drmilan_ 5513 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bdada said: @drmilan_ detalj na bajsu Hahahaha, to mi je nocna lampa a meni je posao i kancelarija u svom autu, tako da ja i na i u i sa posla kolima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MirjanOil 37 Napisano Octobar 24, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Intruder C1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas nabudžio naslon za sebe i proširene nogostupe za ženu. Ne izgleda loše... Još samo da kiša stane i da proverimo udobnost na putu. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Octobar 24, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za sledecu sezonu pocele 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11635 Napisano Octobar 26, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 23.10.2020. at 19:35, drmilan_ je napisao: a meni je posao i kancelarija u svom autu, tako da ja i na i u i sa posla kolima isto tako,cim dodje ovo vreme nema za nas vise voznje-jedino vikend neki ako ukrademo da se potrefi lepo vreme i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Octobar 26, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, piki said: isto tako,cim dodje ovo vreme nema za nas vise voznje-jedino vikend neki ako ukrademo da se potrefi lepo vreme i to ti je to. I vikendom radim, nemam razlike izmedju radnih dana i vikenda. Sve mi je radno, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11635 Napisano Octobar 27, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, drmilan_ je napisao: I vikendom radim, nemam razlike izmedju radnih dana i vikenda. Sve mi je radno, tako da... Sve znam,ja bar nedeljom gledam da ne radim kad moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22173 Napisano Octobar 27, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnje, predzimsko podmazivanje sajli Za danas planiram da osmislim podizanje zadnjice (oprosti Suzy ) i da poodvijam pomicne delove zadnjeg amortizera, ciscenje/provera pa ako je sve ok, podmazivanje... I to je to! Mehanicki nista vise necu dirati, ostaje da se oko estetike "zezam" i usijam ga koliko je moguce P.S. I ugradim voltmetar! Zaboravih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 27, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cime podmazujes sajle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22173 Napisano Octobar 27, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obicno "testerolom", 120w gustina, do "dole" prodje za sat vremena... U ovom slucaju (u nedostatku pomenutog) motul 7100 10w50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 1, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Cekao sam ovaj vikend kao ozebao sunce, ali mokar put i 9 stepeni malo pre podne mi je pomoglo da donesem odluku i "konzervisem" Bandita do proleca. Skinuo auspuh da preko zime saniramo ostecenje, akumulator, i to bi bilo to za ovu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Novembar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo ispravljam krivine. Pola je zacepljeno...al imam vremena... Biće kao nov kad zavrsim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprao Hondu i parkirao je u garažu. Ako bude sve po (mom) planu, biće tu par stvari preko zime da odradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Novembar 14, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Одрадио "онанију" по издуву.....Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 15, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 1.11.2020. at 18:06, DonToni je napisao: Prošli vikend dobio društvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8197 Napisano Novembar 15, 2020 Ne silazi, 2143 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Palo kupanje,potkresivanje noktiju,zaštitna krema za zimui na kraju pidžama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8197 Napisano Novembar 15, 2020 Ne silazi, 2143 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa se vidimo u Martu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Novembar 15, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa se vidimo u Martu.Боже здравља....видимо се Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Novembar 15, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam preselio aku iz ledene garaze u topli podrum pa se isto vidimo u martu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2099 Napisano Novembar 16, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, floyd032 je napisao: danas sam preselio aku iz ledene garaze u topli podrum pa se isto vidimo u martu Zadnjih par godina sam imao praksu da palim motor svako par dana i to je radilo poprilicno dobro al trenutno razmisljam da aku unesem u kucu na toplo? Sta je u stvari pametnije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Novembar 16, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne ide bas ni u toplo toplo idealan je podrum ako nemas onda ostava spaiz ako ni to onda predsoblje a sto se tice paljenja na svakih 15 dana 15 sekundi da promesa ulje samo ne duze zbog kondenza ne kazem da treba i ti ovako samo ja tako radim po zakljuccima vecine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17059 Napisano Novembar 16, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, floyd032 je napisao: ne ide bas ni u toplo toplo idealan je podrum ako nemas onda ostava spaiz ako ni to onda predsoblje a sto se tice paljenja na svakih 15 dana 15 sekundi da promesa ulje samo ne duze zbog kondenza ne kazem da treba i ti ovako samo ja tako radim po zakljuccima vecine Akumulator držati u hladnoj prostoriji (da nije baš mraz) i dopunjavati ga na mesec dana. Što se tiče povremeno paljenja motora mislim da jeste dobra praksa, ali pod uslovom da ga nakon paljenja ostavimo da radi dok ne postigne radnu temperaturu. Ja motor vozim svakodnevno (i zimi) pa nemam ovakve dileme, osim što jednom nedeljno priključim "pametni" punjač da malo pripomogne akumulatoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Novembar 16, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивно свако би требао да има "паметни" пуњач. Ту се сви проблеми са аку завршавају. Чак и ауто имам обичај да с времена на време освежимPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pametni punjač je ok za održavanje ispravnog akumulatora, ali nema "magične " sposobnosti, tj. jednom crknuti akumulator ne može da vrati u život... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Novembar 16, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pametni punjač je ok za održavanje ispravnog akumulatora, ali nema "magične " sposobnosti, tj. jednom crknuti akumulator ne može da vrati u život...Истина...... али после пет шест година нек' му је лака црна рециклажа Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Novembar 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: Pametni punjač je ok za održavanje ispravnog akumulatora, ali nema "magične " sposobnosti, tj. jednom crknuti akumulator ne može da vrati u život... Meni rekose da kad akumulator jednom rikne, cak i ako se uspe povratiti nikad vise nije to to, u prevodu, izjebe te negde bogu iza tregera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...