biza 829 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan trenutno vozim teneru 660,sad zimi mi troši 7 u gradu,letos bilo oko 6...a ne maltretiram je jer nema svrhe slabo ide iovako ionako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Mart 21, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni potrosnja uglavnom ide na 5l/100km, s tim da ne vozim grad ili veoma veoma malo i da ne izlazim na auto-put i da mi se ne jurca (da ne prelazim 7-8 000 rpm). Cim dohvatim auto-put, ode na 7-8 kao nista. Za hondu nc 700/750 sam cuo da zaista trosi kao skuter od 250 kubika, ali tako i ide. Jbg, ne moze i jare i pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 21, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp trosio oko 5l u proseku kako god da sam vozio. Za Caponord videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5624 Napisano Mart 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Honda silver wing 400, 2007 god- oko 3,5 otvoreni u proseku bez da se stedi, a u gradu hoce i do 1l vise.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 250 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan 2005. Kawasaki Z750S Prosek u zadnjih 1000km: 6l/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Majesty 250Grad oko 4.Otvoreno, ako nisam budala kao što znam biti spusti na 3.Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Mart 21, 2018 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, aca-pn said: Ovo je nemoguce. Vozio sam vise jednocilindrasa i ni jedan od njih nikad nije mogao da trosi ispod 3,5 lit i to vrlo, vrlo umerene i pazljive voznje, prosek je uvek oko 5. A da bude prosek izmedju 3-3,5 lit mogu da se kladim u sta hoces da je neostvariva. I nikad mi nije bilo jasno zasto neki ljudi imaju potrebu da lazu o potrosnji bilo da se radi o motorima bilo o automobilima. To je najmanja zabelezena potrosnja, mereno na auto putu, brzina 110km/h, potrosnja 3.3L Grad ne prelazi 4 sada. Nemam potrebu ni da ti odgovorim, a kamoli da lazem, nemoj da si nepristojan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 21, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni BMW F650 CS jedan cilindar sa sve koferima i saputnicom na putu ka krfu imao potrošnju od 3.4 do 3.6 . Dakle nisi bas sve motore vozio ili nisu bas bili dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12704 Napisano Mart 21, 2018 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan TDM900 3.5 litra. Kada je baš gužva isključim motor i guram se nogama polako između da ne zakačim neki auto u koloni. Smederevo je brdovito, gde god mogu, ostavim kontakt, isključim nam kill switch i uspem da ukradem i po kilometar niz brdo. Gume pumpam na tri bara zbog manjeg otpora i top case montiram samo po potrebi. Kada sam menjao lanac stavio sam 520 umesto 525 zbog manjeg otpora a i set me izadje oko 80 eur. 2 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Mart 22, 2018 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni leonardo 250 trosio oko 3.2-3.5, najvise 4 i to sam ga uvek terao po gasu. Freewind mi trosio oko 5.5 uvek kad se vozim sam ili sa svojim drustvom i onda jednom vodio neku ekipu sa foruna na kanjon Uvca i potrosnja mi bila manja od 3.5 Burgman kad sam uzeo prvi rezervoar bio 6 ravno. Sad ga vozim negde oko 5, malo manje. Trosi ko Zil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Mart 22, 2018 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LiMa je napisao: To je najmanja zabelezena potrosnja, mereno na auto putu, brzina 110km/h, potrosnja 3.3L Grad ne prelazi 4 sada. Nemam potrebu ni da ti odgovorim, a kamoli da lazem, nemoj da si nepristojan Napisao si da ti je prosek 3-3,5 lit, a sada kazes da je to najmanje zabelezena potrosnja. Znaci lagao si, kao sto sam i rekao. I za ovo da grad ne prelazi 4 lit, takodje lazes, ili nas ili sebe. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan R1200GS, 5,7 l na 100 km kako god da ga vozim FZ1 Fazer, oko 7,5 lit Kawasaki Z750R, oko 6,5 lit. Yahamaha i Kawasaki nemaju bord kompjuter, nisam merio precizno a i zabole me. Motore toliko malo vozim u odnosu na auto da mi potrošnja nije na prvom mestu. Bitnije mi je da me spuca adrenalin na koji god motor da sednem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan I jedan offtopic. Da pohvalim novu generaciju Forda, koga interesuju automobili. Prethodni Mondeo 2.0 trošio 7.9, novi sa 10 KS više troši 6.7 sa istim stilom vožnje. Pa ako neko hoće 150 KS uz malu potrošnju, eto preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan TDM 3vd,grad bg 6,8- 7,2-7,7Otvoreno 6-6,5 Послато са HTC One A9 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Mart 22, 2018 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, aca-pn said: Napisao si da ti je prosek 3-3,5 lit, a sada kazes da je to najmanje zabelezena potrosnja. Znaci lagao si, kao sto sam i rekao. I za ovo da grad ne prelazi 4 lit, takodje lazes, ili nas ili sebe. Bas nemas cime da se bavis nego mene maltretiras ovde, Nadji sebi zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Mart 23, 2018 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu kad ne volim folirante... