acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, najveći japanski proizvođač motocikala već planira modele za 2012. godinu Nova kraljica drumova imaće: Integrisani GPS sa bržim prijemnikom, novim LCD ekranom, navođenjem po trakama i pregledom raskrsnica Novi dizajn Povećan prostor za prtljag Mogućnost povezivanja sa iPod-om i drugim kompatibilnim USB uređajima Udobnija sedišta sa sportskim izgledom Bolje podešeno ogibljenje Bolju zaštitu od vetra Novi SRS CS Auto™ surround sistem sa 3D zvukom radi boljeg užitka u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo 'čudo' mi je nešto naj, naj...Raspametim se kada ga vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo 'čudo' mi je nešto naj, naj...Raspametim se kada ga vidim. Nisi jedini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 6, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je automobil kojem fale 2 tocka. Mislim da je cabrio prakticniji i jeftiniji. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan @ Acim nisam siguran dali se ovaj re-dizajn moze nazvati novim modelom , ali ajde ... Citao sam negde , mrzi me sad da trazim , da je Honda dala odgovor zasto nisu namestili elektricno podesiv prednji vizir jer kao nisu hteli da dodaju nepotrebnu tezinu na motor . Inace 2012 model je ''samo'' 4 kila tezi od predhodnika Kao sad je laka , pa bi motor od 200 grama sve unistio .... Samo sto nisam umro od smeha ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan kako se menja zadnja guma na ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran dali se ovaj re-dizajn moze nazvati novim modelom , ali ajde ... Tako kaže Honda, ne ja, ja samo prenosim (i prevodim) kako se menja zadnja guma na ovom motoru? Na kanalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Motor za gospodu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Mart 6, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mora da kosta preko 30000e.... Video sam letos u Grčkoj jedan...mislim da je bio prilicno nov model... Nemacke table... Ne znam...mnogo je lep,velik...sve ima...cak i rikverc...ali ja bih ga ipak zaobisao... Ne znam,nekako nemam utisak necega sto se zove motocikl... Razliciti su ukusi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mora da kosta preko 30000e..... Da, u Americi je cena osnovnog modela oko 22 000 $, a svi dodaci za taj motor kostaju jos jedno 4 do 5 000 $ ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako se menja zadnja guma na ovom motoru? http://lifeisaroad.com/stories/2006/02/10/darkWingdarksideGoldWingcarTireOnAGoldWing.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se menja zadnji točak http://www.youtube.com/watch?v=IUcGe-EcBy8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 6, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe , jel moguce .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dam priliku nekome da mi da jos jedan minus , mozda i vise nisam siguran dali se ovaj re-dizajn moze nazvati novim modelom , ali ajde ... Tako kaže Honda, ne ja, ja samo prenosim (i prevodim) Gde si to procitao da je ovo NOVI model , a ne RE-DESIGN ?? Link , please !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, super. Aćime bravo za video, nisam mogao ni da pretpostavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Velimlje2, stvarno si uporan čovek. Evo gde sam pročitao: Jel sada u redu? Evo još jednog citata sa sajta: The Gold Wing’s new design features a dynamic flow line linking the front to the rear, and a new, integrated tail light and rear saddlebag treatment. A redesigned front fascia and blacked-out headlights add styling touches. A kao da je to sada mnogo važno, opusti se bre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Opusten sam , ne brini za mene Sustina je da mozda jedino Honda moze to da nazove NOVI model , jer gde god da sam procitao , a procitao sam toga i previse u zadnjih nekoliko nedelja ( previse jer me inace uopste ne interesuje ... ) svi kazu da je u pitanju samo redizajn , i ne samo to , nego su vecinom nezadovoljni , bolje receno razocarani Hondom . Citaj Goldwing sajtove , ne trebas meni da verujes A javio sam se iz prostog razloga , jer mi je bilo smesno da kazes Da, da, najveći japanski proizvođač motocikala već planira modele za 2012. godinu Ima Honda interesantnih modela za 2012 , ovo to sigurno nije , a nebi se drugi put ni javljao , nego sam morao da dam ljudima sansu da me ''izminusiraju'' . Frustracije , sta ces jim Ajd , Pozdrav , ja sam zavrsio sa Lead Wing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Opusten sam , ne brini za mene Sustina je da mozda jedino Honda moze to da nazove NOVI model , jer gde god da sam procitao , a procitao sam toga i previse u zadnjih nekoliko nedelja ( previse jer me inace uopste ne interesuje ... ) svi kazu da je u pitanju samo redizajn , i ne samo to , nego su vecinom nezadovoljni , bolje receno razocarani Hondom . Citaj Goldwing sajtove , ne trebas meni da verujes A javio sam se iz prostog razloga , jer mi je bilo smesno da kazes Da, da, najveći japanski proizvođač motocikala već planira modele za 2012. godinu Ima Honda interesantnih modela za 2012 , ovo to sigurno nije , a nebi se drugi put ni javljao , nego sam morao da dam ljudima sansu da me ''izminusiraju'' . Frustracije , sta ces jim Ajd , Pozdrav , ja sam zavrsio sa Lead Wing Velimlje2, kao što znaš i sam u pitanju je 'facelift' već postojećeg GL modela. Dakle, isti agregat i ista šasija, a čak je i stajling manje-više isti što znači da nikako nije u pitanju nov model već možemo reći da je u pitanju evolucija postojećeg. Pa ne veruješ valjda u svaki propagandni materijal? Svakome ko malo prati jasno je da nije u pitanju to, zar ne? Ne mogu da verujem da te je to baš toliko naljutilo? Najveći svetski proizvođač motocikala još od 1959, tj. Honda sigurno neće sada izbaciti novi model Golwinga (iako možda model za narednu godinu naziva novim) čisto zbog toga što je prodaja motocikala u Evropi i Americi u značajnom padu, a ti kao redovni čitalac MCN-a to sigurno znaš, zar ne? Ako to znaš, onda znaš da je prošla godina i rekordno loša po prodaji motociklala u Americi gde je uostalom i zatvorena fabrika gde se Goldwing sklapao (još 2008, ako me sećanje ne vara). Ovaj Goldwing za 2012 (koji se naziva novim odelom) nam dolazi iz Kumamoto fabrike koja se nalazi u Japanu. Što se tiče Goldwing sajtova, vlasnici postojećih modela su razočarani što se bukvalno ništa značajnije nije promenilo i uglavnom su komentari tipa 'drago mi je što posedujem ovog jer su promene minorne, itd'. Dakle, ne prodaju svoje Wingove da bi kupili BMW ili nešto slično...jer Goldwing konkurenciju i nema! Honda (kao najveći svetski proizvođač motocikala, namerno ponavljam ovo) je nove modele izbacila samo u segmentima tržišta gde je to apsolutno morala da uradi i gde je mislila da može da ostvari profit, i gde u priči nikako nije Goldwing kao najskuplji model u ponudi. Što je logično i tako japanski, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Mart 7, 2011 (promenjeno) Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan @Spdzlla Vidi , necu da ''kvarim'' i offujem temu ... tema je novi , redizajnirani Goldwing za 2012 samo da napomenem da se nisam najlutio , ni u jednom momentu ( na koga ? ) , da izgleda Acim veruje u propagandni materijal , jer bi inace napravio lepu , realniju prezentaciju redizajniranog motora za 2012 godinu , koji sigurno to zasljuzuje , Goldwing mislim ... i da , citam puno toga , nije svima pala prodaja , stavise , ali to je za neku drugu temu a rekoh , zavrsio sam sa offovanjem . Promenio Mart 7, 2011 član Velimlje2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Velimlje2, kada sam napisao da si se naljutio - mislio sam na Hondu. Ne mogu da verujem da te je propagandni materijal toliko naljutio. Kolega Aćim je, baš kao i svi strani magazini npr. Visordown, najavio Hondin model za 2012, a njegova konstantacija može biti, a i ne mora, da je to novi model ili evolucija postojećeg. U svakom slučaju mi smo tu da diskujemo o tome, a to i radimo. On nam predstavlja model kako ga predstavlja fabrika i to odlično radi. U naslovu teme piše 'Honda Gold Wing 2012', primera radi Visordown je objavio vest pod nazivom 'Blimey! It's the 2012 Goldwing!'. Meni se čini da je to isto, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan nema veze , izgleda ja ne pricam istim jezikom , pa me ne razumes ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vest preneo i nisam hteo da komentarišem motor koji nikada nisam vozio, ni staru, ni srednju, ni novu verziju. Ne vidim razlog da bih ja morao da dam neku ocenu ili komentar, znači samo prevedem i zaintrigiram vas, a koga baš interesuju detalji, neka gleda po Hondinim (ili nečijim drugim) sajtovima. Da li je kompletno novi model ili restajling, neka odluči Honda, svoje mišljenje sam zadržao za sebe i mogu ti reći da se slažem da je restajling, ako je to uopšte bitno. U svakom slučaju, ako je u pitanju bruka, nije moja, već Hondina. Velimlje2, da li treba da pišem(o) samo o BMW-u? Stvarno mi nije jasno da si toliko napaljen na jednu marku. Evo šta se može uraditi sa ovim kitom, ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 7, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta se može uraditi sa ovim kitom, ko zna I sta je to uradjeno? Vuce se kit (umjesto po javnom putu) po stazi, a vozac pri tome izvodi bjesne gliste, tj. visi sa strane kao da to nesto mjenja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Honda Goldwing odavno institucija i možete je voleti ili ne voleti ali je tako Napravljena je da gađa jednu ciljnu grupu koja ima love i neće da se odrekne maksimalne udobnosti spojene sa "vetrom u kosi". To nije samo motor, to je statusni simbol, hrani ego svojih vlasnika i kao takav uvek će imati kupaca i biti deo legende. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd što me napadate kada pišem o Yamahi, ali sada me napadate i kada pišem o Hondi, ne mogu da verujem, ja ću početi da pišem samo o ćevapčićima i kobasicama Kakve veze ima da li se vama (ili meni) sviđa Gold Wing ili ne? Najavljen je novi model i to je to. Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi, to je bogatstvo različitosti i super što je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...