Bojan_87 607 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 40 god kada sam čuo Poštara, meni je to bila, kao i sada zezancija. Gledam i slušam u Brčkom koliko ljudi to ozbiljno shvata, peva i živi te pesme. Salko dinamitaš nije pesma, nego stil života To i jeste zezancija, i ništa više Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6486 Napisano Maj 17 Pana, 642 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Bojan_87 je napisao: Salko dinamitaš nije pesma, nego stil života To i jeste zezancija, i ništa više У животу можеш да се зезаш , некад , повремено... али је није добро када од нега правиш виц. Салко динамиташ ми је позната песма али сад да знам текст и баш да волим - нисам у том фолк&рол аранжману. Да неко препева Џонијевог Иги Попа разумем али да публика пева Зи Зи Топ за мене је неко, до сада непознато искуство . На граници , портал у неки непознати свет. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20145 Napisano Maj 17 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas bio dugo, a i ne ide mi se kad ne mogu popiti pivo i cuti muziku. Ja sam isao na skupove zbog piva i dobre muzike, tako sam birao gde cu ici. Motori su sporedno bili da bacim pogled na nesto novo i to je to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 67 Napisano Maj 21 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2025. at 3:21, Jašim je napisao: Pre 40 god kada sam čuo Poštara, meni je to bila, kao i sada zezancija. Gledam i slušam u Brčkom koliko ljudi to ozbiljno shvata, peva i živi te pesme. ne peva i ne zivi, vec uziva u tim pesmamam.... mislim, a moj mali pas tuzno mase repom a zivot prolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 821 Napisano Jun 22 MK SO Zandarmerije, 661 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan meni odlicni https://www.youtube.com/watch?v=r2LNQ-0aD_c Quote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6486 Napisano Jul 7 Pana, 642 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Стела Раде код Братије у Лозници - уплашио сам се да су "телепронтовали" Дару Раду Бубамару пар деценија у рикверц па сам побегао главом без обзира. Акустични трио Лустери из Аранђеловца на скупу у Лешници - нисам веровао да акустична гитара , саксофон и бубњеви у три гласа могу да буду тако добри. Баш пријатно изненађен. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 450 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Moto-skupu...tražim gdje su dobri Cevapi,ako ima gratiss Fažola...di ima domaća ledena Piva...obiđem parkiralište da vidim strojeve...i naravno da vidim Bajkere,i nek se viđamo...,a muzika...ma to mi je sporedna stvar,more bubat sta oce,samo ne Opera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...