roar 393 Napisano April 7, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam se da si kreš barove, koje inače imaš, imao i na motoru, kolika bi onda šteta bila...? Cenim da bi najveća šteta bila vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Bobane potpuno si u pravu, plastika se lako popravlja ;-) Da sam imao crash bar isto bi bilo samo bi se on izgulio :-) Bobane evo i javno da ti se zahvalim na prevozu i pomoci oko zapisnika. Inace to sto kaze za vizir, zamolio sam Bobana da mi pokaze kako se motor podize samo polugom kormana, a obojica smo prevideli da se korman iskrivio od pada na zemlju i epilog je bio polomljen vizir made by Boban ali zato motor uspesno podignut :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 7, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem, svaka škola se plaća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! salu na stranu i nervirao me stari vizir jer je bio izmatiran usled strucnog skidanja vinjete :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Aaaajjj, fuck fuck fuck, kako mrzim da cujem ovakve vesti, pa nek se zavrse i na tragu kocenja, kamoli nekoj povredi motora ili nedaj boze vozaca. Prvo i najvaznije, kako si ti prosao (i dobrodosao u klub ), drugo sta je na motoru osteceno i trece, cija je krivica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici :-) Malo sam udario desnom nogom u auto, ali nista strasno. Na motoru je puko prednji blatobran, savio se korman od pada na zemlju, vizir je kolateralna steta, savila se nozica sa zadnju kocnicu i desni fuzaster suvozaca, malo se ogulila plastika kod auspuha i malo je napukla desna bocna plastika. Motor se ostetio samo od pada na zemlju. Danas cu slikati pa postav'ljam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike, korman porucen a ovo necu nista da saniram dok ne dobijem izvestaj od osiguranja ko je kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, nista ovo nije. Ispravi kocnicu i teraj . Koliko je mamlaz, kome retrovizor sluzi samo za kacenje peskira na svadbi, popasao stetu na autu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Plstike ces zkrpiti ovo ostalo ispraviti i teraj dalje,bitno je da si ti ziv i zdrav a za plastike cemo lako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Njegova steta je guma, celicna felna i ne znam koliko je to peglanje i farbanje zadnjeg dela iznad ruba, a iskreno nesto me i ne interesuje. Savke potpuno si u pravu, ocekujemo vas sve 20.4. na otvaranju sezone. Tad cemo pricati i popiti po bezalkoholno pivce na moj racun :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cuti i teraj dalje,opet si u plusu u odnosu na neke bitno da si ti dobro,ostalo ce se srediti sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc citam owners manual, pa naleteh na, meni, zanimljivo objasnjenje. Ako je jos kome PRI polozaj slavine bio misterija, objasnjenje na slici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nas kolega bajker krece u osvajanje Afrike na Freewind-u.Srecan mu put! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J5nyU6J98RU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga upoznao kad je organizovao žur u Beogradu, slikao sam mu tad Freewind-a, lepo ga je okitio. Nek mu je srecan put i da ga motor dobro posluži! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel se vidimo danas na otvaranju sezone? Ko izda - pi... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao doci nikako zbog posla... Nego imam jedan problemcic..pukla mi je sajla od kvacila...jel ima neko ideju gde bih mogao da je potrazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 21, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan tamo gde ti je i pukla šala mala, imas u Ruzveltovoj kod Grade, a imas i na Dusanovcu kod Dusanovackog mosta Boban sajle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Resenje na vidiku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano April 22, 2013 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajle. Ja radio za moj vetropir. Kostalo me 750 din. Slao preko nekih autodelova odavde, mora biti da je i jeftinije kad odes licno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju se malo kalio celik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Đorđe jesi ti to vozio neregistrovan motokultivator bez kategorije po Šumadiji? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Muke tantalove oko jedne najobicnije sajle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da mora da se rasklopi ceo motor da bi se sajla zamenila? Đorđe jesi ti to vozio neregistrovan motokultivator bez kategorije po Šumadiji? :-D Jedini policijski land rover je bio zauzet vozanjem interventne po gradu, tako da smo mogli na miru da se prepustimo carima endurisanja. Tj ne bas na miru jer uspon ni malo nije bio naivan, ali Djole se iznenadjujuce dobro snasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano April 23, 2013 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da mora da se rasklopi ceo motor da bi se sajla zamenila? Da, da. Dobro, ne bas ceo, ali skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Juce konacno stigla sajla,danas sve namontirano! Dok sam cekao sajlu uradio sam servis tako da sam spreman za sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...