aspirinikus 243 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za obnovu opreme.Stara Nolan N84 ide u zasluženu penziju.Razmišljam o shoei xr1100,arai chaser V,schubert C3.Dajte neku preporuku.Uglavnom uživam u turističkoj vožnji.Od kacige očekujem kvalitetnu izradu,mogućnost odražavanja unutrašnjosti pranjem.Pinlock nije imperativ ali je veoma koristan.Ajde sad udrite. http://www.shoei-europe.com/uk/products/XR-1100 http://www.tc-motoshop.si/si/motoristicna-celada-c3-world-bela-i5131.shtml http://www.araihelmet-europe.com/2010/collection/full-face/chaser-v/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 22, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa ciju ce da nudi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Shoei bi bio moj izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 243 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, sta mislis o ovome? http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/fs10_solid-rubbertone-silver Zdravo,pogledaj pod 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6880 Napisano Februar 22, 2011 MotoDJIR.com, 1382 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakvog razmisljanja to bi bio Schubert C3... Jedina mana joj je kolicina para koja treba da se odvoji,sve ostalo...SAVRSENO!!!! Pogledaj ovaj test pa odluci... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Idi do radnjd i isprobaj svaku pa koja ti najbolje cuci. Nema problema izbrisao sam post, mada sam samo predlozio da ima u vidu nisam rekao da je prodajem.. Moj glas ide za sojku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jos to da je C3 flip pa je teza od svih ovih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 22, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš pogrešiti ni sa jednom od ove tri. Idi u radnju i probaj ih sve, i odaberi onu koja ti najbolje leži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 22, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve tri kacige imaju samo jednu zajednicku tocku a to je da su sve tri odlicne. ALI osim toga nemaju nikakve slicnosti. Zavisi za koju namjenu ti treba kaciga i takvu izaberi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 243 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa momcima iz Motolanda i u martu počinju zastupanje i prodaju Schubertica pored Shoei-a.Ako bude sajma biće i mogućnosti za probanje do mile volje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 243 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam komunikaciju u kacigama za dvoje.Autocom.To bi morao da prepakujem u novu.Schubert ima ležišta u stiroporu za sluške za ove druge nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 22, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Imam komunikaciju u kacigama za dvoje.Autocom.To bi morao da prepakujem u novu.Schubert ima ležišta u stiroporu za sluške za ove druge nisam siguran. I ja imam autocom,od ove sve tri kacige jedino je Schubert c3 napravljena za montazu. osim toga i jedina od ova tri modela je tiha tako da ce autocom u kombinaciji sa njom raditi perfektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18714 Napisano Februar 23, 2011 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je - C3 ima rupe u stiroporu i iste su potpuno kompatibilne sa autocom slusalicima. Ipak, ovo ti nije nikakav razlog za izbor kacige. Prosto ces izdubiti u stiroporu mesta za slusalice. Ja imam i C3 i autocom i opet sam busio stiropor:) DObio si dobar savet: probaj kacige. Te tri koje si naveo vrlo su za razlicit oblik lica (da ne tupim sada detalje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Sashom P. I moj izbor bi bio Schubert C3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...