N.F.S. 22242 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @vortex4borg, tesko cemo "iz ruke u ruku" da odradimo... Hladno za voznju... Jedino postom da saljem nekom kolegi skroz do granice dole pa da pokupis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 25, 2019 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: @vortex4borg, tesko cemo "iz ruke u ruku" da odradimo... Hladno za voznju... Jedino postom da saljem nekom kolegi skroz do granice dole pa da pokupis... ne zurimo, bar ja. da sacekamo par dana da vidimo sto i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 25, 2019 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bocca_bastard je napisao: Postoje sanse da cu ja skoknuti do Skoplja u narednih mesec dana pa vam se javim obojici ako se ne organizujete evo jedan neplanirani se javio .... hvala unapred. 99% ti si taj pravi car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema razloga za zurubu, ovo kod mene stoji deset godina druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas došao motorom na posao... Počeo mi se opasno sviđati ovaj litra fazon na 4 klipa... Bukvalno ne moram da gledam u kojem sam stepenu prenosa. Snage koliko voliš, bez po muke izvlači iz svih obrtaja... Danas popodne idem do majstora da sređujemo grane auspuha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se dvoumim da li danas na posao motorom, imam jos sat i po da odlucim xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller pre 7 minuta, ThePainkiller je napisao: Danas došao motorom na posao... Počeo mi se opasno sviđati ovaj litra fazon na 4 klipa... Bukvalno ne moram da gledam u kojem sam stepenu prenosa. Snage koliko voliš, bez po muke izvlači iz svih obrtaja... Danas popodne idem do majstora da sređujemo grane auspuha... Neka si i ti otkrio toplu vodu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Branko je napisao: @ThePainkiller Neka si i ti otkrio toplu vodu. Eh Branko, nemoj mi kvariti premijere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E posle sezone na rednoj litri (ja je vozih 12 godina) predji na paralelni tvin (tdm900) onda ces moje predjasnje komentare razumeti.... Nije meni falilo konjaze nikada vec obrtnog momenta... P.S. 12 god sam bio na 1000f a pre nje gs1000g suzuki-u, upravo me supruga podseti... Znaci od 21godine na 1000 kubika redna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Eh Branko, nemoj mi kvariti premijere... Nema obrtnog momenta bez 1L i vise. Ja sam vozio 5 godina CBR1000F SC24 tako da znam kako to ide. Mnogo dobar motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romano010 6 Napisano Februar 25, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo glavu na Aprilia pegaso 650, treba zamjrniti brtvu. Ugasio se nakon kratke voznje, ja zaverglam kad bijeli gusti dim izlazi iz auspuha. Odma mi je bilo jasno. Cak je antifriz kapao na spoju auspuha. Usput da pitam jel zna netko na koliko kila se steze bregaste i glava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, romano010 je napisao: Skinuo glavu na Aprilia pegaso 650, treba zamjrniti brtvu. Ugasio se nakon kratke voznje, ja zaverglam kad bijeli gusti dim izlazi iz auspuha. Odma mi je bilo jasno. Cak je antifriz kapao na spoju auspuha. Usput da pitam jel zna netko na koliko kila se steze bregaste i glava? http://www.rsvforum.com/leirasok/Pegaso650StradaTrail_WorkShopManual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romano010 6 Napisano Februar 25, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je ovo od strade, razlicita i klackalica. Ne znam jel to ima veze jer je moj 2001god, ie motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @romano010 Pokusaj naci ovdje: https://www.manualslib.com/manual/1139013/Aprilia-Pegaso-650-I-E.html Imas od 31. strane momente stezanja za sve sklopove na motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romano010 6 Napisano Februar 25, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno. Jos da pitam jel brusenje glave pod obavezno? Ja kontam da ju odnesem poravnat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh sa posla . bogme veselo na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Februar 27, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram uskoro, lako i jeftino. Vrv plava boja posto ljubicastu ne mogu naci za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 27, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Planiram uskoro, lako i jeftino. Vrv plava boja posto ljubicastu ne mogu naci za sada. Po gifu sam mislio da je kolega hard rock. Lepa zamisao, mozda ja lepsa i cista bela, ali to je tvoj izbor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Februar 27, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 27, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sto su te refresovali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Februar 27, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ban na onaj nalog bez objasnjenja. Zbog Vucica valjda, los sam za biznis jbg. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 27, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi moglo pola foruma na "odmor", sreca nema golog otoka (jos). 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Februar 27, 2019 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobio sam nakon onog snimka gde ona deca igraju, sto je bila montaza. I popio ban, ne mogu ni poruke da primam od clanova niti mi se ko obratio od admina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 27, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to snimak? Daj stavi opet da vidimo? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koji video ? Edit: pretece me Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...