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu kad ne volim folirante...Aco, tvoje provokacije ljudi koje ne poznaješ pocinje pomalo da bode oči. Rekao bih da to nije u redu ali me strah da ti to nećeš shvatiti?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Mart 23, 2018 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Najgori sam od sve dece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je LiMa Malisa kog ja poznajem, decko je posten i na mestu. Sto se vidi i iz njegovog odgovora. A SV je bio lep i zut. Ontopic, NC ne trosi nista, jednom sam cak nasao 100 evra u rezervoaru. Offtopic, Honda Civic nova 1.8 140ks 6 brzina, na otvorenom oko 4, u gradu oko 8. Prosek oko 6 (defanzivna voznja). Sjajan agregat i auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Mart 23, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aca ga bas preteruje, ali i mnoge cifre ovde izbacene su smesne ili su merene u nekim idealnim uslovima. Suzuki DRZ grad kad sam raspolozen do 9 Suzuki K1 grad 6-6.5l Ktm Adventure 990 grad 10-11l Yamaha MT7 grad cca 5.5-6l Honda CBR 600 grad 7-7.3 Kava Z1000 grad ok 9l Za druge se ne secam ali to je to. Noviji motori jesu bolji u potrosnji od starijih ali ne toliko koliko se ovde predstavlja. Kao da svi na Taxi-iju rade. Dolazi prolece, pa moze da se testira do neke klope u okolini Bgd ili grada gde zive zainteresovani. Ja vec jednom nudio ali se nista nije desilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 465 Napisano Mart 23, 2018 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Savan said: Aco, tvoje provokacije ljudi koje ne poznaješ pocinje pomalo da bode oči. Rekao bih da to nije u redu ali me strah da ti to nećeš shvatiti? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Da je provokator jeste, ali da je ovaj drugi rekao da mu je prosek 3-3.5, a minimalna 3.3 isto stoji. Tako da covek ima pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ja znam koliko njegov motor troši i pod kojim uslovima? Ko sam ja da tvrdim da nije tako, kad znam da isti moj motor kod nekog ko je 70kg lakši od mene i 20cm niži troši možda i 2L manje. I sad ja nekog trebam da nabedim da je lažov? Iako možda sumnjam da li je rekao istinu ili pak jednostavno ne zna lepo da izračuna prosek npr. Smatram da treba da ima se malo poštovanja prema drugima a ne tek tako..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Mart 23, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bokichica said: Aca ga bas preteruje, ali i mnoge cifre ovde izbacene su smesne ili su merene u nekim idealnim uslovima. Suzuki DRZ grad kad sam raspolozen do 9 Suzuki K1 grad 6-6.5l Ktm Adventure 990 grad 10-11l Yamaha MT7 grad cca 5.5-6l Honda CBR 600 grad 7-7.3 Kava Z1000 grad ok 9l Za druge se ne secam ali to je to. Noviji motori jesu bolji u potrosnji od starijih ali ne toliko koliko se ovde predstavlja. Kao da svi na Taxi-iju rade. Dolazi prolece, pa moze da se testira do neke klope u okolini Bgd ili grada gde zive zainteresovani. Ja vec jednom nudio ali se nista nije desilo. potpisujem a za mt 07 i potvrđujem, sa laganijom rukom je to 5,5 meni je u bilo oko 5,8.. što se tiče fazera 6, meni je trošio od 6 do 7..zavisi koliko se zavrće.. nova vespa od 50cm mi troši oko 4.. tako da malo preterujete sa tim potrošnjama.. vala baš kao taksisiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, nightrider46 said: Da je provokator jeste, ali da je ovaj drugi rekao da mu je prosek 3-3.5, a minimalna 3.3 isto stoji. Tako da covek ima pravo A i to sto kazes. Ali, nije tesko biti fin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 23, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pojedinima ovde mašine troše manje nego što je fabrika navela,što je po meni nemoguće.mora biti bar 20-30% više u realnim uslovima zato što fabrike mere laboratorijski i još malo lažinjajuПослато са F3111 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...