Alex_91 11 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako, ali tako je kako je. I ja sam bio zapanjen. Sabac-Novi Sad-Sabac 6 litara (160 km). Ima i K&N filter. Jesi cuo za ono ""rasterecena masina", koliko je obrtaja potrebno gs-u da ide tom brzinom a koliko thunderace-u ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 20, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako, ali tako je kako je. I ja sam bio zapanjen. Sabac-Novi Sad-Sabac 6 litara (160 km). Ima i K&N filter. Jesi cuo za ono ""rasterecena masina", koliko je obrtaja potrebno gs-u da ide tom brzinom a koliko thunderace-u ?? chuo sam svakakva chuda jer sam godinu dana bio opterechen potroshnjom. al nikad da litra ide sa samo 4L na 100km. a GSa nisam terao nego vozio normalno i nije mogao ni moj ni Nixov ispod 4.2 na otvorenom putu. proveri ti to josh jednom ako nishta bar meni uprkos, stvarno mi je neverovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odlicno A provericu opet svakako, i ja volim da znam koliko ce da pije. Sad radim servise, ali ne pipam karburatore da ne bi promenio potrosnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Mart 21, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam izmerio Pegaso 650 ,6 lit. mešovita vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre ljudi sad ste me dokusurili skroz sa ovim komentarima!!! Taman sam hteo da kupim motor i da se vozim ko covek ali posle ovoga tesko. Kiwi mi trosi 2.5, nisam zaposlen i nekako se vozim, a ako kupim motor i dignem potrosnju, kako cu da se vozim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako, ali tako je kako je. I ja sam bio zapanjen. Sabac-Novi Sad-Sabac 6 litara (160 km). Ima i K&N filter. Jesi cuo za ono ""rasterecena masina", koliko je obrtaja potrebno gs-u da ide tom brzinom a koliko thunderace-u ?? chuo sam svakakva chuda jer sam godinu dana bio opterechen potroshnjom. al nikad da litra ide sa samo 4L na 100km. a GSa nisam terao nego vozio normalno i nije mogao ni moj ni Nixov ispod 4.2 na otvorenom putu. proveri ti to josh jednom ako nishta bar meni uprkos, stvarno mi je neverovatno... ja sam na cbr 1000rr na 230km potrosio 9,1-2L nesecam se tacno opustene voznje B.Topola-Valjevo sipao pun u BT i ponovo pun u VA nije 4L ali oko 4.5L se moze spustiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako, ali tako je kako je. I ja sam bio zapanjen. Sabac-Novi Sad-Sabac 6 litara (160 km). Ima i K&N filter. Jesi cuo za ono ""rasterecena masina", koliko je obrtaja potrebno gs-u da ide tom brzinom a koliko thunderace-u ?? chuo sam svakakva chuda jer sam godinu dana bio opterechen potroshnjom. al nikad da litra ide sa samo 4L na 100km. a GSa nisam terao nego vozio normalno i nije mogao ni moj ni Nixov ispod 4.2 na otvorenom putu. proveri ti to josh jednom ako nishta bar meni uprkos, stvarno mi je neverovatno... ja sam na cbr 1000rr na 230km potrosio 9,1-2L nesecam se tacno opustene voznje B.Topola-Valjevo sipao pun u BT i ponovo pun u VA nije 4L ali oko 4.5L se moze spustiti Pa to je ono staro pravilo koliko obrtaja toliko potrosnja. Kod mene se pokazalo tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cbr1000rr 2004. isto trosio oko 5l. Najbolji motor na svetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Kada koristim lancanik od 15 zuba 5,5 a od 17 zuba 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan E da, a kada je imao 30 000 km manje, trosio je 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki VN1700 Voyager 2012 5-6L na 100km sa V&H auspusima Yamaha Dragstar XVS1100A 2008 5-5.5L na 100km sa org auspusima i 6-7L sa aftermarket auspusima (otvoreni) BMW F800GS 2012 3.5-4L na 100km MZ ETZ 250 ne trosi nista ne vozim ga vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha YBR125 - 2.5L Honda CB500 - tek cu da saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 125 SM : lagana voznja nesto ispod 3L , sportska , ostra voznja bogami i do 4.5L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Senad027 0 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Virago 535 malcice agresivnije voznje nesto malo ispod 5l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA XT 600 3AJ...na otvorenom putu(magistrala) putna brzina 80-90 km/h,neki dan izmereno 3,8 l... mesovite voznje,razlicitim tempom i putevima...od 4,5 do 5 l ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U prvoj sezoni kod mene od 4,2 do 5,5 . Za nadalje cemo vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4674 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan iz iskustva - svako smanjuje potrosnju svog motora iz nemam pojima kojih raz;loga...a druga stvar - motor moze da trosi od - do ..i razlika nije bas u pola litre....meni zzr600 trosi po gradu oko 6 l...ali batice , na autoputu na preko 200 km/h - gledas kako pada kazaljka benzina ili ti trosi kol'ko 'oces ... tako da.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 125 ravno 4.5l, mereno na potrosen jedan pun rezervoar.. Medjutim, uvek je pod punim gasom, nas dvoje ukupno skoro 150kg, penjanje po 3km bez prestanka uzbrdo..sa samo 12ks koliko kaze fabrika Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 27, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Pulser 200cc 2,8-3,2l nа 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano April 27, 2014 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha thunderace 2000god od 4-4,5 pa do 8 sve od nacina voznje i zemlje u kojoj se sipa benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4674 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan tomos automatik - 1.8 l / 100 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Honda REBEL CA125 od 3,5 do 4 l /100km (iskljucivo gradska voznja) a nisam ni malo nezan na gasu. P.S. Pre ciscenja karba i zamene filtera vazduha umeo je i 4,5l da popije... opet iskljucivo grad i malo ostirjim gasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda cbr 929 od 6 do 8l na 100km, puno s obzirom da mi je bivsi gpz trosio 4.5l na 100km ali sta ces kad snaga na auspuh izlazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZZR250 1994. god, od 4.5-6.3l u zavisnosti od voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Meni Honda CBR 919 sc33 trosi "SVE aaaa.... " A na 100km oko 8l na 8-10 000 rpm. Mozda bi moglo i manje al mi nesto neda... a vise moze svakako ako ne vadis skazaljku iz crvenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...