brankoXM 738 Napisano April 15, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ok ma salim se bio sam neregistrovan ovih dana...aj da se nadovezem i na temu,kombinovana voznja tu je negde oko 5 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 15, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan trenutno oko 7 i po, 98% autoput + 2 % grad. Nesto sam nervozan zadnje vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano April 16, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan KLE 5,3-5,6; pegaso 5,5-5,7; pulser 3-3,1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan A ja ne volim da putujem a? Ne kazem kazem da treba krsiti propise ali ovo je moto sport, na otvorenom putu naravno da se malo vise stiska po gasu. E sad svi mi imamo drugaciji oblik satisfakcije kada su motori u pitanju, naravno nacin voznje srazmeran je i trenutnom raspolozenju u toku voznje. Kada si smoren vozices polako i obr. Malo mi krivo kad to neko kaze: *a ne da bi istu krivinu presli 10 puta videci kolko mozemo da oborimo vise sledeci put* Kada malo bolje porazmislimo to niko ne radi kao prvo i prvo, vec se to odnosi na neku deonicu od A do B. Druga stvar je to sto je dosadno preci istu krivinu 10 puta. Ostra voznja i vladanje motorom je umetnost, kada to pricam ne mislim na divljanje vec korektno presecanje ulazak-izlazak iz krivine sa odredjenom dozom kocenja i gasa. Pritom ne mislim samo na sportske motore, isao sam ST-om na voznju sa mnogo dobrim vozacima i prokleo sam dan kada sam stavio kramponku, nisam mogao da ulegam po krivinama i tesko sam ih pratio. Predivno penjanje i spustanje krivudanim planinskim vencem sa odredjenom dozom adrenalina i straha.. Ima li lepseg Mala ispravka: ovo nije moto sport.Sport je na trkackoj stazi,na takmicenju.Ko misli da je sport u saobracaju taj je potencijalni ubica normalnih vozaca.Od takvih bezim i psujem im sve po spisku.. Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan bandit, na 450km, 300km autoput brzine od 100-160, ostalo grad, srednja potrosnja, 4.42L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Honda cbr 900rr oko 7 + - zavisi od voznje a za Varadero videcemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1282 Napisano Maj 19, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Honda Dominator , na putu 5 a ako imam saputnicu 5.5 a u gradu i do 6.5 , ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zadnje merenje 5.3L 60%grad 40%otvoreno, yamaha XJ600N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan zx 10 r 06: otvoreni 5.5 vrlo polako do 8 vrlo brzo. dgra od 6.5 do 9. zavisi od mnogih faktora.. Ali odgovorno tvrdim da svako ko uspe da napravi potrosnju vecu od ovih gore navedenih, bez da ga turira u mestu, ozbiljno ugrozava svoju, a i tudju bezbednost. ps. sipao sam mu novog bardhala, tripujem da manje trosi sad. Merim prvom prilikom pa javljam da li sam istripovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sipao do cepa, provozao se po okolini... Presao 135km, sipao opet do cepa kao i juce - 3.75l! Ispadne 2.78l/100. Jest mala yamaha (sr250) ali ima godina, 1983. godiste. Zimus u Labosu sredjeno sta je falilo (usisni ventil, spaner lanca bregaste, srafovi na klackalici, obradjena glava, zamenjeni dihtunzi, ociscen karb) a sipan i bardhal. I eto, nikad manje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1711 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan GSX Inazuma 750, prosle godine do mora i nazad u proseku 5.0L, po gradu slabije i vozim ali verujem da ne ide preko 6,5-7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Quannon 125ccm, 3.5l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 21, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Službeno vozilo Laboratorije Tomos APN 6 S, 2.2 litra na 100km po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Službeno vozilo Laboratorije Tomos APN 6 S, 2.2 litra na 100km po gradu A na otvorenom ??? BMW R80 6 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tail of the Dragon 82 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Chicago, IL Motocikl: Yamaha Stratoliner 1900cc Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Stratoliner 1900cc Pa moja potroshnja goriva je oko..... Kad mi se isprazni rezervoar, ja odem na benzinsku pumpu Sve zavisi od nacina voznje, ako ga vozim kao baba motor je veoma ekonomican, i dobra je potroshnja, ako ga vozim kao manijak onda i nije bash najbolja Ali koga je briga bitno je da se uziva. Ako imam para da napunim rezervoar, boli me zadnjica za potroshnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Honda Hornet 600 - 6litara Yamaha XT660X - 5.5 litara Yamaha trosi 10% manje ali ono sto Hornet pruza u odnosu na XTX - NEPROCENJIVO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj log potrosnje od februara 2012 do pre par nedelja kad je motor prodat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 16, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad koristim zivu sodu kao elektrolit u HHO sistemu koji sam napravio, na TRANSALP-u XL600V iz 1987 potrosnja varira od 4.07 do 4.65 litara na 100km i to pod full opterecenjem (poprilicno prtljaga + suvozac). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4261 Napisano Avgust 16, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Od Zlatibora do Pecinaca,preko Divcibara...mesovita voznja. Bilo je i pun gas,a bilo je i laganini kroz krivine... 4,6 na 100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan U proseku oko 7 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki LTD 450 89' oko 6l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Virago 535 u glavnom otvoren put oko 4.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600n 96 godiste od 4 do 6 litara lagane voznje u zavisnosti dal je otvoren put ili lokal. Suvozac i ja i stvari, do mora i nazad sa teretom prosek 4,2 litara na 100 km (37 litara na 885 km) Mislim da po gradu nece preci 5.5 najvise 6 litara, barem ne kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR600F4 '99 5.5-6 litara na 100km-a laganije voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalelala 8 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 37 postova Motocikl: Honda PCX 125 (model 2014) Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Fazer 8 , uglavnom grad , mirna vožnja 200Km , popila 11,37 litara što da je cifru od 5,7 l/100Km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...