Darko Mihajlovic 6445 Napisano Maj 5 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde da metnem post, a da ne otvaram novu temu , pa aj ovde . Jel neko zna neku foru , ili sta vec , da nesto prsnem na felnu , da ne zapisavaju psi ..usraše mi prednju felnu sve , non stop soranje na tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11350 Napisano Maj 5 Drug član, 1160 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio da uradim prvi servis, ulje naplaćuju ko da je ekstra ultra devičansko ručno cedjeno iz nafte... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11983 Napisano Maj 5 Drug član, 1679 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Jel neko zna neku foru , ili sta vec , da nesto prsnem na felnu , da ne zapisavaju psi ..usraše mi prednju felnu sve , non stop soranje na tocak Trixie Dog Anti kot 500ml • PetKlub PETKLUB.RS Anti-kot je tečnost koja sprečava vraćanje životinja na teritoriju koju su obeležili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 882 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Promena prednjeg lancanika sa fabrickog 15T na 14T, veoma zadovoljan promenom, oko 7% krace brzine, zabavnije, malo brze i wheelie u drugoj sa kvacilom sada moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6445 Napisano Maj 6 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, bajker71 je napisao: Trixie Dog Anti kot 500ml • PetKlub PETKLUB.RS Anti-kot je tečnost koja sprečava vraćanje životinja na teritoriju koju su obeležili. Daj nesto drugo , sto cu moci da kupim , da postoji negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8949 Napisano Maj 6 Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Daj nesto drugo , sto cu moci da kupim , da postoji negde Pa jedino šarplaninca da vežeš za motor....to ima da se nabavi.....praštaj šalu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11983 Napisano Maj 6 (promenjeno) Drug član, 1679 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema tu na linku koji sam postavio ima po petshopovima. Evo ako hoćeš online: https://kodsata.rs/product/trixie-anti-kot-koncentrat-za-odbijanje-psa-i-macke-za-spoljnu-upotrebu-500ml Promenio Maj 6 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1846 Napisano Maj 6 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Žaksi je napisao: Pa jedino šarplaninca da vežeš za motor Jeste, oteraće druge pse al' ako on digne nogu... Plus može i motor da mu odvuče iza zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11350 Napisano Maj 6 Drug član, 1160 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, oteraće druge pse al' ako on digne nogu... Plus može i motor da mu odvuče iza zgradeImao sam šarplaninca pa sam metalne stubove na pomoćnom objektu morao dole obbetonirati jer su od zapišavanja toliko korodirali da bi se sve za par godina srušilo. Auto kad je zapišao to skoro do retrovizora Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11666 Napisano Maj 6 Ne silazi, 2541 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pas ,veliko pisanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8949 Napisano Maj 6 Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo,Dare je pitao,kako da otera mačke....a koliko znam,ima šarplaninaca i ženskog roda...one ne zapišavaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6445 Napisano Maj 6 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Ako nema tu na linku koji sam postavio ima po petshopovima. Evo ako hoćeš online: https://kodsata.rs/product/trixie-anti-kot-koncentrat-za-odbijanje-psa-i-macke-za-spoljnu-upotrebu-500ml Resio si da me prckas , a ? Mislis li da sam samo kliknuo na ono sto si poslao i reko nema ? Zvao sam sve moguce sopove , bg , ns i ostalo. Nema nidje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1846 Napisano Maj 6 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste @Žaksi, ženke ne dižu nogu al kad dođu udvarači... A ipak je pitao za pse, prednji točak je u pitanju, zadnji ne diraju, valjda nema lanac pa im nije zanimljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19866 Napisano Maj 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2648 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Uzo ga od Bobana... cekao me zeljno kod kapije (Kawa, ne Boban)... sad je mehanicki top, ostaje samo da dovedem estetiku do savrsenstva... 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 609 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dovršio montiranje originalnih Yamaha nosača i bočnih kofera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8825 Napisano Maj 8 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @igogitar....Ovo su koferi od FJR-a....baš me interesuje kakvi su to nosači.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14331 Napisano Maj 8 Integrisan, 7804 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iste kofere nosi FJR, TDM900 i prva generacija Tracera 900. Nosači su namenski za TDM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8825 Napisano Maj 8 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alekre je napisao: Iste kofere nosi FJR, TDM900 i prva generacija Tracera 900. Nosači su namenski za TDM. Nesam znaja za to.....hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 609 Napisano Maj 8 (promenjeno) Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58evo objasnio je Alekre,koferi su isti a nosači se razlikuju od modela do modela. Nisam slikao nosače posebno prije montaže ali ako ti treba mogu uslikati nosače na motoru bez kofera. Promenio Maj 8 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8825 Napisano Maj 9 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Može....kad ugrabiš vremena, samo sam bio iznenadjen jer prvi put vidim. Znam kako je na FJR-u pa me to malo zbunilo. Inače lepo izgleda ....otpozadi kao žena sa lepim dupetom....Pozzz 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 609 Napisano Maj 9 (promenjeno) Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se sviđa Moram samo još produžiti instalaciju od žmigavaca. Slikaću danas,sad sam na poslu pa ne mogu. Promenio Maj 9 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 609 Napisano Maj 9 (promenjeno) Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 izvini,slikao danas ali krenuo odmah kući u R.Srbsku pa nisam stigao poslati. Sad u koloni na granici pa imam vremena . Evo slike Promenio Maj 9 član igogitar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8825 Napisano Maj 9 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @igogitar Kako jednostavno...skoro i da se ne primeti. Hvala na slikama .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1477 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 282 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen 14.9.2015 sa "44.360 km", danas stigo do "84.360 km". Lijepih 40.000 km... Danas prešo 318 km... Tivat, Bd, Ct, Pg, autoputem uz glavicu, onda nazad kanjonom i istim putem doma. IMG 20250510 132002 — Postimages POSTIMG.CC 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1680 Napisano Maj 11 Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sonax-ov Extreme gel za spoljnu plastiku, oduševio me kako radi. Pre i posle, nosač kofera. Posle toga malo oprao mašinu, nalickao sve plastike. Imam još svašta u planu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...