Djoga94 1 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 23, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smo Dmitar i ja ranije gledali po netu, mislim da moze samo zupcanik trece da se promeni. Kako si skontao da je pukao, koje si predsimptome imao i jel napravilo jos neki rsum? Plati slanu baklavu pa ćeš videti :-) Bez zezanja, ne skida se far moguće je zameniti sa zadnje strane samo treba nemati ćevape od prstiju što sa tobom nije slučaj :-P Dodji na cevap umesto baklavu . Kod mene doduse ima instalacija ksenona, pa je jos veca guzva, ali u svakom slucaju su to glupo resili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 24, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuo kako lupka u masini izvadio ulje i u ulju bio zub a ostalo je sve ok.. Ma moze samo zupcanik al gdje cu ga nac nasao sam 2 mjenjaca kod nas ovamo ured oba samo nemaju 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano April 24, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod freeja je to glavni problem koliko sam ja uspeo da provalim. Takav mu je odnos brzina da ko ga voza po gradu najcesce se koristi treca i naravno najpre strada. Meni je malo zujalo , sto je znak da su naostreni zubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovo može da ti bude opcija ako se iznerviraš u traženju polovnih delova... http://www.partzilla.com/parts/search/Suzuki/Motorcycle/2000/DR650SE/TRANSMISSION/parts.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo nije tako mnogo sto se tice cijene samog dijela, jedini bi mogla postarina praviti problem. @ djoga94 - je li ovo tvoj motor http://www.olx.ba/r/16977474/31464 Nego vas dvojica spominjete neku slanu baklavu, gdje to ima da se jede :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 25, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde, pa u Slanobaklavalendu https://www.google.com/maps/@43.8871253,20.3672404,11154m/data=!3m1!1e3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 25, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ko još ide na ćevape u svinjarski kraj, imaju više pečenjara nego bajkera po glavi stanovnika :-D Malo da vam offujem temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 25, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio vi ozbiljni, pomislih da stvarno imate nekakav meni nepoznat specijalitet PS. Prethodnu poruku sam posalo preko telefona pa je ispala ovako sjebana bez ijednog prelaska u novi red.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 26, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan cuj mi ozbiljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo nije tako mnogo sto se tice cijene samog dijela, jedini bi mogla postarina praviti problem. @ djoga94 - je li ovo tvoj motorhttp://www.olx.ba/r/16977474/31464Nego vas dvojica spominjete neku slanu baklavu, gdje to ima da se jede :-) Jeste ljudino .. Ako imazainteresiranih kome se da zajj sa motorom nek se javi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto ova 3. ima nabavit valjda iz Amerike kome se da peglat sa tim dao bi za 1100E.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 26, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj moto otpade, postavi oglas da kupuješ zupčanik, nađi broj od Nemeta (ja sam preko njega nabavljao neke delove). Kad može da se nađe bregasta, klackalice i ostalo, zupčanik ne bi trebalo da predstavlja problem. Uvek imaš 3t racing koji ti može naći novi originalan deo. Eto, sad duguješ baklavu zbog ovako iscrpnog odgovora ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 27, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ja sam iz Mostara nasa baklava nije za jest to je cisto za ukrasa hahahah zezam se Ma u Mostaru nemam rjesenja nikakvog nego nov mjenjac nabavit jb.. ti takvu drzavu 400E i mjesec cekanja i jos nekih 50E ruka uzas skuplja pita od tepsije..Jedino mi ostaje ima neki u Ljubuskom pravi zupcanike kao poznat al koliko ce dobro uradit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 27, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Eto ova 3. ima nabavit valjda iz Amerike kome se da peglat sa tim dao bi za 1100E.. Ja sam imao problem sa prvom brzinom, pa sam kupio ceo menjac, platio sam 140e kompletan, mislim da treca pase od DR-a, probaj da nadjes pa uporedi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A, evo broj, ovde sam kupio, Deki, 063/636/156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je sad stanje sa tim menjačem, može li se to voziti tako i može li još nešto dodatno oštetiti ako bi ga tako vozio neko vrijeme (dok ne nabavi novi zupčanik)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 28, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pogledao ebay uopste? Narocito pogledaj nemacki zato sto je ovaj motor tamo bio popularan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je sad stanje sa tim menjačem, može li se to voziti tako i može li još nešto dodatno oštetiti ako bi ga tako vozio neko vrijeme (dok ne nabavi novi zupčanik)? Nije rastavljan mjenjac samo je izvadjeno ulje i u ulju bio zub tako da nez moze li dalje stetiti ja sam ga vozio samo preskakao 3. al mebi se zajj sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoga94 1 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pogledao ebay uopste? Narocito pogledaj nemacki zato sto je ovaj motor tamo bio popularan. Idem u Njem za 15 dana pa cu pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drug je zainteresovan za ovaj motor, jel ga neko zna mozda od vas kakav je? http://www.polovniautomobili.com/motori/6349520/suzuki-freewind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da miniram, lepo izgleda ovako po slikama, ali da nije malo rano 18 000km za novi prednji disk i lancanike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da miniram, lepo izgleda ovako po slikama, ali da nije malo rano 18 000km za novi prednji disk i lancanike? To je i meni i upalo u oko i nesto se nesecam da je izlazio u toj boji, bice da je farbano, a sad.. zato i pitam jel ga zna ko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po bojnoj semi i suzuki nalepnici, prilicno sam siguran da je farban, ali to moze da bude samo alarm za malo dodatnog opreza, ne mora obavezno da znaci da je krivljen. Svakako treba pogledati uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...