Jump to content

Moto Zajednica

GSF 1250 Bandit

Recommended Posts

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

bandit 1250, suzukijeva golisava krstarica velike kubikaze i gabarita ali sa malom snagom 98ks. Deluje mi kao idealan motor za za one koje zele nesto lepo i masivno a da pritom nije od velike vaznosti krajnja brzina (240km/h) i naravno pritom cena koja je veoma pristupacna.

Iako veoma zastupljen kod nas ovaj famozni model se proizvodi jos od 1996 god pod oznakom GSF 1200, a isti agregat se koristio cak do 2006 god. Bandit je restilizovan 2001 god.

2007 model je restilizovan i ubacena nov agregat

Kod u Srbiji, za ovakvu vrstu zadovoljstva treba izdvojiti:

GSF 1250 A - bez oklopa 8.990 e

GSF 1250 S - sa oklopom 9.390 e

1996

QUack_20100724bikepics2024899.jpg

2001

Ug7Zb_20100919bikepics2063603.jpg

2007

xkOVb_20090109bikepics1534847.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5560 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ovaj motor je po meni odlican all-rounder. Obrtnog momenta ima kao omanji kamion, a ovaj sa oklopom se moze vrlo lepo koristiti kao touring bike.

Ove godine je pobedio mnogo novije i savremenije motore, u svojoj grupi, na alpen-master testu.

• Podržavam 1

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Ma znam ja sta bi meni leglo ali finansije ne dozvoljavaju, onakav velki bandit ima dosta povoljno da se uzme.

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Taj gore pomenuti model FA je poznatiji po imenu Traveller.Pod tim imenom se prodaju i neki drugi modeli,kao na primer V-Strom i ukljucuje od opreme,sva tri kofera,centralni stender i mislim cak i uticnicu 12V.Ovakav model u Italiji sada kosta 9.950e

Prosle godine,verovatno zbog sve ove krize i tih stosova,osnovni model mi je nudjen za otprilike 7500e.

Valja se dobro raspitati.U salonima lezi gomila novih neprodatih motora.Ko ima love,sebi moze da nadje spravu daleko ispod kataloske cene.Ne samo ovu.

GSR,koji sam ja polovan kupio prosle godine,po katalogu se prodaje za 7200,a sada vec moze da se nadje i za 5500 NOV,NOV,NOV.

Sjebali mi vrednost mog polovnjaka samo tako,a napravili ono sranje od 750,ne lici ninasta <_<

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: suzuki bandit 1200s

Ima li neko podatak o tome koliko zapravo trosi ova ala?

ja ga vozim trosi na otvorenom do 120 oko 5.5l dok kod vecih brzina preko 220 trosi i 8-9l pa snaga na usta ulazi.nije to problem vec registracija.a za putovanje pa ja mislim da je vrh.ima snago i odgovara na zavrtanje gasa bez da se buni ide koliko pozelite.u 5-oj od 60 do do 260 puni u jednom dahu ostavlja bez reci.treba probati pa tek onda hvaliti ostale putne varijante .ovo kad treba krstarica kad treba R bez problema.JA PREZADOVOLJAN.preporucujem svakom ko voli putovanja.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade

Cuvena masina sa gsxr 1100. Snaga prebacena sa velikih obrtaja na male...i dobijate neverovatnu sirovu snagu kojoj ne moze parirati ni jedan motor. Ispaljuje kao raketa jos sa 1500obr. Gledao sam malo podatke (posto sam odusevljen kakao motor ide na malim obrtajima)i pronasao da ovaj motor ima vise snage na malim obrtajima nego mocni v2 motori.

Osecaj voznje je izuzetan...satasno mocan. Potrosnja na otvorenom 5.5-6 u gradu moze i preko 10. Kocnice su malo slabije za toliku masu, a ogibljenje po meni premekano cak i kad se dotegne do kraja(pa motor voli da mesi u krivinu).

Uglavnom i pored svih mana ovo je jedan od redkih motora koji ce vam pruziti toliko zadovoljstvo dok ga vozite. (definitivno ima karaktera)

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: suzuki bandit 1200s

sto se ogibljenja tice tacno je ja sam morao da menjam zadnji amortizer jer kad se natovari legne dosta i oce da isteze lanac .sad taj problem nemam.sve ostalo je tacno i potrosnja snaga i ostalo.ovo je vrh medju turerima.problem imam sa neudobnim sedistem i to suvozaca ali se i to uskoro resava.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

ajde gile pazari bandita pa da przimo puteve zajedno, inace probaj 600-650 ccm prvo, mozda ti se "svidi", jer je dosta masivan i tezak, a potezanje na malim obrtajima + dobar top = :ooo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja