Gremlin 24 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže, jel te i ekipa iz kraja oslovljava sa "Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika" ili samo braća po motoru sa foruma Ajd stvarno nam kazi kako se zoves, da mozemo lepo da te zezamo ;D ;D ;D. Ovo sa zagradama je mnoooogo komplikovanooooo... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli kad mu neko kaze nesto poput... E moj Milane, Milane... E moj Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika, Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odusevili ste me! ;D Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan На Дан безбедности ако те се, Отворена заградо-велика интерпункцијо-донја црто-интерпункцијо-затворена заградо велика, сете - сете, ако не ником ништа! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je hit!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli kad mu neko kaze nesto poput... E moj Milane, Milane... E moj Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika, Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika... :D hahaha niste normalni!!!!!!! :D ;D ;D :-* ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan meni se vise svidja "apostrof" od interpunkcije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste bre carevi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan kolko prdite pa to je strasno,ovaj nik nema veze sa nadimkom bilmezi ,ali posto imate previse male mozgove necu vam ni objasnjavati,jer ionako nebi shvatili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=8019.msg525489#msg525489 date=1242466178] kolko prdite pa to je strasno,ovaj nik nema veze sa nadimkom bilmezi ,ali posto imate previse male mozgove necu vam ni objasnjavati,jer ionako nebi shvatili "Otvorena zagrado velika-interpunkcijo-donja crto-interpunkcijo-zatvorena zagrado velika", ja bas ne razumem sto se ti ljutis, mi se samo doooobro zezamo, pri svemu tome tebe u ovoj temi niko nije uvredio, niti ti rekao bilo koju ruznu rec :o :o :o... ali izgleda da bas ne volis i ne razumes salu... :-X :-X :-X A ti nama kazes da smo bilmezi, imamo previse male mozgove...pa jel to lepo i kulturno ? :-X :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5839 Napisano Maj 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je mlad i nije lepo da ga sad prozivate, vidite da je sve bukvalno shvatio 'ajde, nemoj da se ljutiš, malo se forumaši zezaju, prihvati to kao šalu i stvarno, kako ti je ime ili neki nadimak da znamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde, nemoj da se ljutiš, malo se forumaši zezaju, prihvati to kao šalu i stvarno, I prekini da prdiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste bre bilmezi ! Uvatili ste se za čovekov nik ko pijan za tarabu ! A baš mu je cool nick ! Evo ,ja sam na tvojoj strani ! Meni možeš da objasniš šta znači ,ja nemam mali mozak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan @Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika Eeejj tebe niko ni u jednom trenutku nije uvredio? :-/ Nemoj tako da pricas o ljudima koje ne poznajes, samo smo se nasalili malo... Nismo mi "najgori u selO" Pozdrav Otvorena zagrada velika-interpunkcija-donja crta-interpunkcija-zatvorena zagrada velika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan skoro neko nije ispao veci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste bre bilmezi ! Uvatili ste se za čovekov nik ko pijan za tarabu ! A baš mu je cool nick ! Evo ,ja sam na tvojoj strani ! Meni možeš da objasniš šta znači ,ja nemam mali mozak Jel' tebe zovu veliko slovo R-malo-slovo-A-veliko-slovo-R? Još jedno pitanje, kad te neko doziva jel' ide RAŠEEEEEE ili RASEEEE? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan OO hohoho ... pa ko se to javio , kolega Milosmtt A tebe verovatno zovu drugari Milosemtteeee :D Nemo se ljutiš, sam si iščačkao BTW. RaS stoji za Rajkovic Sasa ... Kad sam se učlanjivao na forum nije mi palo ništa pametnije na pamet ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 16, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=8019.msg525489#msg525489 date=1242466178] kolko prdite pa to je strasno,ovaj nik nema veze sa nadimkom bilmezi ,ali posto imate previse male mozgove necu vam ni objasnjavati,jer ionako nebi shvatili Sveje u redu Batice, nemoj samo to potiskivati u sebi...to je najgore rešenje. Otvori se slobodno, što bi rekli "iizađi iz ormana" Ima nas i ovakvih i onakvih ali smo svi motoristi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan OO hohoho ... pa ko se to javio , kolega Milosmtt A tebe verovatno zovu drugari Milosemtteeee :D Nemo se ljutiš, sam si iščačkao BTW. RaS stoji za Rajkovic Sasa ... Kad sam se učlanjivao na forum nije mi palo ništa pametnije na pamet ;D Druže i ja se šalim, mi smo ti ovde sprdači naravno da se ne ljutim!! :) Pozz za Sašu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je prezrela za LOCK ;D Slazem se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da prdnem u ovoj temi dok nije stigao lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mozda je crkla coveku tastatura..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ili je isprdeo mozak, pa vise ne zna da cita? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ne ljutim se , nego vi ste mnogo besposleni i kobajagii motoristi a po citav dan samo visite na forum i sprdate se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces, takvi smo... Virtuelno vozimo, a realno prdimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...