stari roker 4294 Napisano Sreda u 09:03 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ispustio sam ulje i antifriz iz Ninje. Skinuo sam hladnjak, nosač hladnjaka, kompletan auspuh. Ne mogu dalje. Zima mi u garaži. Čekam malo da otopli da svučem karburatore, otkačim cilindar kvacila i lanac, struju i da izvučem mašinu iz rama. Biće slika u "mojoj" temi. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10590 Napisano Sreda u 09:31 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš moram nešto da majstorišem u garaži na ovu zimoću, utaknem kvarcnu grejalicu, malo da olakša muku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano Sreda u 13:15 Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa,ja sam prošlog vikenda ubacio pećku na loženje,izvukao čunak.Slatko sam proveo dva dana u garaži,redom rasturam i čistim.Jedva čekam sad sledeći vikend,naložim i natenane....ima da mu isteram i fabričku prašinu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Sreda u 14:34 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Posao bas i nije mali. Treba da izvadim mašinu na sto, da je otvorim na pola i zamenim frajlauf. Ako uzmemo u obzir da meni to nije profesija već hobi, jasno je mi treba više vremena za taj poduhvat. Ne mogu da zabem, biće lepih dana pre početka sezone da to završim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano juče u 18:29 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko koristio moto gume Danlop mutant .....nahvališe ih na YT ....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano juče u 18:32 Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se odmah naježim kad vidim da nešto ima prefiks ,,mutant".Šta,ako te ujede....pusti to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 323 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Zazor ventila prekontroliran. Nije potrebno podešavanje. Sutra po novu brtvu ventil dekla. Sastavljanje pa idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17388 Napisano pre 9 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2408 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, sale600 je napisao: Zazor ventila prekontroliran. Nije potrebno podešavanje. Sutra po novu brtvu ventil dekla. Sastavljanje pa idemo dalje. Koji je Srpski naziv za "brtvu", zivo me zanima, ne mogu da se setim, dihtung je Nemacki... ozbiljno pitam, ne zajebavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 971 Napisano pre 9 sati Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zaptivka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22349 Napisano pre 9 sati Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zaptivka.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22349 Napisano pre 9 sati Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U isto vreme Dule! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17388 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2408 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Da jbt, zaptivka, stao mi mozak....Hvala. Promenio pre 9 sati član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BokyBoy je napisao: , stao mi mozak....Hvala. To je zato, što si pustio bradu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10590 Napisano pre 7 sati Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovde na severu kažu "zaptivač" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2158 Napisano pre 5 sati Drug član, 798 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Клингерит.. сећам се као клинац ,растурим апенца, исечем хамер папир, ставим на деклу, узмем окасти кључ и лупкам по хамеру. Оцртам дихтунг 1/1 , одмах зумба ради после да отворим за шрафове састављај и терај…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...