BokyBoy 17142 Napisano Maj 16, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio drugi tank pad, stari se odlepio od brzine... Poručio i bočne gripove. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 17, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Sad je mnogo lakse otkrivati predele kad je mapa pred ocima.. Google Maps, hvala sto postojis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Maj 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps troše internet, ne zaboravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 17, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Imate opciju Offline maps u Google mapama. Odaberete deo na mapi gde vam treba navigacija, Google Maps skine sve detalje i unutar tog selektovanog dela bez interneta možete da zadajete navođenje. Nakon 30 dana selektovani deo se briše iz aplikacije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Google maps nikad vise otkad sam pogulio auto i iskrivio korpu tako sto sam spalio lamelu. Here we go od tada, nikad me nije zeznula. Google je dobar samo da se istrazuje preko njega ali nikako za navigaciju. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao teflonska kočiona creva. Samo da stane ova kišurina i idem u probnu vožnju... Sad bi trebalo da koči - oči da ispadaju... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10356 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 17.5.2020. at 4:27, Lošmi_WayOfLife je napisao: Sad je mnogo lakse otkrivati predele kad je mapa pred ocima.. Google Maps, hvala sto postojis! Boljeg nosača telefona nema, na trećem motoru ga koristim i nema mrdanja...i Gugletove mape koristim kao navi... od 20 ispravnih ruta 'oće jednu da ukaki... mizerno... naravno, ko ima viška interneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 20, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Interneta imam na pretek, nikada ga ne potrosim skroz.. za "preko" skinem offline mape, sto se google maps tice mnogo mi se vise dopadaju nego here we go i slicnih, bas zbog tog istrazivackog karaktera (mozes da pretrazis mesto kafic, bankomat, prodavnicu, pet shop i slicno..) Nosac testiran 300km nije mrdnuo, od mene za sada samo reci hvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan @shoyka @Lošmi_WayOfLife Koji je ovo nosač telefona?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 20, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio na benzinskoj stanici PETROL na Čukarici.. nesto preko 700rsd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10356 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Meni je iz Čajne ali isti bandrak... samo da ima sa druge strane dva točkića-šrafića... prvim (većim) stegneš telefon, drugim (manjim) stegneš, osiguraš prvi tj. veći i nema Zime... mislim da je ranije imao samo jedan šrafić pa je ispadao telefon jer od vibracija popusti i pljas... Ovo je unapredjena verzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 20, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ima dva srafcica (tockica) upravo kao sto si rekao, iskrene preporuke za ovaj nosac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7684 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isti kupio kod kosookih za 250 din. Kako sam uzeo veci telefon sve se plasim da se ne polomi jer preko 120 opasno mlatara. Valjalo bi praviti nosac navigacije iza viziraПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10356 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bigor je napisao: Ja isti kupio kod kosookih za 250 din. Kako sam uzeo veci telefon sve se plasim da se ne polomi jer preko 120 opasno mlatara. Valjalo bi praviti nosac navigacije iza vizira Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Obavezno iza vizira... za direktne udare vetra neki masivniji, metalni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 20, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je stvarno ozbiljno kvalitetna plastika, a spojevi su safovima odradjeni oba, tako da mislim da problema nece biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakav: Nije iza vizira i bukvalno posle vožnje brišem mušice sa telefona. Nikada nije ni 1mm mrdnuo. Masivan je, ali ne preterano, i od jako čvrste legure. Mislim da je to jedna od najkvalitetnijih stvari koje sam kupio sa AliExpress-a. Doduše i košta malo više od onih iz najjeftinijeg segmenta. Mislim da je bio nekih 15-20€, ali realno vredi. Motowolf generalno kao firma ima dosta kvalitetnu proizvodnju, imaju razne džidža bidže. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 20, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kad već govorite o nosačima telefona, da ne otvaram temu, neka bude ovde, POKLANJAM svoj bivši nosac, kome treba, cvrst je i siguran, ima i rotaciju 360*... Javiti se u Inbox, poželjno lično preuzimanje BG, Par slika trenutnih: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 967 Napisano Maj 20, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @BokyBoy ako se niko nije javio za nosač telefona ,da se ja zapljunem,montirao bih ga na bajs,na motoru imam neku skalameriju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 20, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Dule Sebeški je napisao: Kolega @BokyBoy ako se niko nije javio za nosač telefona ,da se ja zapljunem,montirao bih ga na bajs,na motoru imam neku skalameriju.. Moze naravno kolega, za sada nije niko tako da je nosac tvoj, samo da vidimo kako cemo za preuzimanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 967 Napisano Maj 20, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Javljam se u inbox oko preuzimanja ,i ja sam iz BG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Montirao drzac bidona na crash bar. Mnogo mi znaci jer kad sudim trke, ceo dan na motoru a nemam gde staviti vodu. Ovako mi je najprakticnije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 967 Napisano Maj 21, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan sawmill grill hampstead nc Nosač dobio svoje mesto,hvala kolegi @BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Maj 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kupio samolepljivu sundjer-gumu I isekao i zalepio bočne gripove rezervoara. Prezadovoljan kako je ispalo i kakav je osećaj u vožnji, nema više klizanja, kad ga stisnem nogama, nema da mrdne... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 21, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy gde si nabavio ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17097 Napisano Maj 21, 2020 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Kupio samolepljivu sundjer-gumu I isekao i zalepio bočne gripove rezervoara. Prezadovoljan kako je ispalo i kakav je osećaj u vožnji, nema više klizanja, kad ga stisnem nogama, nema da mrdne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...