja ista. Mesovito, grad, magistrala 80-120km/h... Verovatno se moze jos spustiti ali i ne obracam paznju na potrosnju, vozim pa s vremena na vreme bacim pogled... 

Rezervoar 17.7L, skoro 500km se moze preci.

1000014316-01.thumb.jpeg.81cb44589aa3c8dac0451cb0728acd41.jpeg

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 235 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s

Grad, magistrala, divcibare... posle 1000+km ( stvarno sam retard, za nedelju dana....:tras2: ) prosek je 7.5.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2513 postova
  • Motocikl: Africa RD07

Meni moj bev 250 trosi 5l po gradu. Al ga teram uvek momacki, bas nikad ne milim sa njim :D  

Al zato sipam oko 1300-1400 pun tank i vozam se ceo mesec :) 

Promenio član drmilan_
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 908 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
pre 29 minuta, Drinkero je napisao:

Grad, magistrala, divcibare... posle 1000+km ( stvarno sam retard, za nedelju dana....:tras2: ) prosek je 7.5.

VFR ili Multistrada? :)

Sva sreca nisam kupio jaci motor, bila bi pogubna kombinacija s obzirom na moj vozacki staz na 2 tocka... Al' bas volim da cujem V masine kad se zavrte, bilo 2 ili 4 cilindra... A ni redna trojka nije losa... Prosto te izaziva da je raspalis po gasu...  Bolje ovako 50ks, pa i kad zavrnes gas nemoš tako lako d'izgineš:jee:

• Ne silazi, 2190 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
pre 27 minuta, drmilan_ je napisao:

Meni moj bev 250 trosi 5l po gradu. Al ga teram uvek momacki, bas nikad ne milim sa njim :D  

Al zato sipam oko 1300-1400 pun tank i vozam se ceo mesec :) 

Matematika mi nije jača strana,ali ovde nešto debelo ne štima.Sipaš za te novce pun,voziš se ceo mesec,a troši 5l.

• Haha 3

• Drug član, 1185 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07
pre 2 minuta, gebee&co je napisao:

Matematika mi nije jača strana,ali ovde nešto debelo ne štima.Sipaš za te novce pun,voziš se ceo mesec,a troši 5l.

Ako vozi jednom nedeljno kao ja, onda se taman uklapa. :lol:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

2 hours ago, gebee&co said:

Toliko ga i vozim :D  

@Skittles ne pamtim kad sam tamo bio, mozda letos 1 :) jbg kad zivis tu gde to imas onda ti nije interesantno

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 235 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s
Pre 2 sati, Rider000 je napisao:

VFR ili Multistrada? :)

Sva sreca nisam kupio jaci motor, bila bi pogubna kombinacija s obzirom na moj vozacki staz na 2 tocka... Al' bas volim da cujem V masine kad se zavrte, bilo 2 ili 4 cilindra... A ni redna trojka nije losa... Prosto te izaziva da je raspalis po gasu...  Bolje ovako 50ks, pa i kad zavrnes gas nemoš tako lako d'izgineš:jee:

Ovo je za Multistradu, VFR sam letos uspeo da spustim sa HR gorivom na 7,5 ali veoma kratko, tukla je 8-9 bez problema. Kraća mi je desna ruka, pa kada se držim jeb#"i ga zavrnut gas stalno:lol2:

• Haha 2

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Meni je nakon 3420km od kupovine prosek 3.72l na 100km. U toku razrade je bio oko 4, posle prvog servisa na 1000km palo za oko 0.5l. Inace, 99% voznje je po Bgdu, samo sam jednom uspeo otici do NSa.

• Zainteresovan, 339 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500
On 27.9.2023. at 8:19, John159 je napisao:

Како записујем сваки пут када точим, што мотор, што ауто, те извлачим просечну потрошњу.
За GS500 ми је у просеку ако гледам ову сезону узимао око 5.18 литара на 100 км. 

Само што је код мене скоро све градска вожња...

Можда је ред да се чисте карбови? 

Mozda i ne , to je nekih oko 20% vise nego sto meni trosi na otvorenim putevima,dok sam ziveo u gradu doduse tad nisam imao motor ali autom i do 30% vise nego na otvorenom

• Sviđa mi se 1

• Andragog, 5035 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Prosle sedmice Zemun Petrinja auto put i tamo okolo  5,1   110-120 kmh, full opterecenje. Sledece sipanje Petrinja, Zagreb, Sljeme i okolo 5,6 defanzivne vožnje.  R1200GS 2005. :)

Promenio član srbac

• Zainteresovan, 756 postova
  • Motocikl: Tdm 900

Meni TDM 900, vise puta merio, oko 4,5 litre a kolega Gordan sa njim isao do Kladova, presao nesto preko 500km i izracunao da mu je trosio 3,6. Jedan od nas dvojice ili nezna da racuna ili nezna da vozi 

:jee:

• Haha 1

19 minutes ago, Efendija Skalin said:

Suzuki V Strom DL1000 6 litara

Suzuki XF650 Freewind 5 - 5,5 litara

Mnogo ti trosi taj freewind, tj ne znam kako racunas. Ja mislim da je meni bilo sa gospodjom i stvarima natovareni nekih 4l na otvorenom kad smo isli Subotica-Tara . A ni u gradu nije bilo mnogo vise.

• Drug član, 1185 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07
Pre 1 sat, gebee&co je napisao:

@Alexandra995 mani se toga.....vozi se.

Neću više, nego da iskoristim što je juče pojeftinio benzin 3 dinara. :lol: Šalim se... Da javnem - dakle, sve je ok sa mašinom. Sad samo gas, da znam koliki domet ima kad krenem dalje. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja