dimac 987 40 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda prelepo. Da organizujemo sledeći vikend čoporativnu vožnju do tebe, da zalijemo te grilove i možda i bacimo štogod na grill? Sto se mene tice moze, samo bi morali da se cujemo u sredu-cetvrtak jer jos ne znam da li cu biti kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 11, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ,kad' ja nemogu da dodjem na ,jbt ti daljinu ... ali dolazim krajem meseca kuci namesticemo tada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano April 11, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Bato je te cekam u KV po dogovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 13, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan vidim lepo ste se raspisali, izdogovarali... a niko ne pominje kolko kosta planinarenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan vidim lepo ste se raspisali, izdogovarali... a niko ne pominje kolko kosta planinarenje ? Pravila foruma ne dozvoljavaju da se pise ovde. Odgovor ces dobiti na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano April 13, 2011 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan vidim lepo ste se raspisali, izdogovarali... a niko ne pominje kolko kosta planinarenje ? Pravila foruma ne dozvoljavaju da se pise ovde. Odgovor ces dobiti na PP. i meni odgovor na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zavrseno sve, sliku cu postaviti u toku dana EDIT: Evo slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 18, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo.nego,koliko rece evrica za zadovoljstvo(moze i na PP)? a da,ja dolazim krajem nedelje u Srbiju tako da cu doci licno po rostiljku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend pre prvog maja bih mogao naleteti ili da se nađemo negde, zalijemo i montiramo te roštilje. Ovaj sad vikend radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako god hocete, ja trenutno nisam kuci ali se vracam u cetvrtak i tu sam do ponedeljka, posle toga sam opet za 1. Maj kuci. Dogovoricemo se. PS. Drago mi je da vam se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 18, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dimac, odlicno je ispala! Mene samo zanima jel ovo za staron Fazera ili za ovog kao moj od 2004.-2010.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dimac, odlicno je ispala! Mene samo zanima jel ovo za staron Fazera ili za ovog kao moj od 2004.-2010.? Ovaj je za model stariji od tvog. Uradicu i za noviji, nije nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,misli na mene ,ako se secas i ja sam narucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 18, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dimac, odlicno je ispala! Mene samo zanima jel ovo za staron Fazera ili za ovog kao moj od 2004.-2010.? Ovaj je za model stariji od tvog. Uradicu i za noviji, nije nikakav problem. Znam da nije problem, samo pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano April 29, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle nedelje motorom u Mladenovcu inace Dimac stanuje pored mog druga Komse ,platio zasrafili i jako zadovoljan,plus pivce i pita kod Komse gde ces lepse.Inace motor mi je sa novim grilom isao jos brze he ,he. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 29, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a neka fotkica? inace ja se vec cuo sa Dimcem i ovih dana trebam da preuzmem rostiljce pa na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Tu su slike, ali nikako da ih ubacim Za fazera zavrsen, TDM i SV cekaju savijanje i eloksiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...