kuglica14 136 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li je neko nekako resio problem zamagljene kacige u hladnijim danima,i u pri nizim temperaturama od 15 stepeni, moja kaciga je vcan i neverovatno magli da li postoji nesto neki sprej(i gde moze da se kupi) ili neko posebno pranje koje bi se radilo recimo nedeljno ili mesecno da to sprecim. Svaki savet dobrodosao Hvala kuglica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li je neko nekako resio problem zamagljene kacige u hladnijim danima,i u pri nizim temperaturama od 15 stepeni, moja kaciga je vcan i neverovatno magli da li postoji nesto neki sprej(i gde moze da se kupi) ili neko posebno pranje koje bi se radilo recimo nedeljno ili mesecno da to sprecim. Svaki savet dobrodosao Hvala kuglica Bilo je vise puta na forumu pa malo potrazi. Ja se sjecam jednog savjeta da se vizir sa unutrasnje strane namaze pjenom za brijanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ostaviti odskrinut vizir radi neuporedivo bolje od svih sredstava, preparata i mazanija. Bar na mojoj kacigi. E sad, sto je to potencijalni zdravstveni problem (po hladnom vremenu), to je druga stvar... (ja to resavam podkapom) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li je neko nekako resio problem zamagljene kacige u hladnijim danima,i u pri nizim temperaturama od 15 stepeni, moja kaciga je vcan i neverovatno magli da li postoji nesto neki sprej(i gde moze da se kupi) ili neko posebno pranje koje bi se radilo recimo nedeljno ili mesecno da to sprecim. Svaki savet dobrodosao Hvala kuglica Bilo je vise puta na forumu pa malo potrazi. Ja se sjecam jednog savjeta da se vizir sa unutrasnje strane namaze pjenom za brijanje ili bilo kakvim sapunom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se posto nisam uspeo da nadjem , ok, pazicu da se ne ponovi hvala svima na kreativnim odgovorima ,posto mi na drugoj kacigi koja je airoh ne magli resio problem vozicu sa njom , a ovu moji prvu i omiljenu samo leti i to je to hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se posto nisam uspeo da nadjem , ok, pazicu da se ne ponovi hvala svima na kreativnim odgovorima ,posto mi na drugoj kacigi koja je airoh ne magli resio problem vozicu sa njom , a ovu moji prvu i omiljenu samo leti i to je to hvala jos jednom Ovo su neke od tema sa tim problemom http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49093-magljenje-vizira-i-sredstva-protiv/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52715-koliko-je-pametnoglupo-prskati-vizir-antifog-sprejom-za-sofersajbne/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan dodatak temi. Verovatno smo svi nekada imali problem sa zalepljenim insektima na viziru i kacigi uopste, pogotovo pri vecoj brzini i predvece, kada mozes da analiziras sta su doticne bubice vecerale. E pa "kupio" sam resenje od jednog Nemackog kolege bajkera (pored svega sto se nudi kod njih, oni su pronasli najbolje resenje). Postoji sprej za ciscenje kompjuterske opreme, (po ceni dostupan svima i ima ga u skoro svim prodavnicama komp. opreme), koji ujedno sprecava i staticki eliktricitet. Poenta je premazati celu kacigu sa tom penom pre puta i jednostavno nista se ne lepi za nju,cak i voda kliza a ako nesto i ostane skida se "pogledom" tj. mekom vlaznom krpicom ili maramicom. Pakovanje je od 400mg tako da moze da potraje i nekoliko sezona uz obilnu eksploataciju. Sto se zamagljivanja tice i unutrasnjost vizira brisem sa ovim, ali nije merilo jer imam pin lock anti fog. Moze se vrlo efikasno koristiti i za vizire na motorima, jer se mnogo lakse brisu i uvek deluju kao novi. Nadam se da Vas nisam "udavio" i da ce nekome koristiti. Pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da Vas nisam "udavio" i da ce nekome koristiti. Pozdrav Nisi udavio - Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Januar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam narucio od gospodina Raje iz Mladenovca Antifog foliju koja se poput Pinlocka lepi za unutrasnji deo vizira evo oglasa http://oglasnik.bjbikers.com/ads/anti-fog/ Danas sam se provozao,spoljna temperatura je bila oko 3 stepena i mogu da kazem da sam odusevljen jer strvarno radi i vizir mi uopste nije maglio.Sa moje strane topla preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja stvar su viziri sa pinlock (ili sličnim sistemom da se dobije dupli vizir). To radi odlično posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Januar 18, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ugradio pinlock u moj Shark. Neki univerzalni koji moze na svaki vizir da se stavi...valjda vise nece magliti.... Neće, osim ako ne uđe vlaga/voda između dva sloja. Pinlock radi sjajno. Da ne tupim - ništa magično, čista fizika. Uvek mi je bilo nejasno zašto imaju samo skuplje kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da potvrdim da mi jedino sada kaciga sa pin-lock sistemom je upotrebljiva za voznju po hladnom vremenu (do+5 sam probao). I ona magli, da ne bude zabune, ali ipak nekako centralni deo vizira ostane nezamagljen antifog folije su mi otkazivale poslusnost vec nakon nekoliko meseci cim se taj sloj skine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo i za sampon da nije los nisam probavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=84PqtVfQDFQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan www.modernworld.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo neku pricu da se namaze staklo limunom. E sada ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde kod nas može da se kupi-naruči pinlock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 29, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan imash u louisu, ja sam uzeo, probao, odlichan! univerzalan http://www.louis.de/_106e3bcbd9c53451a935f80876cd07307e/index.php?topic=artnr&artnr=20012003 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 29, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan moje iskustvo je da to resava samo kvalitetna kaciga?Moja suomi ne magli na 0 stepeni,ali uopste,ni mojoj supruzi koja ima istu...Jednostavno kad kupujete,stavite na glavu i hucite,onako kao kad hocete da zamaglite staklo,ako ne zamagli dobra je...Naravno ,zato se kaciga kupuje kad je hladno vreme...izviris malo napolje i huknes,i odmah ti je jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan imash u louisu, ja sam uzeo, probao, odlichan! univerzalan http://www.louis.de/...&artnr=20012003 Naručeno kad stigne sledi test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Januar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za koju kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam univerzalne idu na svaku kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju kacigu? Za Caberg Konda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam univerzalne idu na svaku kacigu Rajo ovo sto nudiš nije Pinlock http://oglasnik.bjbikers.com/ads/anti-fog/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Januar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pitao OVDE? Ili, ako nema, kod Raje u Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...