mrle 8564 Napisano Decembar 18, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ali posle se založila vatrica, ogladni čovek na onoj hladnoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Promenuo obicne i metnuo indirijumske svecice. Zamenio filter vazduka. I krenuh da odvrnem (ženski) konektore od goriva na rezervoaru. Prvi je izašao bez problema, dok drugi gde sam puno manje sile primenio, puče i sad mi ostalo parče (tvrde) plastike u rupi. Probah sa uzarenim šrafcigerom ali ne uspeh. Moraću pogledati da li nemam ono za vadjenje sa levim navojem i posle ureznicu da malo procistim navoj ako se sjebe. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Slikiano je iz bliza, lici kao da mozes da to uhvatis kombinirkama, a ustvari tih par niti sto viri su bile kao papir i otpale su odmah. To je rupica od 1/4" i sinoc sam premerio rupu sa sublerom. Tamo gde nema te plastike je rupa 11 i par desetih a gde je pukla plastika je 9 i nesto. Tako da cu probati veceras ako stignem sa busilicom i burgijom od 9,5 da je proteram pa posle toga 10, pa 10,5. I ako bas bude moralo i sa 11mm. A prvo cu da nadjem ureznicu od 1/4 bspt. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 20, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @mrleА што си мењао ово, па могло је да иде још ихаааај 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 21, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Promjenio ručice. 18e par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kombinerkama uhvatiš za ivicu, ne sredinu. Kao kad pukne sijalica pa odvrćeš grlo.Nema zašto da se uhvati a čvrsto drži. Prvo burgijom 9,5Pa 10,5I onda još sa 11 i 11,5 iako mi je to bilo pomalo rizicno da ne sjebem navoj. Krajnji rezultat:I još jednom ureznica da očisti ostatke loktajta. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 21, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bilo i lepka, onda je ovo bilo jedino rešenje. Odlično je ispalo.Da nije trunje upalo unutra? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Istresao sam koliko je moglo i izgleda kao da nema više ništa ali ću svakako pustiti da pumpa protera prvi litar u flajku neku. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je tu loctite-a.Rezultat i više nego dobar.Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Stigli ipak novi kuplunzi. Ovaj put metalni i neće loctite već ‘teflonska traka’. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, plastični su i meni pucali na benveu, dva put, a metalni prodaju ka daje od zlata...Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, nisu jeftini, ali kad vidiš kako može motor da izgori kao kod kolege Bojana onda nisi ni toliko skupi. Oni su bakarni sa malo hroma preko a unutra je ventil koji zatvara protok goriva ukoliko spadne crevo.Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Točno takvi su kod mene.Kad su pukli špricao je benzin ka iz tuša....Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Decembar 23, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Metnuo retrovizore i org. saltalicu, naduvao gume Sutra zamena ulja pa ako bude bar malo + da se odvoza krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 23, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Plašim se da će sutra svako po krug, hehehe Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Decembar 27, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se danas ponesto skinuo tocak zadnji, cekam da stignu semerinzi za tocak, zamenuo ulje filter ulja, zamenuo pocrkale sijalice na instrument tabli i oprao agregat i jos sve sklopio samo fali zadnji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 617 Napisano Decembar 27, 2017 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Montirao crash bar, a nedavno i novi vizir.Da malo ulepsamo devojku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, bocca_bastard said: Nisam jos uradio ali vec 4 sata pokusavam da skinem prednju masku. Ovo je treci pokusaj od kad imam motor i sve skupa oko 15 potrosenih sati. Pocinjem da mislim da je zalepljena negde jer sam skinuo sve srafove po uputstvu... Kad skines vizir iscupas gumene cepice (.eben posao) skines plastiku oko satova (nezna je, jako sklona pucanju) Nakon toga mocices da skines 4 navrtke koje drze far i masku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bocca_bastard je napisao: sest gumenih cepica me je zajebavalo. NIsam siguran da li je dizajn potpuno genijalan ili potpuno idiotski Safety first Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 14, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Reko da pogledam tube u karbove kakve su kad ono, airbox puko, pa je bilo lepljenja. Tube ok, tek sad sam spazio ventilator, nisam znao da ga imam.Vracen fabricki auspuh, akrep se drao ko lud, i terao me bespotebno da zavrcem rucicu gasa, vise volim mirniji rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Haa dobra fora sa ventilatorom na regleru, samo jos da okrenes regler ( rebra coolera ) u pravcu kretanja motora bilo bi jos bolje hladjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 14, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da,rotiraj za 90° a mozes ga i izmestiti na provetrenije mesto. Na tdm-u je recimo ispod prednje bocne plastike i poprilicno je provetren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Januar 14, 2018 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Teško će biti za rotiranje, mesta nema, sve je plastikama oklopljeno a izmeštanje skopčano sa komplikacijama oko produženja žica, novih konektora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Januar 15, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da napajanje kulera ide preko osiguraca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...