BaneVuk58 8356 Napisano Mart 20, 2023 Solo Rider, 3202 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je ovako nešto ako imaš ili da nabaviš. Pruža odličnu zaštitu. Jedno vreme sam ga skinuo kao furam fazon "naked" i vetar me preko 9 banki ubijao. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2552 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1237 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene sa tako nečim ubi brujanje u kacigi već od 75 recimo. Inače mi je super i sviđa mi se estetski ali planiram put od 1000 km uskoro i tražim rešenje za to brundanje. Pošto planiram regionalnim putevima, nemam šta preko 80-90 ni da tražim Gledam sad, ozbiljnije je to od ovog mog dosta, i u širinu i u visinu. To sam ja i hteo da uzmem, al ne nađoh kod nas ništa slično tad. Verovatno ću kod Ivana da probam da eksperimentišemo pre polaska, ako me ubaci u raspored. Promenio Mart 20, 2023 član Gordak985 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1633 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Moja preporuka je ovako nešto ako imaš ili da nabaviš. Pruža odličnu zaštitu. Jedno vreme sam ga skinuo kao furam fazon "naked" i vetar me preko 9 banki ubijao. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Upravo sam na ovaj vizir i mislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1633 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 3. 2023. at 23:08, ekozelj je napisao: Creva ću da pošaljem originalna da mi po njima izrade pancirna u Metalproizvod, Novi Sad a farba koju sam koristio je ova sa slike. Trpi temperaturu do 800 stepeni. Farbao sam njom prošle godine i odlično je izdržala. Na onoj prvoj slici gde je grana na motoru to je stanje pre današnjeg farbanja. Vidi se da odlično izgledaju. Danas sam ih samo lepo odmastio, malo matirao i nabacio još jedan sloj farbe. Sa ovim sprejem sam farbao auspuh od t12 i skinuo mi se na par mesta, a sve sam bio lepo ocistio, odmastio, osmirglao ne znam gde sam zabrljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Zarkela said: Sa ovim sprejem sam farbao auspuh od t12 i skinuo mi se na par mesta, a sve sam bio lepo ocistio, odmastio, osmirglao ne znam gde sam zabrljao Ne znam ali možda da probaš da farbu "zapečeš". Mislim da sam auspuh ne može da postigne dovoljnu temperaturu da bi se lepo zapekla. Ja sam, kad sam prvi put farbao, znači na goli metal, posle sušenja granu stavio ispred kvarcne grejalice i tako ostavio neko vreme i stvarno nikakvih problema sa skidanjem farbe nisam imao. Možda i nije do toga, samo na glas razmišljam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas naručih ulje za Suzu, a popodne joj sledi pranje i sređivanje lanca. Vreme je da se krene sa prolećnim sređivanjem Kad smo već kod toga, moraće opet da se zameni LED u jednoj mrežici pošto je misteriozno izvršila harakiri tokom zimske hibernacije, sad me OCD ubija u pojam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5733 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, blackmore je napisao: Ja danas naručih ulje za Suzu, a popodne joj sledi pranje i sređivanje lanca. Vreme je da se krene sa prolećnim sređivanjem Kad smo već kod toga, moraće opet da se zameni LED u jednoj mrežici pošto je misteriozno izvršila harakiri tokom zimske hibernacije, sad me OCD ubija u pojam 'Оћеш продавати? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Marko05 je napisao: 'Оћеш продавати? Ove sezone najverovatnije ne, ne znam ni šta bih uzeo drugo Sledeće već možda ali i to je pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, blackmore je napisao: opet da se zameni LED u jednoj mrežici Imas drugu il" da saljem? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Imas drugu il" da saljem? Imam drug, naručio prošli put 2 pakovanja sva sreća. Hvala puno što si se odmah ponudio! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5733 Napisano Mart 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, blackmore je napisao: Ove sezone najverovatnije ne, ne znam ni šta bih uzeo drugo Sledeće već možda ali i to je pitanje Ја бих мени продао да сам у твојој позицији. Promenio Mart 21, 2023 član Marko05 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada si imao prilike da je kupis ti si se predomisljao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A ova poligamija? Dve suzane, obe moje Moze se reci da sam vozio 1300ccm gsx-f 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Marko05 je napisao: Ја бих мени продао да сам у твојој позицији. Već je padao flert krajem prošle godine rekao bih 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh kako se cuje taj izduv, fabricki od K5/K6 hiljadarke, na obe suzi sam ih stavio (prepravlja se samo prihvat dole, titanijum, nece da moze nastaviti prohromom, ne pitajte kako znam ) https://www.youtube.com/watch?v=KsPeeGG0vRM&ab_channel=NenadDjordjevic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5733 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Kada si imao prilike da je kupis ti si se predomisljao Кад сам класичан свирач... Цео живот се нешто премишљам, јбг. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Danas se radi što bi englezi rekli "rear brake caliper rebuild". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4607 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Detaljno opran posle dužeg vremena, nalepnice CBR čučnule ko guza na nošu. Hvala @NalepniceZaMotoreNis 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2552 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1237 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti taj lanac ne valja :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2552 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1237 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Već je padao flert krajem prošle godine rekao bih Jel ovo motorče danas stajalo ispred Barela na NBG?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4607 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Gordak985 je napisao: Ništa ti taj lanac ne valja :-D Sent from my 2107113SG using Tapatalk Šta da ti kažem.. bolest ne bira. Ali me raduje ovako kad zasija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Gordak985 je napisao: Jel ovo motorče danas stajalo ispred Barela na NBG? Sent from my 2107113SG using Tapatalk I danas i svaki dan, živim iznad Barela 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5941 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 2051 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alexandra995 said: Detaljno opran posle dužeg vremena Tri dana ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6586 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Oprao motor na puskama, lepo obrisao sve krpom, rekoh neka se jos malo prosusi dok popusim jednu… Počela kiša…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, potrebna mi je mala pomoc. Naime, potrebna mi je neka termo folija po mogucstvu samolepljiva, cisto radi predostroznosti, jer kao sto vidite na slici tako je identicno kod mene, imam Akrapovica za moj model, i fabricke bocne kofere. Realno kao sto se moze videti izduv je blizu kofera. Koferi su kvalitetni ali ne zelim da pruzim mogucnost da ih vruc auspuh vremenom na bilo koji nacin osteti, ukoliko je moguce. Zato sam mislio da nalepim na donju stranu kofera neku termoizolacionu foliju, po mogucstvu samolepljivu. Imate li neke predloge, gde i koju uzeti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...