Milos_sU 16 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Novi sam clan ovde, a motor sam poceo da vozim pre 1.5 godinu Vozio sam Apriliu RS50 , Yamahu XT125X , a sada imam Yamahu YZF R125 . Uzivam u voznji , i odrzavanju motora . Eto to bi bilo dosta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao imaces u ovim hladnim danima dosta vremena za odrzavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Da , da Ovaj jedan sam sredio , jer ga prodajem , a sada moj dolazi na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...