brki82 210 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u saradnji sa kancelarijom(TUAREG,MILOSHWIND) mogao da ti dam predloge za deo puta od Zlatibora do Golije,preko Cemerna i Radocela i ako hoces jos neku planinu,mislim sine samo reci .Salim se ovaj kraj je "NAS"tako da mozes racunati na nasu pomoc i ti i bilo ko. Moze se napraviti na primer deonica: Zlatibor,Mucanj,Goliju,Radocelo,Cemerno,Stolovi,Goc,Zeljin,Kopaonik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Turn OFF Serbia Bit ce to interesantno.. jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 10, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre jedno godinu-dve imao ideju da napravim jedan makadamski krug oko 150km, sa polaskom i povratkom na Goc. To moze da bude aktuelno i dalje, samo malo da otopli, da se otope snegovi na planinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Mart 10, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je voznja po Gocu ostala u najlepsem secanju, jedna od najlepsih offroad voznji. Kad resis da pravis to, dolazim sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6130 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe, sad mogu da kažem ZOVITE I MENE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li Dok otprilike da kazes gde bi se sve islo? Mi mozemo da zahvalimo Bogu sto zivimo u kraljevu,jer sa svojom okolinom pruza hiljadu mogucnosti sa milion kombinacija.Samo se treba dobro organizovati i iskoristiti ponudjeno. Na primer,od Mat.banje do Ivanjice samo 100 km offa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 10, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li Dok otprilike da kazes gde bi se sve islo? Mi mozemo da zahvalimo Bogu sto zivimo u kraljevu,jer sa svojom okolinom pruza hiljadu mogucnosti sa milion kombinacija.Samo se treba dobro organizovati i iskoristiti ponudjeno. Na primer,od Mat.banje do Ivanjice samo 100 km offa Goc-Kamenica-Stolovi-Bogutovac-Tolisnica-Studenica-Rudno-Usce-Gokcanica-Goc Oko 150km, i ne vise od 10-ak km asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan e,bez uvrede i iz postovanja prema Acu sta mislis Dok da otvoris(otvorimo) posebnu temu kako nebismo ofovali Acinu,jer ja cu se oko ove deonice raspisati da ce i meni biti muka,pa jos tu dodam onu dvojicu i prici nikad kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Mart 10, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, samo pisite, ne kvarite temu uopste jer i i tim putevima moze da se prodje da bi se izvelo ovo sto sam naumio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan povlen-tara-zlatibor-zlatar-pester-golija-kopaonik-babin zub-vlasina-stara planina-suva planina-kucaj-homolj. bar ovo da se u cugu obidje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al ti Kepo imas dobar cug Aco pratim tem, ja sam odavno razmisljao o nekoj karti, kako stici od tacke A do tacke B sa sto manje asvalta npr. od Panceva do Paracina sa sto je moguce manje asvalta, gde bi se ukljucili forumasi koje zive na nekom delu te deonice i predlozili rutu koj prolazi kroz njihov kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan povlen-tara-zlatibor-zlatar-pester-golija-kopaonik-babin zub-vlasina-stara planina-suva planina-kucaj-homolj. bar ovo da se u cugu obidje a gde mi je midžor i Rtanj? :D nemo da krajcuješ sada... jedva čekam da krenemo :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14317 Napisano Mart 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan isao bi i ja ali je 2 dana maximum sto mogu da odsustvujem sa posla, znaci cetvrtak-nedelja, da bude 4 dana puta. ako me pusti keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 11, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Imas moju pomoc ako odlucis da ides od Kraljeva-Gog-Rasovka-jezero Seliste-Ljukten-Masinerija-mozda Zeljin-Mitrovo polje(ladno pivo i rostilj u vikendici)-preko sela do Kopaonoka pa spustanje ka Lukovskoj Banji pa ka Korsumliji. Stvarno ce biti zanimljiva voznja bar bi se prikljucio u nekim deonicama ako vreme ne dozvoli vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 11, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv mi je ovaj deo od Selista prema Zeljinu...jel znas puteve, to moze da se odvozi u jednom danu kad jos malo otopli...npr. nadjemo se na jezeru ili tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 11, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Znam dosta puteva gore sve sam ih naucio jos davnih godina sa ATX-om.Danas sam isao preko jezera do mitrovog polja ali ima jos snega i blata ali kad se osusi mozemo da napravimo neku zabavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj kako smo svi zeljni voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aca avanturista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedna molba, od nas koji nemamo motore, još uvek a pratimo temu... Track log-ove obavezno napraviti. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan aco extra zamisljena tema, bice to bas fina voznjica usput evo i od mene slicica avanturiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sklope neke kockice pa registrujem motor, računaj na mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu sliku nekog avanturiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Mart 18, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ej Q Q meni u sta se pretvori ova tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ej Q Q meni u sta se pretvori ova tema jel si teo da se voziš po bespućima Srbije, e pa eto ti sada... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aco ti si naš izabranik, mi te volimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...