castor 384 Napisano Jun 3, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Može li se negdje naći HJC ZF-9 kaciga, Camove šara (kao u attach-u), jer baš nju Guevara nema... Isto tako, radi li ko (donosi) Alpinestars jakne? Konkretno T-Breeze Air-Flo black (druga slika). Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 3, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan BTW da li neko zna da li su u Guevaru stigli viziri za HJC kacige,posto mi se niko ne javlja an njihov telefon? Sorry za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 3, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u cetvrtak rekli da kacige i viziri stizu sledece nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 3, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Alpinstar uvozi jedna bg firma javi se na PM za infoo mada moze i ovde ako nisi naso. Bas tu jasu sam gledao i super je. Kacige HJC i meni rekose posle 10-tog... dolaze pa cu za BG da ih pogledam... p.s. preko fona su za divno cudo bili ljubazni ! Popravljaju se na bolje svakako... bas su se potrudili tj neka cura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 4, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars uvozi Xtreme u Zemunu: http://www.xtreme.co.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja ko uvozi Alpinestars. Ima ih i kod Ivana u Skuter centru... Ali 240 jevrejčića mi se ne daje u ovom trenutku kad sam se isprsio za novu mašinu. Gledao sam na Alpinestars sajtu, cijena je 200 dolara. To jeste cijena u Amerikama, ali je i u Italiji cijena oko 160-170, barem za slične jakne pošto baš ovu nisam našao. Zato pitam, jer nemam 200+ jevrejčića da dam za jaknu. Trenutno... A ovih dana mi baš ne ide od ruke da ih nahvatam. Počeli su dobrano dobro da bježe... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 22, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U Guevaru stigle nove kacige, sutra će da bidnu u izlog. Camove naravno nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takvu kacigu u XL velicini.Bice u indjiji sutra ako ti je to zgodno.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 22, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rajo, ali mi je prevelika. Mene treba L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...