Jump to content

Moto Zajednica

Informacija za kolege sa registracijama SO Voždovac

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova

Prodadoh prošle godine skuter od 50 ccm jednom poznaniku koji ga nije blagovremeno preneo. Zove me dečko pre dva dana i moli da napravim ugovor sa novim kupcem, nekim momkom iz Zrenjanina.

I hajde, šta ću. Odem juče sa njima do opštine Voždovac i popunimo novi ugovor, overimo ga na pisarnici, žena stavi zavodni pečat i pečat opštine, deponujemo potpise u knjizi, sve ok. Poželim momku da ga vozi sa srećom i vratim se na posao, kad posle dva sata zovu, imaju problem u SUP Voždovac jer novom kupcu iako ima validan ugovor o kupovini ne daju da odjavi vozilo na SO Voždovac i vrati tablice nego traže da ja dodjem! >:(

Izdrkam se kolima do tamo i žena sa šaltera mi objašnjava kako je to "po novom", a ja joj kažem da sam upravo razgovarao sa prijateljem koji je Komandir Savskog Venca i imam informaciju da to kod njih nije potrebno niti bilo kakva regulativa nalaže takav postupak.

E sad, za svojih 45. godina sam kupio nekoliko automobila, dva skutera i nikada, ali nikada mi nije traženo u policiji da bivši vlasnik odjavi vozilo i vrati tablice, jer imam jebeni ugovor, a koji stanica MUP- Voždovac ne priznaje kao validan dokument i ponašaju se kao da su MUP Tanzanije ili Bocuane, jer za njih očito važe druga pravila.

Toliko, nadam se da će ova informacija koristiti nekima koji planiraju da na proleće prodaju skuter.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

u Voždovcu ubedljivo rade najgore službenice.. Kad sam hteo da registrujem skuter vratili su me 2 puta u Zemun jer KAO nije bio odjavljen a ja ga odjavio + imao pečat...

• Ne silazi, 7451 postova
  • Motocikl: TDM 900

u Voždovcu ubedljivo rade najgore službenice.. Kad sam hteo da registrujem skuter vratili su me 2 puta u Zemun jer KAO nije bio odjavljen a ja ga odjavio + imao pečat...

Joooj ja cu tu morati da odjavim Kawu, Bog nek' mi je u pomoci.

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked

Ja sam se drkao isto u SUP-u Krivolocka jedno 5 puta pre nove godine,ista prica bila oko SO tablica. Jedan debeli i bakutaner na salteru su mi zagorcali zivot.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Ja sam se drkao isto u SUP-u Krivolocka jedno 5 puta pre nove godine,ista prica bila oko SO tablica. Jedan debeli i bakutaner na salteru su mi zagorcali zivot.

Ja sam imao kontakta sa nekom mlađom bez šminke, bleda kao krpa. Nešto se pogubila i kad sam ja malo povisio ton onda je ta babetina počela da lupeta

• Svrati ponekad, 396 postova

Muka mi je od tih stvorova, SUP Vozdovac je najgora stanica policije koja postoji u Srbiji. Pre pet godina mi ta ista baba nije trazila da dodje prethodni vlasnik kada sam registrovao taj isti skuter ali mi je trazila, ali pazi gluposti, datumarski pecat na uplatnici iako stoji postanski pecat sa datumom. Secam se da sam joj objasnjavao da takav pecat imam i ja u kancelariji ali nije pomoglo, cilj je iznervirati klijenta i vratiti ga po svaku cenu. Onda sam iskoristio pomoc prijatelja pa je morala da zavrsi.

Ali jebote, treba mi pomoc prijatelja da bi me izuzeli od administrativne torture zbog samovolje neke babuskare.

Nikada ovde necu docekati vreme da oni budu usluzni servis gradjanima uz duzno postovanje i agilnost jer zive od mog rada a ne njihovog.

• festina lente, 750 postova
  • Motocikl: XRV

Prodadoh prošle godine skuter od 50 ccm jednom poznaniku koji ga nije blagovremeno preneo. Zove me dečko pre dva dana i moli da napravim ugovor sa novim kupcem, nekim momkom iz Zrenjanina.

I hajde, šta ću. Odem juče sa njima do opštine Voždovac i popunimo novi ugovor, overimo ga na pisarnici, žena stavi zavodni pečat i pečat opštine, deponujemo potpise u knjizi, sve ok. Poželim momku da ga vozi sa srećom i vratim se na posao, kad posle dva sata zovu, imaju problem u SUP Voždovac jer novom kupcu iako ima validan ugovor o kupovini ne daju da odjavi vozilo na SO Voždovac i vrati tablice nego traže da ja dodjem! >:(

Izdrkam se kolima do tamo i žena sa šaltera mi objašnjava kako je to "po novom", a ja joj kažem da sam upravo razgovarao sa prijateljem koji je Komandir Savskog Venca i imam informaciju da to kod njih nije potrebno niti bilo kakva regulativa nalaže takav postupak.

E sad, za svojih 45. godina sam kupio nekoliko automobila, dva skutera i nikada, ali nikada mi nije traženo u policiji da bivši vlasnik odjavi vozilo i vrati tablice, jer imam jebeni ugovor, a koji stanica MUP- Voždovac ne priznaje kao validan dokument i ponašaju se kao da su MUP Tanzanije ili Bocuane, jer za njih očito važe druga pravila.

Toliko, nadam se da će ova informacija koristiti nekima koji planiraju da na proleće prodaju skuter.

Ista stvar i u SUP Pancevo, mala sa kratkom crnom kosom i naocarima....

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

šta znam, baš u Pančevu, sam sam odjavio motor, vratio tablice..pre nove godine. nisu tražili bivšeg vlasnika. Pitala snajka ko je vlasnik, ja kažem ja. Gleda ona saobraćajnu, pita me kako se zovem, ja kažem, a ona me pita pa kako ste vi vlasnik? Ja kažem, pa po ugovoru, a sa zadnje strane onaj veliki pečat da je plaćen porez. Aha, dobro dobro, i tako prođe.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja