vezara 2 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milose do neba sto si me spasio cekicarenja i maltretiranja po supovima. Ovo je neverovatno, uvece sam coveku dao papire sa ovlascenjem, vec sutradan, dok sam ja bio na poslu, me je zvao da mi kaze da je motor registrovan. Osecao sam se kao u organiyovanoj Evropi. Tehnicki pregled i kancelarije izgledaju sjajno. Zelim ti srecu i uspeh na na novoj lokaciji. Hvala jos jednom, vidimo se do godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Resenje je zavrseno za otvaranje tehnickog pregleda pa uskoro javljam kad je zurka. Hvala svima koji su koristili usluge agencije GM MOTO,od sad cemo imati i tehnicki pregled i agenciju na jednom mestu!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, eto mene među prvim mušterijama. Sve najbolje u predstojećem radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 14, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja malopre podigao tablicu i nalepnicu. Vreme od predavanja stare tablice do podizanja nove je bilo manje od 24 sata. Lošmi-najlepše hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Jul 15, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam rechi kojima bih mogla da zahvalim Miloshu za sve shto je uchinio! Za manje od 24h sam dobila i tablicu i osiguranje,sve odradjeno vrhunski. Nisam verovala da neko ima volje da se iscima preko pola grada da bi uzeo papire jer ja nisam zbog posla mogla ni da mrdnem. I josh mi je doneo nazad sve. Stvarno savrshena agencija,veoma veoma korektno i pre svega prijateljski i opushteno zavrsheno sve,iako se nikada ranije nismo videli. Miloshe,hvala josh jednom do neba !!! A ostalima sa foruma dajem najbolju mogucu preporuku da registraciju,tehnichki i sve ostalo tog tipa zavrshe u GM MOTO-u i bez cimanja uzivaju u voznji svojih dvotochkashkih ili chetvorotochkashkih ljubimaca. Miloshe,hvala A sad odoh da se vozam sa svojim registrovanim Boy-em Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ајде да и ја нешто прупитам. Буразер ина АПН 6 који се води на неког лика из Суботице. Како ја сада да нађем тог човека и одрадимо превод и регистрацију, неки савет? Унапред хвала, поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pretražiš forum i rešiš problem http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70205-ne-znam-de-je-vlasnik-imam-motor-i-papire-a-ocu-registrujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Хвала "acimo" ову тему видео и пратио, али ме занимало има ли човек већ сличних искустава у проналажењу власника преко ПУ или како већ, па онда шта ако власник више није на овом свету, итд итд.. У сваком случају хвала и поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije na ovom svetu onda juriš naslednika, ali se ta rabota za polovan APN4 teško isplati. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=44.625865,21.175231 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Milose cestitam ! Pazljivo sam procitao celu temu i ne preostaje mi nista nego da te cimnem kad mi dodje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Septembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kontaktirao Loshmija i mogu vam reci da nisam odavno imao prijatnije iznenadjenje kada je rec o pruzanju usluga i informacija. Covek je vise nego prijatan, kad bi pola ljudi bilo kao on gde bi nam kraj bio.... Za svaku preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 18, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neko ko je skoro registrovao, jel jos uvek treba ovlascenje za agenciju (Losmija) da bi se registrovalo? Bilo bi lepo da veceras dobijem odgovor da znam za ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Septembar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nećeš da stojiš u redovima po Mupovima onda TREBA! U Opštini Nbgd, imaju obrazac samo ti trebaju njegovi lični podaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 18, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nećeš da stojiš u redovima po Mupovima onda TREBA! U Opštini Nbgd, imaju obrazac samo ti trebaju njegovi lični podaci. Znam da je trebalo pa su se kao agencije bunile al izgleda da drzava vise oce te pare nego sto su se agencije bunile. I samo da znas u opstini NBG i Zemun je ovlascenje skuplje nego u svim drugim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Milose cestitam ! Pazljivo sam procitao celu temu i ne preostaje mi nista nego da te cimnem kad mi dodje vreme Hvala prijatelju. Kad god zatreba,tu sam... Veliki pozdrav za kolegu iz istog tima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 19, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za Losmija! Jos jednom uspesno, brzo i prijatno zavrsen posao registracije. Lakse coveku padne drzavna pljacka kad registruje preko Milosa jer sve ide glatko. Svaka cast, samo tako nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 11, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fala Losmi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Fala Losmi! Ajde da ga ne hvalimo vise.... Uobrazice se, pa ce da se iskvari.... Evo meni za dan zavrsio tehnicki, registraciju i nove tablice i necu da ga hvalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Novembar 23, 2011 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan dosao covek juce i uzeo tablicu i papire. dosao covek danas i doneo novu tablicu i papire. covek je milos (losmi capo) i puno mu hvala na svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Petak, ćerka kupila lepi auto i gde sad da jurimo registraciju, čekamo u redovima, gužva na sve strane neopišljiva...tu je naš dobri i prepošteni Miloš , došli kod njega oko 11h, već oko 15h je doneo i nove tablice i sve papire. Bravo druže i hvala na brzini i poslovnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko,fala i nema na čemu,uvek... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan ovog coveka ni `vaki sneg ne zaustavlja, meni zavrsio sve pre par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Februar 28, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi svi u ovoj zemlji radili posao kao Milos gde bi nam bio kraj. Pozdrav za Losmija i samo napred, sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 31, 2012 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za losmija, brzo efikasno i profesionalno zavrseno.. i pre roka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla saobracajna, sve ok !! Hvala Losmi=lave !! Bices najaci i najbrzi u gradu !! Samo tako nastavi !! Sve preporuke !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...